|
![]() |
#26942 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ma razbio sam se u nedjelju, a u srijedu je rock'n'roll počeo tek |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26943 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
To se tako kod nas kaze kad "pedaliras", vozis bicikli ![]() ![]() Mislio sad da je i netko drugi imao taj problem koji ocito postoji u 3500 seriji. Odvesti cu ga kod njih, svejedno se sad niti ne vozim previse.
![]() |
![]() |
#26944 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 02.10.2012. u 10:53. Razlog: Pravopis by Đedi ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26946 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Koliko me memorija služi, Onyx je sakupio sve salto mortale pokrete na sljemenskim stazama. I ako se ne varam svaki put je bio solo sa burazom, pa možemo zaključiti da ga ovaj želi onako bratski onesposobiti ![]() Recimo na 9ki u kanal na glavu...pa kraj tomislavca preko rinzola...itd...itd...! Onyx će nastaviti niz.
![]() |
#26948 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]() 9-ka - brzina cca 3-5 km/h salto prek volana, blago lijevi u kanal dobine cca 2-2,5m -> svjedok buraz 9-ka - da, opet, pokušaj, brzina cca 55-60 km/h, podno Tomislavca rinzol, pokušaj bunnyhop-a, jednostruki salto prek volana sa dodatna 2-3 pri slijetanju po podu, bajk je napravio 3-4 piruete i završio jedno 10-15 metara dalje -> svjedok buraz 52-ka - brzina 5-10 km/h, salto prek volana i slijetanje kukom i laktom na "kamenčiće" i "korijenčiće" uz prigodno psovanje -> svjedok Sile 52-ka - brzina 15-20km/h, noćna vožnja, pokušaj skoka prek drugog većeg kickera, zbog lampe i okolne tame zgubio sam osjećaj ravnoteže nakon odvajanja od kickera i momentalno sam se počeo naginjati lijevo skup s biciklom, tak jasno da sam na bok i sletio - svjedok buraz Hrpu manjih neću ni nabrajati ![]() Beat that ![]()
![]() |
![]() |
#26949 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Bebači, samo renesis od svih vas zna kako sam se ja prosipao u početku, letovi, supermeni sa dvostrukim saltima na pilani i tako to. Ono, kažete da je pilana teža staza, meni je to bilo za početak ![]()
![]() |
#26950 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Pad na Usponu taman prije ceste mi zapne BB na onu grbu i strovalim se desno na bok ![]() Svjedok Sile I znam sam jos jednoga iz nase grupe koji je pao na usponu na leđa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26953 |
Why So Serious?
|
Ponosan sam na svaki svoj pad -> "Pain heals. Chicks dig scars. Glory lasts forever." Iz svakog pada sam izvukao pouku i time poboljšao svoju tehniku vožnje ![]()
![]() |
#26954 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Drito to, treba naučit iz toga ponešto ![]() ma za 2-3 tjedna ću bit ko nov, spreman za iduće pizdarije ajd da vas pitam, kolko da tražim za remedy 2011 frame i za vilicu? frame je neoštećen, link nema lufta, lageri su svi super... vilja je nedavno poservisirana, stavljene najkvalitetnije brtve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26956 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
po ovome bi onda ja mogao traziti 3.5kkn za svoju vilju jer moja ima sva moguca podesavanja. za foxa floata 32 bi trazio max 2kkn to kaj je vilja poservisirana je samo plus ne podize to cijenu. Gara za ramu je na prvoga kupca tak da se i to treba uzet u obzir, za 5kkn se na on one-u moze kupiti titus el guapo sa monarch rt3 koja je nova, sa agresivnijom geometrijom. Rama jedno 4kkn vise od toga nema sanse da dobijes. Zapravo mozes dobit ak naletis na nekoga jazavca, al u zadnje vrijeme ih bas i nema jer se na njuskalu zadnjih 6mj non stop ponavljaju isti bicikli sa slicnim cijenama koji nisu prodani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26957 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mislim da moj let preko balvana nitko neće nadmašit. Zlayo može potvrdit. Ako to nije dosta , onda salto na Mrcini u grmlje kad me Čuks(?) vadio van će potvrdit moju slavu. Samo da se Sile ne javi , jadan neće sve padove moć napisat jer forum dopušta samo 10000 slova po postu ;D
![]() |
#26959 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Sry ekipa, al po ovome sam ja prvak ![]() jed2i, ja bi reko 2k za foxa, 5k za frame. Ak naletis na tulipana, fox moze 2.5k, frame 6k, al ono, s tim cijenama neces brzo prodati, ako uopce prodas. Deva na dropu prodaje takvu 32jku vec gro dugo za 1900 i niko ju nece
![]() |
#26960 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Naravno da ju niko neće jer je fiksnih 150 + tapered steerer. Nemoj se syebat pa prodat frejm a da ti vilica ostane jer te čeka slična sudbina. Osim ako vilicu misliš prebacit na sljedeći frame, u što sumnjam.
