|
![]() |
#26821 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nisam ništa uzeo, kod mene je već tri godine, a radi se o modelu Z1 FR 1 iz 2005. Ne smije lupati ništa. Ili imaš prebrz rebound (iako ni tad ne bi smjelo baš lupati) ili ti je gumica za topout prdnula i treba staviti novu. A možda ti lupa opruga unutra ![]()
![]() |
#26822 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
A sad budi pametan ovako dok ne odnesem zmiji da ju otvori....sam nikak da stignem....jerbo em sljakam od 7-15-16-17 h kako kad....em je lik na drugom kraju grada....em sam bez para sad....i tak.... Vilja radi....i sve to....rebound se da naštelavat brzo ili sporo al svejedno u povratku se čuje udarac....makar vele ljudi da to tak lupa kod tih marzzova....pa ono.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26828 |
Avocado
|
Nije da je skup kotač, samo 500injak kn ![]() Može i na ovom V2 rotoru probat slxe da vidi što znači veća kočiona površina i deblji rotor ![]() Doniram i adapter ako je is-pm ![]()
![]() |
#26829 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo prvi put da "popljujem" organske pakne, a nekidan ih hvalim na sva vrata. Stavio sam iza shimano g01a i nisu baš dobre kao f03c. Sve čekam uhodat će se, ali nije to to, pogotovo prvi ugriz. Tko zna, možda im stvarno treba puno uhodavanja, iako sumnjam.
![]() |
#26830 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Mene su oduševile i nastavljaju me oduševljavat kevlarske pakne. Baš fino grizu, u bilo kojem momentu, iako sam se ja jako sfailo oko adaptera i trebalo bi možda odzračit kočnice ponovo. Ako tu istu smjesu nude i za nove Shimano onda to uzmite i budite na miru. Kad već tipkam, bilo fenomenalno na Dotki danas. Ni vruće ni hladno, ni prašina ni blato. Prvi krug na strmi dio kud ide utrka, drugi krug po makadamu gore pa na autoput. Špica. http://imageshack.us/a/img827/9594/dsc0063tb.jpg Haterz gonna hate
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26832 |
Avocado
|
Doma nemam loctite, ali ako vidim da na šarafu nije ostalo gotovo ništa starog onda stavim kapljicu laka za nokte. Zadnji put kad sam montirao rotore na kotače nisam ništa stavio i stvarno nema problema. Pripremi se na masu kotača od 3kg kad staviš gumu, kazetu i rotor gore ![]()
![]() |
#26833 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#26835 |
Avocado
|
![]() |
#26836 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Eto Sile...ovo lagano već postaje trend ![]()
![]() |
#26837 |
Avocado
|
Kako je ovaj trans-provence jeben, ja ne vjerujem ![]() Košta ko neki omanji dijamant. Još mi najveći problem stvara putovanje avionom i pakiranje bajka, para se može skupit ak se radi ![]() Računam da bi sa svime troškovi bili vrtoglavih 20k kn, dakle nove gume, pakne, servisi, ekstra dijelovi koje bih ponio, ekstra klopa, vreća za spavanje, obleka, sama tura i avionska karta. Čovječe. To bih morao prvo pola godine nabavljati još robe pa tek onda se prijaviti ![]()
![]() |
#26839 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26842 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
sile, prednji blatobran: kolko para, kolko sluzi svrsi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26843 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#26844 | |
Avocado
|
Citiraj:
Treba biti u super formi i samo voziti, a ako se ima volje onda ti nikakvi usponi nisu problem. Siđeš, guraš, ovo ono ![]()
![]() |
![]() |
#26847 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jajobran bi trebao posluziti tome da mi blato ne uletava u cvalje. Naocale mi u tome bas i ne pomazu ![]() Takodjer cekam neko vece blato za testiranje ![]() ...a u medjuvremenu bihtrebao do zmije da mi zbicu slozi. Ili cu to sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26848 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pa naočale se magle, a i kaj mi vrijede kad mi sleti ogromna packa na staklo, svejedno moram stat i to brisat. Ovo bi trebalo eliminirat blato koje frca s gume u naprijed i u vis, između mosta vilice i krune. Naočale bum iovak furo da me ne smeta prašina i vjetar, al ak ih zaboravim nije bed.
![]() |
#26849 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jajobran ili ti ga Crud race pack!
![]() |
#26850 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|