Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 08:27   #241
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
AMD razvalio! Pa kakvi su to krkani, znam da nV inace duze podrzava svoju skalameriju od AMDa, ali ovo im je sada potez stoljeca...kao kad su rekli da zen3 ne moze na x370 i slicne govnarije, pa kasnije kad je pala prodaja novih ploca skuzili da zaraduju lovu i od CPUa, pa ipak moze zen3 na x370. Eno Tim iz HU ih je prozvao u videu i vidim da nije jedini...vj ce ubrzo neka izjava tipa da su se zeznuli, da je ovo zapravo trebalo na news portale tek 2028e.

BTW, mene je ovo npr sad opet vratilo na promatranje zelenih, ali situacija je takva da ne znas ko je gori. Jedni ce ti potencijalno zapalit kucu i AI ti slaze drljave drivere, a kod drugih je kako je neko napisao fine wine pretvoren u ocat tj nemas vise drivera sa optimizacijom za igre.

"Odlicno" vrijeme za pc gamere, tj Linux ispada de facto OS za nove igre, dok win sluzi za stare igre i bok. Jer ako sam dobro skuzio, AMD drivere za linux radi comunity...ili se varam. Zeleni su zakukac za linux.
Staro Danas, 08:54   #242
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Samo pare, niš i nitko nije bitniji od toga.
Srećom sve mi radi odlično i ne trebam ih još barem tri godine.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro Danas, 08:55   #243
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
"Odlicno" vrijeme za pc gamere, tj Linux ispada de facto OS za nove igre, dok win sluzi za stare igre i bok. Jer ako sam dobro skuzio, AMD drivere za linux radi comunity...ili se varam. Zeleni su zakukac za linux.
Za Linux AMD također razvija drivere i nudi podršku samo kaj je za taj OS (1 - 2) malo drugačiji stav od ovih Windows eskpada.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote
Staro Danas, 09:16   #244
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Opozvat će oni ovo, barem na papiru. Raširile se glasine o FS4 podršci pa mudro ugasili sve....i ljudi trče po novu grafu
Valjda je ceo Intel prešao u AMD
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 09:29   #245
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Lako moguće da iza ovoga kao iza svih Radeon sranja stoji Frank Azor ili netko od njegovih, ali kak god se okrene, cignaluk i pederluk je opet na djelu.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. Danas u 09:36.
Staro Danas, 15:06   #246
Piksa
Premium
Moj komp

Piksa's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Igram svake prestupne nešto na PC-u, ali razmišljam da sad ovu karticu iz potpisa stavim na bubanj i odem u zeleni tabor. Prvo me jedni razočaraju, pa se okrenem drugima, kad drugi još veći zajeb.
Piksa je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 15:39   #247
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
a uvjek ce to tak biti. guze nas kako god okrenes. najgore sto se nama moze desit je da jedni zatvore vrata.
zato bolje da intel gofnjari ne propadnu jer ce AMD-jaši postat gnjusi do kraja.
jucer sam kupio 9070 XT, sad se sam sebi cudim, al opet nv tabor mi se gadi vec duze.

treba dizat galamu sto vecu u vezi ovog supporta, da im dode iz guice u tikvu prije.
Staro Danas, 15:43   #248
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Jedan jučerašnji zajeb su već ispravili, tak da lako moguće da se nakon ove hajke za starije RDNA 1/2 modele isto tak okrenu u korist korisnika.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno