|
![]() |
#26792 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
E za Mrcinu sam Sandi baš neki dan govorio , to mi je jedna od najboljih staza. Ja sam na njoj letio preko volana i sletio u grmlje ![]() Daj svi stisnite - rep point onom debilu malom , klošari se po Lojsteku ganjaju kao da sutra ne postoji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26794 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
mene i jos nekog starijeg frajera na peveciklu, zaustavio murjak na motoru ujutro oko 7.30h na krizanju tesline i praske. cak sam imao i kacigu na glavi (taman zurio na sljeme). veli on nama bahato: nemrete tu vozit! 300kn na licu mjesta ili 400 da pisem kaznu! objasnjavam mu da je lijeva strana masarikove i tesline biciklisticko-pjesacka zona! a on meni vadi iz bisaga debeli pravilnik o prometnim propisima! i tako dok se mi raspravljamo pored nas prodje jos 10-ak biciklista vozeci istom trasom. uglavnom, uvjeravam ja njega da sam ozbiljni biciklist i da jako pazim na propise i bla bla.. a da stvar bude bolja, nisam imao niti osobnu kod sebe.. i tako, nakon par min mahanja rukama i objasnjavanja i gestikuliranja.. pusti on nas! pa j.. ti mater bezobraznu, drzava odlucila punit proracun preko leđa biciklista! poslije cujem da su na trgu zaustavljali sve redom i kaznjavali jer je trg iskljucivo pjesacka zona! edit. ima li tko savjet kako da smanjim čvorugu na koljenu? (npr. Nik - klingonac) lupio se u ramu koljenom i iskočila kvrga edit2: Destro forum.hr majicu koju si ostavio danas u lugarnici ti cuva plava mrsava teta na sanku btw. grah u lugarnici srednja zalost. 2/5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26795 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#26797 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
![]() A ovo za haltanje kak bu mene zaustavio kad nikad ama baš nikad se ne vozam bez da imam mp3 u ušima....a na sve sastrane se ne obazirem tokom vožnje...na mahanje pješaka i tako to...jer kak imam mjuzu u ušima dosta zvrcam oko sebe lijevo-desno i naprijed te ponekad iza kad sam na cesti jer nemam zvuka okoline...tak da kak bi mene murjak zaustavio kad jurim po gradu nabrijan...nemam pojma.. ![]() ps. Sisusek Zloburger je zlo....susedi opako rulaju sa klopom u Rudešu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26798 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Skuzajte odma na offtopicu. 2die4 pretpostavljan da imas masu posla i nepotrebnih pm-ova na dropbike i da sigurno ne stignes pogledat sve upite pa cu te pitat jos ovdi. Ona tema o kadencama, brzinama i lancanicima, slucajno san onom mamlazu stavia positive umsito negativ(Komentar je na mjestu, samo je boja kriva ![]() Mamlaz mi je udria nekakav svoj rep, ali to mi i ne smeta, neka se veseli. Unaprid hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26799 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#26800 |
Registered User
|
kom na dropu treba minu rep okinut nisam skužio ??? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26801 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni se cini da se u zadnje vrijeme previse spominje DB i poziva na nekakvo grupno udaranje po reputaciji. Sto se uopce opterecujete s djecurlijom i kako vas to uopce moze dirati, osobno ih ignoriram i boli me dzon...ali me lagano pocinje nervirati prenasanje sadrzaja i reakcije na upise s DBa na ovom forumu. Reagirajte i raspravljajte s i o balavudriji tamo gdje je i mjesto, ovo je ipak PCE...pa necu sad na svakoj stranici citati o lupanju po repu, zbog ovog i onog, ma ajde.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26802 |
Registered User
|
Oke al još mi nisi odgovorio jel ona fotka tvog sica ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26803 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
destro i ja smo na grmi za pol sat ! tko hoće nek dođe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26805 |
Registered User
|
![]() nego nevezano za siceve...neš sam primjetio kod kočnica....pa da pitam jel se ko susretao sa ovom situacijom.... Prvo sam skužio zakaj mi je zadnja kočnica škripala ko mutava kod kočenja...a to je da se jedan šeraf kod dropouta na strani di je čeljust kočnice i rotor bio olabavio...a sad kad sam stegnuo se to više ne manifestira...ali kad stanem stisnem kočnicu i idem provjerit cimanjem...vidim da se kotač malo pomiće....i kao da mi dropout ima pomak...pa sam opet išao provjerit dal je sve zategnuto i je...pa mi sad niš nije jasno.... Zadnje izmijenjeno od: Stewanov. 27.09.2012. u 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26808 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26809 |
Registered User
|
ma samo naprijed nazad je situacija....lijevo desno je zanemarivo kako je cuks napisao.....onda su izgleda pakne.... jel se tome može doskočit ili da zanemarim to ??? Pakne su stavljene kak ih je bero namontirao skupa sa svime kad mi je sastavljal bajk... Tnx na ovome svejedno... Zadnje izmijenjeno od: Stewanov. 27.09.2012. u 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26810 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
To ti je normalno. Meni se isto tak kotac cima naprijed-nazad. EDIT: Trance provance vimeo channel - hrpa videa, a staze su mrak ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 27.09.2012. u 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26811 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Bas sam ovaj htio stavit, koja staza, koji bajkovi, a tek koja tehnika ![]() MAVIC® TRANS-PROVENCE 2012 ::: DAY 4 from Trans-Provence on Vimeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26812 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Zagreb: Kazna za vezanje bicikla za drvo od 700 do 1.500 kn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26814 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26815 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
eto zalasci: http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=izl-zal |
![]() |
![]() |
![]() |
#26816 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa mrak bi ti mogao past vec oko 18 u sumi. Mi kada smo bili prije tjedan dana na dotki nas je mrak uhvatio taman na spustu vec oko 18:35 i nabadali smo stazu. Ne preporucam da idete bez lampi gore jer ce vas mrak uhvatit sigurn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26819 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#26820 |
Registered User
|