|
![]() |
#26881 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne znam, tjedan dana u L2A košta 3k kuna, da li ovo vrijedi 1k€ više, i koliko se to može realno iskoristit. Ali budući da je sve to sanjarenje ja kažem zašto ne, sigurno je prejebeno. Kako se vaše gume ponašaju po ovom blatu? Meni se nisu ni NN ni hajroler neš iskazale, bilo je adrenalinasto ako je to riječ.
![]() |
#26882 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Meni odlično i predvidljivo - WTB obje ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 29.09.2012. u 21:46. Razlog: Dodatak |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26883 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne znam, al dobio sam dojam da L2A su staze napravljene, a ne odlični putopisni singletrackovi kao u Francuskoj. Možda griješim, ali eto, ja patim na prirodu u njenom više manje netaknutom izdanju ![]() albert otraga drži. NN naprijed tolko jako drži da mi je danas burpala u zavoju kako sam ga pocepo sa sto na sat.
![]() |
#26884 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
L2A je skijaliste, pa onda bike park di su staze napravljene. Ovo je drugacije, meni je ovo ko da kreces sa Sjevernog Velebita i zavrsis dole u Juznom Velebitu. I jedno i drugo mi je privlacno isto kao i Whistler ![]() Za takve stvari pare meni nisu problem nego je problem slobodno vrijeme Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 29.09.2012. u 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26886 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Cuks, da ima lajk kraj tvog posta, stisnul bi ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26889 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ima blata, najeo sam ga se pri padu na 12ici. U srijedu odvozim bez jebade onaj ulaz strmi na DH, danas se spičkam ko budala, valjda zbog novih kočnica. (tješim se) Blata je bilo na desetki dosta, tolko da su meni i Micu gume bile dimenzija 2.5-3.0. Inače nema stvarno puno blata nakon tog početnog dijela. Unatoč tome, a kao posljedica pada, uspio sam se usvinjiti i to masno ![]() Zadnji kotač s V2 rotorom, 951 kazetom bez tih 15ak zubi i gumama koje su bile ima 3.3kg cca, ako me sjećanje dobro služi. ![]() Zaš se nisi vozio danas, ja reko doći ćeš na tunel? Mrcina je jebeno dobra staza, ono proklizavanje u zavojima je prejebeno!
![]() |
#26890 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Jesam reko da je Mrcina do jaja. A kakve nove kočnice?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26891 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Koje bremze si uzeo Destro? Ja velim da si uzeo Hope sa 4 klipa. Ili si vratio stari XT. Vuco , kaj se desi ako staviš 190x51 shock na ramu koja podržava 190x50 dimenziju? Skupio sam skoro svu lovu , pa se bacam u kupnju Sparka. Vele da shock nije neki pa ak ću uzimat novi da znam dal ću nešto sjebat drugom dimenzijom.
![]() |
#26892 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Osjetio sam da je mrcina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26893 |
Premium
|
Jel bi mi na mojih 180cm visine bolje pasao 590tt sa 90mm lulicom ili 620tt sa 70mm lulicom? Jebem ti glupe dimenzije , da narastem još 2 cm nebi ni sekunde razmišljao. Ima netko gore navedeni setup pa da probam kad se vidimo?
![]() |
#26896 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#26898 |
Premium
|
Prvi razlog mi je geometrija. 68° HA , 330mm BB , 420mm chainstay. Bajk je nizak , otvoren i ima napadačku geometriju. Taman za Sljeme , jako sličan tvojem Konanu , samo 120 hoda ima iza. Ostali razlozi su kaj je lagan , nema ga svaka šuša i izgleda mi jebeno.
![]() |
#26900 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ako ćeš kupovati Sparka i onda se još jebavati sa promjenom shocka, IMHO, odustani od njega. Previše love i živaca ćeš potrošiti. Citiraj:
![]() Stvar je što moraš gledati i kut sic-štange (uz sve ostalo). Ja sam 182cm visok, vozio sam Focusa koji je bio 590 sa 60/70/90mm lulicom (na skokovima 60 baca nazad, 70 nigdje, 90 naprijed; ostavio 60mm) i bio mi je kratak, a to se najviše vidjelo na onim prelazima potoka na Dotki. Jako lagano me bacalo iz ravnoteže na tim mjestima. Ne znam koji kut sic štange je imao Focus (72° mislim, ili jedan više). Sad sam na 610mm HTT, 72,5° i 60mm lulici i mislim da sam pogodio dužinu. Nemam osjećaj niti da mi je prekratak niti predugačak. Mada, drugačije je to na bajku koji ima 100mm hoda i XC geometriju ili 150+ sa nekom novijom enduro geometrijom (HA 66-67°, SA 73-75°, niski BB, dugi WB). Da si rekao 610 + 60mm lula, rekao bih deri to rađe nego 590 + 90. Imaš nešto krakatije ruke/noge nego ljudi tvoje dobi/visine ?