![]() |
#26961 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jbg. Ja smatram za sebe da sam ja jos uvijek u fazi ucenja. Daleko sam od bilo kakvog vozaca kak se vidja na pinkbikeu i sl. Ne mogu se uopce s njima svrstavat u istu recenicu. Ne mogu ni s nekim nasima kaj po HR voze, kamoli onima gore. A dok sam god u fazi ucenja bit ce i padova. Samo se nadam bez nekih vecih posljedica. Skill raste s godinama tako da se nadam da cu i ja doc do nekog normalnog nivoa gdje cu znat pokoji trik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26962 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() Zasad su mi 2 najdraža pada nakon lutanja na Lipu Rog izlijetanje s asfalta pri 40ak km/h u zemljani zid, i nedavno let prek volana na Dotki ničim izazvan. I na noćnoj kad sam se sanjkao na guzici pa sam imao ogrebotine ko da me tigar dofatio. Najgluplji pad kad me Zubich sjebo na Medvedgradu pa sam se morao bacit da ga ne zgazim. Da sam znao da ću ogrebat top tube lagano bi ga zgazio rađe, njubara. Ali nikad neću zaboravit kako me Bane zgazio. Ja ću živjet vječno kad sam tad izvuko čitave kosti.
![]() |
![]() |
#26963 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni su padovi ustvari dio zabave ove vrste vožnje bicikla. Bilo bi pre dosadno da ih nema s vremena na vrijeme. @Sile, taj trenutak nikada neću zaboraviti, neprocjenjivo. ![]() Nemogu reći da sam imao "najdražih" padova, ali imao sam interesantnih. Najfriškiji mi je onaj koji mi je i najteži bio i to na asfaltu ![]() "ako nisi pao, nisi išao dovoljno brzo" ili tak nekaj ![]() Uglavnom sve je to za ljude.
![]() |
#26964 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Meni je najdraži bio kad sam išao na ulaz Južne staze na Marjanu, ide puteljak, lijevo provalija, a moraš preć preko nekih amo reć vododerina u kamenu, pa idu tako prirodno napravljene visoke skale. Inače uvijek lijepo prođem, ali jednom sam otišao predesno, uhvatio volanom granu i puf dole 1 m na veliku kamenu gromadu, a bike po meni >.< Nedavno sam zupčanikom i lancem zahvatio nogavicu, pa ostao na mjestu u usponu i puf na tu stranu, a danas, kako je padala veća kiša dok sam na faks išao, skrećem desno i tako malo nagnut prokližem po zebri kako je stariji glatki asfalt a preko boje, slično sam pao i prije tjedan po suhome, ali skrećem lijevo na sporednu i iz nje izleti auto, ja tako već slegnut i samo prokližem prednjim prilikom skretanja. Uglavnom, smotan sam na cesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26965 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Pozdrav... Ovak, pripremam se za kuplju novog bica... pa bi trebel neke prijedloge, savjete... Vozim ono.. cross country, cesta i nešto "amaterski XC"... Ciljam na 29-era... limit 10k... (ajd moze i malo +) nekaj ovakvoga sam nagledal... je to oke? http://www.proteajaska.com/index.php...57&parent=286# |
![]() |
![]() |
![]() |
#26967 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
imaš na benzinskoj, mislim da je OMV ili tifon, DOT 5.1 kanticu za oko 25kn. mislim da je to bolje, jer ako ga netko ima doma i ako stoji na polici možda i nije pametno koristiti ga, tko zna u kakvom je stanju. (P.S. DOT nije ulje!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26968 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
znam zlayo, znam ![]() nista, kupit spricu u ljekarni i smislit cijevcicu za odzracit kocnicu. zadnji put kad sam u ljekarni trazio nisu imali sprica lol, gledali me u cudu, jos trazio crijevo, valjda za podvezat kad cu si šut sredit u venu...
![]() |
#26969 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
zato sam ja tražio špricu od pola litre, da ne ispadnem doper ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26970 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Oce netko na sljeme sutra? Prognoza veli da ce biti suho.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|