|
![]() |
#26912 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26914 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Napokon dobio internet..nemres vjerovat kolko je dosadno kad nemas net..nego slucajno sam doso u 10 na tunel i kad ono ekipa ceka nabrijana ko....bili su Vuco,Alen,Dražen i Maximilian..gore po lojsteku a dolje na 52...nakon skoro 2god iso tom stazom i vuko se ko da cu krepat..nisam prije iso na branu..fora je ona strmina na kraju koju nisam izvozio do kraja..bit ce prilika..DH ekipa nije imala problema sa tim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26915 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Bilo je svakako veselo, išli vozit 52-ku ali smo krenuli s Mrcinom, onaj dio do ceste ispod Tomislavca je pod balvanima. Dio 52-ke nakon singlice također ima dobar balvan poprek puta. Ja sam uspio srediti 2 zračnice. Prvu, kada smo kretali iz lugarnice, skužio da mi se neš sjaji na gumi. Pogledam bolje, a ono faking metalni pribadać u prednjoj gumi zabijen. Reko sad kad ga izvadim (a moral sam prije spusta), ode zrak van, ja izvučem, a ono pssssssss. Niš vadim novu zračnicu, a kak mi prednja guma nejde baš lagano dolje, prilikom vraćanja gume na mjesto s novom zračnicom, uspio sam snejkati novu zračnicu sa alatom. Lagano već živćan stavljam novu zračnicu i laganini vraćam gumu na mjesto držeći fige da ne precvikam opet gumu. Krećemo i na brzom djelu 52-ke, Max buši svoju zadnju ![]() ![]() Ostatak je odvezen fluidno i brzo...osim Čukijevog freerajda u provaliju na singlici ![]()
![]() |
#26916 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jebiga, kad se vozim ko profic ![]() ...na onom nagibu mi proklizao prednji kotac prek nekog korijena ![]() Konacno sam odvozio u komadu onaj strmi dio prije brane ![]() EDIT: i cini mi se da je netko jos malo "doradjivao" onaj drugi skok kad se skrene desno. Prvi baci normalno, dok drugi nekako puno vislje baca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26918 |
|
![]() |
#26920 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26921 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26923 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26926 |
|
deckovi jel nekog mozda zanima moja reba team? kad zeninu race nije niko htel ![]() ![]()
![]() |
#26928 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam jedan problem. Kupio sam Treka 3500 prije dva mjeseca. I prvi dan sam cuo lupkanje odotraga u kazeti, ali samo dok gatam i to ne u svakoj brzini. Npr. cuje se u 18, 19 i 20, dok se u 17 i 21 ne cuje. Zivciralo me pa sam otisao u trgovinu (udaljena je 50 km). Tamo su stavili tocak sa istog Treka i opet lupka, novu kazetu i opet isto. Rekli su da probam napraviti nesto km pa mozda prode, ali i dalje isto. Jel imao netko slicnih problema?
![]() |
#26932 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Prvi suhi dan koji se pojavi ovaj tjedan, ja jasem po sljemenu. ocekujem drustvo ![]()
![]() |
#26934 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ja sam out do daljnjega, što zbog rebara koja su pošteno dobila, što zbog lige... Ak netko hoće kupit remedy 7 2011 frame + vilicu - nek se javi ![]() nemojte molim vas počet s pitanjima kaj odustajem, ne odustajem, nego se nadam da kupujem nekaj bolje :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#26936 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |