|
![]() |
#2671 |
Guest
|
Stvari sa reklamacijama su crno ili bijelo. Nema tu sivog. Sivo je kad ti netko ponudi neku zamjensku komponentu, ali baš zbog crno/bijelo dijela ti to ne moraš prihvatit. Ista stvar da li se radilo o CPU-u, TV-u, DVD-u ili mikrovalnoj. |
![]() |
![]() |
#2672 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
Oni koji citaju izmedju redova shvatili su.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2674 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
De otfakajte od Nanija, Nani je car!
![]() |
#2675 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
nani, kao što su već neki rekli, garanciju (svu dokumentaciju, ateste, servis) daje uvoznik, a ne trgovina niti je to uopće vezano za trgovca. neipravan aparat se daje na popravak servisu navedenom u garancijskom listu. ako netko krivotvori garancijske listove, to treba sam uvoznik koji je na takav način oštećen prijaviti nadležnim službama... vjerovatno si nešto pomiješao ili si krivo informiran. ako nešto konkretno znaš, na koji način se tu može muljati, napiši to u ovaj forum (može i na pm), kada si već ničim izazvan potegao takvo pitanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nani možda i želiš dobro, ali ovo sve djeluje kao reklama ronisu (što i potvrđuje samo to što se spomenuo već 10ak puta). kupiš telku u xyz dućanu, dobiješ račun od xyz dućana i uz to dobiješ upisan datum kupovine u garanciju uvoznika uz pečat dućana koja je prodala proizvod. znači papir kojem hiroshita panasonic imenuje nekoga svojim partnerom za tu državu + (koliko ja znam) pečat ne može dobiti nitko bez registriranog obrta. po tvome ispada da uvoznici imaju neki tajni deal sa pojedinim trgovinama čijim kupcima ostvaraju reklamaciju, dok ostali mogu otići pognutih ušiju doma sa svojom neispravom robom... u masama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
|
kako misliš kihnulo? danas sam u Ilici kupio 42G10 telku, i taman su dobili novu zalihu svega, pun dućan odpakiranih, i još barem toliko na kraju dućana neotpakiranih... veli lik da se prodaju ok telke, zato i naručuju stalno ![]() vezano za garanciju.. 2 godine je. a dobiješ još jedan papir sa uputama kome poslati mail/fax/poštom kopiju računa i garancije, pa dobiješ još 3 godine dodatno, dakle 5 GODINA. možda je u tome razlika ako kupiš u protisu koji je nešto jeftiniji, ne znam ![]()
![]() |
#2679 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
|
![]() |
#2680 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma kakvi, to ti samo u ronisu vrijedi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2681 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Nani, respekt, ali nisi baš u toku. Ako je uređaj kupljen preko domaćeg uvoznika, tako je svejedno jesi ga uzeo kod Ronisa ili Pere, Đure i sinova. Isti garantni list dolazi uz tv. Što je jedino bitno u svemu. Jer se preko tog garantnog lista ostvaruje pravo na servis. A televizore ne servisiraju ni Ronis ni Protis nego ovlašteni servisi. Ovo što Nani insinuira bi važilo eventualno u slučaju da Protis zaobilazi glavnog uvoznika te da sam uvozi izvana televizore. Što nije slučaj koliko znam.
![]() |
#2682 |
hdtelevizija.com editor
|
Eto vidite kako mozete lijepo citati izmedju redova. Ne radi se o Protisu vec o svim malim trgovinama koje nemaju velik obrtni kapital a imaju najnize cijene. Antilogika poslovanja. Od mene nista nije doslo ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Nani. 19.11.2009. u 07:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Premium
|
E to je tih 5 god jamstva o kojima sam pričao.
