|
![]() |
#26791 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Kako nisi napisao snagu, kapacitet, odnosno bilo što osim da je povoljno baci oko ovdje: http://motorna-ulja.hr/kategorija-pr...a/akumulatori/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26792 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ovisi što ti je dostupno u mjestu gdje živiš. Često ekipa svrati u Tokić.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26793 | |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26794 | |
Premium
|
Citiraj:
Došao sam u jedan od Suzukijevih dućana u ZG i teti koja je tamo radila rekao da me zanima 1.0 motor u tri izvedbe, osnovni GL paket opreme, GL+ (drugi paket) i GL+ AWD i nakon malo ćaskanja, probne vožnje od cca 10-ak km (GL+ FWD) i jedne kave mi je ponudila:
Nisam uzeo ni jedan od ova dva ponuđena (koji su bili dostupni) jer hoću plavog ![]() Sad kako je kod drugih ne znam, ali ovo je friško iskustvo u ovom jednom salonu. PS. Za GMO dušebrižnike ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26795 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Sent from my Nexus 6P
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26796 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26797 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
A znam navratiti cu do njega cist da vidim kolika je cijena. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26798 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Pogledaj tu http://www.topstart.hr/page/poslovnice Ako kupis kod njih oni ti zamijene besplatno. I ako das stari dobijes popust na novi Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
![]() |
![]() |
#26799 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
Nemam pojma, otisao u ovlasteni servis, pljuno ja mislin 700kn i to je to...mozda ga ne bi ni triba minjat, ali znali bi mi ostati farovi upaljeni, pa su otisli u k...staro je to govno bilo i nije gasilo svitla kad bi izvadija kljuc, nego si mora rucno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26800 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26802 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ono što me tjera prema 1.4 je ipak 140 KS i veći okretni moment (ali ode smirenost) ![]() Ne govorim o AR pa ne govorimo o istoj teti ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26803 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Taj 1.0 je bio awd kaj si vozio? Ak je onda me zanima kakva je razlika izmedu auto i sport na tak malom motoru. Sa prednjim nema tih "muka" jer ide stalno punom parom.. Za awd bi ja 1.4, 1.0 za prednji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26804 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26805 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#26806 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26807 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#26810 | |
Premium
|
Citiraj:
LOL... koje si ti zlo ![]() ... ali obišao sam par auto kuća s namjerom da kupim auto no nitko mi u razumnom roku nije mogao ponuditi/osigurati vozilo koje sam želio (da ga hebeš ali bez obzira na cijenu/popuste, nema šanse da kupim bijeli, srebrni, narančasti i crveni auto) pa sam privremeno odustao jer mi nije hića da moram kupiti novi auto... a osoblje, pa ovo s osobljem dolazi spontano nakon par rečenica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26811 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Bio na probnoj voznji Seat Ateca-e i Cupra-e ST te BMW-a. Probao sam Atecu 1.4 TSI (150PS) i 2.0 TDI (190PS). Auto je stvarno udoban i pregledan, ugodno ga je voziti, malo na povisenom, stvarno mi se svida. Motori su solidni, lijepo povuku, cine mi se dosta slicni, nije TDI nista jaci iako ima vise PS-a. Test model je imao svu opremu i stvarno ima tih dodataka da niti sam ne znas sto je sto. Kontrolna ploca je dobro postavljena i sve je na dohvat ruke. Buke u autu nema previse, a dalo bi se s njim na dulja putovanja radi komocije i prostranosti u kabini. Gepek je solidan (ne znam kakve imaju ostali u klasi - Tiguan i ekipa) i dalo bi se u njega dosta smjestiti iako ja smatram da bi mi bio mali ![]() Cupra- sto reci. Sjedni i drzi se ![]() Par dana kasnije obavio jos jednu probnu voznju. BMW 340i xDrive Touring Trenutno najjace sto sam vozio i ostavilo odlican dojam na mene. Auto je super, udobnost na nivou (u odnosu na Cupru, 3 klase iznad), pregledan i dobar je osjecaj voziti ga. Kako bi se reklo ''toplo'' se u njemu osjeća. Vozio test model sa full opremom (M-paket) tako da je sve moguce bilo ukljuceno. Drzanje na cesti bez problema, start agresivan ali bez ikakvih krivudanja i zanosenja. Lako ga je voziti i dosta je pregledan. Mogao bih reci da je auto snova ali nisam druge probao. No vjerojatno bi se svatko nasao u njemu ![]() ![]() Slike: Ima li pitanja, slobodno postavite. BMW nisam slikao, zaboravio od dojma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26812 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#26813 |
Premium
|
@Old, znam da je smješno i ispada da sam sebi skačem u usta, ali pozadina priče je da sam se htio počastiti novim autom za Božić/Novu godinu, a kako mi nitko nije u razumnom roku mogao osigurati plavog 1.0 AWD, odustao sam od uzimanja nekog u drugoj boji. Sad, dva mjeseca kasnije i dalje se mislim "počastiti" no sad nakon novih trošarina (cijena je malo pala) razmišljam da dam 9k kn više pa uzmem plavog 1.4 AWD ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26814 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26816 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Zanima me jesi jos kakve modele isprobavao pa onda neka usporedba izmedu unutrasnjosti i udobnosti kod Seata i kod ostalih modela, nekako mi je ovaj BMW van ikakave konkurencije sto se cijene same tice haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26817 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Ima ko starijeg audija 1995-00 da ne može upalit klimu sad po manjim temp? jel istina da je onemogućena na ispod 5c? samo klikne lampica kad pališ. Čisto da znam jel mi plain otišao ili nešto, ili je ta blokada u pitanju. Zahvlajujem.
![]() |
#26818 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Nisam nista drugo isprobavao, nisam jos zainteresiran za kupnju drugoga. Isao tek tako na probnu voznju, vec kad imam Seat-a, da probam sto se nudi novo, sto je drugacije na novima i tako. Zanimala me i Ateca, da vidim bi li to bio auto za mene ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26819 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26820 |