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 30.09.2012. u 08:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26901 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#26902 |
Premium
|
Ma nebi shock mjenjao , to pitam čisto informativno. Pa imam malo duže noge i ruke , al mislim da ću ipak uzet M veličinu. Kaj misliš kaj će me prije bacat na leđa na usponu , kratka rama + duga lulica ili duga rama + kratka lulica?
![]() |
#26903 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da li netko zna ak su ovo original Continental Race King gume kaj se prodaju u žutom mačku? Cijena je ok, čak manja nego u slo di ih niti nema na lageru. http://www.njuskalo.hr/bicikl-gume/g...-oglas-5930068 edit @lovric: ovo si kupi: http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?f=38&t=137444 i kaj ima ko kakve tubeless gume za prodat? 2.1 debljina zadnje Zadnje izmijenjeno od: salvarez. 30.09.2012. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26904 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
previsok si ti za M. ja bi uzeo M, a više od 10cm sam manji od tebe. prošlo je vrijeme 580/600/620 okvira, svi su duži sada. npr sb66 je u M veličini 612mm, a L je 637mm. ok, to je ekstrem, ali svi teže tome sada. moj focus je 600mm, pa sam stavio 70mm lulicu i ko bok je. znači da bi ti stavio lulicu od 100mm i onda imaš drek. bolje veće nego manje (that's what she said). |
![]() |
![]() |
![]() |
#26907 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
a jebemu!! čuli smo te i mirta i ja, ali kad smo se okrenuli bilo je 1000 ljudi tamo i nismo imali pojma dal se to meni netko derao ili kaj. možda je canjuga bio u blizini ili nešto! baš nam je žal! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26908 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Oce se ko do grme zaletiti? Bizmark mi je napokon juce bremeze sredio, sad ih treba spalit samo da pocnu radit kak spada (nadam se). Ja idem za nekih pol sata gore
![]() |
#26909 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Molio bih pomoc strucnjaka iz ove teme oko kupnje bajka ![]() Zelim naravno za sto manje novaca kupiti cim bolje i kvalitetnije, te time ne platiti nesto sto mi ne treba (tipa diskovi, vrhunska vilica, ultra-laki materijali i sl.) Bicikla mi sluzi 85% za asfaltirana podrucja, 15% za blazi offroad tipa priobalne sljuncano kamenite staze. Glavni problem je moja velicina, duzina noge (sjedalo-peta) je 91cm i budjet limitiran na ~3000kn cash. Trenutno imam trek 820 iz 2000., sa preko 350k km i 4 "kvara" i htio bi nesto te kvalitete ali dosta vece posto mi je vec dugo pre mali. Kada je najbolje kupovati bicikl, tj. kada su u ducanima najveci popusti? Da li mi se isplati placati 200-300kn vise za deore naspram alivio naspram acera? (ako je acera jednako kvalitetna kao 2000. onda ne trebam nista bolje, ali ak mogu dobiti bolje za te pare, zelim bolje) Koji ducani su najjeftiniji? (cul sam da je golf aurora najpovoljniji, ali na netu nema sve cijene a nemrem osobno otici tam, a upite im mogu slati tek kad si zacrtam modele koje zelim) Koju opremu izbjegavati? (kaj pokusavaju uvaliti u rangu na koji ciljam ![]() Na kaj posebno obratiti pozornost? To bi zasad bilo to. ![]() Ne znam je'l sam se patil vise kod kupovine auta ili sad bajka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26910 |
SCSI Freak, deda :P
|
ako netko razmislja o nekom handlebar camera mountu moja preporuka za slijedeci... http://www.ebay.com/itm/-/271025313834 odlicno drzi, moj fotic bas nema stabilizaciju ko go pro, ali snimke su solidne ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|