![]() |
#2684 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
I u Protisu daju tih 5 godina garancije. Naravno i svi ostali jer nije to stvar prodavaonice već Panasonica. p.s.Netko je napisao da ne napadamo Nanija. Nitko ga ne napada jer je mnogima uveliko pomogao oko pravog izbora za tv. Ali ne znamo svi sve. Tako da će Nani i za mene ostati veliki teoretsko/praktični poznavatelj dotične tematike. Znači ne brkajmo kruške i jabuke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
hdtelevizija.com editor
|
Ne shvatam ja to kao napade, ljudi imaju jedne informacije, neko drugi zna nesto i ovo je obicna rasprava. Mnoge tematike na ovom forumu ja ne poznajem i dobro je saslusati svakoga ![]()
![]() |
#2686 |
Registered User
|
Više sam ljut na Nanija što nije sinoć zabio koji gol portugalcima :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2687 |
Premium
|
Bio jučer u dučanu (neću imenovati) pogledati LCd-tv. Vidim 32W5500 i kažem prodavaču da ga upali. Vidim na digitalnom signalu slika OK, ali slika previše vertikalno razvučena. Jedva se vidi u gornje dijelu da se radi o RTL-u, a u donjem dijelu ako je titl u dva reda donji red se vidi do pola. Kažem trgovcu ajmo poslovati ali pokažite mi kako sliku "stisnuti" da se vidi i gornji dio i titlovi dolje. Ovaj, bez imalo želje da proda TV, kaže sigurno se može, ali ja ne znam. Jasno mi je da ne mora znati svaku sitnicu za svaki model, ali da je barem pokazao dobru volju da pogleda u upute, još pogotovo ako se zna da sam ja bio jedini kupac u dućanu, pa je imao vremena. Vidim da ništa od toga, pa reko budem ja pogledao na netu pa dođem sutra po tv. Pitam tipa da li ima TV zapakiran jer neću uzeti ovaj koji je stalno upaljen na polici. Kaže on, nemam pojma, bez želje da uopće pogleda u popis na kompu ili u skladište. I tako odusta od kupnje u tom dućanu. Nakon ove kratke storije ono najbitnije: Da li se na 32W5500 može slika "stisnuti" tj. podešavati vertikalno, zbog gore opisanog problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
hdtelevizija.com editor
|
![]() |
#2690 |
Guest
|
Ova fora sa 5 godina jamstva na neoPDP je hvalevrijedna akcija u vrijeme krize ![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
iskreno zao mi vas je a pogotovo cire..puno bi to znacilo vasem narodu ali moram reci jednu stvar..se sjecas eura i turske i kakav je to uzas bio?velika vecina bosanaca tada navijalo je za tursku i likovalo nasoj nesreci..cak se i po ulicama slavilo..sad ste bili u slicnoj situaciji ko i mi i garantiram ti velika vecina hrvata htjela je da se plasirate na sp..que paradox,mi madre! sry al morao sam malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2692 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da sam ja musliman valjda bi i ja za Tursku navijao, ali da su jučer svi Hrvati navijali za BiH jesu!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
pa ne znam bas..kolko je meni poznato nije se tako slavilo na ulicama kad je npr turska bila 3 na sp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
hdtelevizija.com editor
|
Navijali su za tursku nacionalisti potplaceni od strane SDA i slicnih, TV snimi sto zeli da snimi, ne treba generalizirati, pogotovo ne u Bosni sa tako kompleksnom strukturom jer sam ja prvi i svaki covjek koga poznajem navijao za Hrvatsku. Ja licno ne poznajem nikog ko favorizuje turke ne u lopti vec u bilo kojem smislu. To je svakom pravom gradjanu ove zemlje normalno. Necemo dalje u OT.
![]() |
#2695 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da se ovo dobro uklapa u ovaj podforum: http://www.sfgate.com/cgi-bin/articl...MN5G1AMLE5.DTL Citiraj:
Fala penisu da se i s time počelo. U kalifornikaciji do duše, ali siguran sam da ni EU neće puno kasniti s tim stvarima. Potrošnja-freakovi (poput mene) doći će na svoje. Još da pritisnu malo ATI/Nevidiju... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Guest
|
Fuj te budalaštine. Nadam se da što kasnije dodje takvo govno u većinu Europe. Netko ima usred noći upaljena sva svijetla u kući, a netko ima TV koja puno vuče. Netko igra na neclockanoj single GPU, dual core CPU konfi, a netko na monstrumu od i7 platforme sa SLI/Crossfire-om. Kućanstva su toliko različita da ovakve zakone koji se direktno tiču samo TV-a recimo može samo idiot donositi. |
![]() |
![]() |
#2697 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav svima! Crko mi je doma stari TV i pod hitno mi treba novi,ovaj put LCD?Ako mi neko moze preporuciti nesto u rangu do 2500kn?Jako mi je vazna kvaliteta slike,da je HDready,da ima HDMI prikljucak i da je što veća telka!! ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
hdtelevizija.com editor
|
Nazalost, za 2500kn nit mozes dobiti kvalitet slike nit mozes dobit sto veci TV. Maksimalno 26" Vivax ili Grunding ili da trazis po oglasima polovne serije Samsunga i LG-a.
![]() |
#2699 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
....onda sam previse trazio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
hdtelevizija.com editor
|
Strpi se prijatelju da ne bi bacao pare na skart.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|