|
![]() |
#26672 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Vidim na službenim stranicama da je Slavonska kuća najpopularniji restoran. Ne znam koliko vi zagorci/prigorci imate priliku jest slavonsko - baranjske riječne specijalitete (fiš, perket od soma, šaran na rašljama), al svakako preporuke. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26673 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
http://imageshack.us/a/img6/4387/img0616bk.jpg ![]() Uploaded with ImageShack.us Pozdrav posadi broda zderonje gdje god bili ![]() Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 21.09.2012. u 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26674 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
U kući piva maznuo "Kozel" premium, a kolega Črni "Kozel" pa smo krenuli u potragu za hranom. Leskovačka kuća i njihov roštilj na koji sam se brusio nema veze ni sa Leskovcem ni sa njihovim roštiljem. Ocjena -1. Šator Nikšičko pivo OK, ali smo ga izbjegli zbog Tehno cajki. Cigajnski šator niš posebno osim plesačica koje u badiću plešu uz ritam harmonike. Hrane nikakve na vidiku. Svidli su nam se Sarajevski čevapi za 30 kn i kod njih je bila gužva. To nam je bila destinacija, ali smo otišli napraviti krug da se oslobodi mjesto za sjest. Kuća dobre hrane je OK, ali i malo veće cijene. Do njih Slavonska kuća. Vidimo red za 30 cm kobasicu u velikom pecivu sa senfom za 20 kn. Jedva sam pojeo, žao mi je što nisam išao na ćevape. Muzika za svakog nešto. A gužva nenormalna. More ljudi. Uglavnom za preporuku.
![]() |
#26676 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ljudi manje nego na ligi prvaka, mjestimicno po satorima vise clanova benda nego zainteresiranih posjetitelja, hrana poprilicno skupa i dubiozno jestiva. "Leskovackog" rostilja vise nego na vasaru u Obrenovcu, naravno, nema veze ni s Leskovcem, ni s rostiljom, al sto je tu je, ekipa pusi. Pojeo sam nekakve poprilicno ocajne cevape za 35kn i ostao gladan, no jedini su izgledali kao da su od mesa i jestivi. Najgore od svega, bio je i Đulijano, ne da sam neki pasionirani fan i po slusanju se sjecam tri i pol neke poznatije pjesme s radija, ali jedino mjesto na kojem se moglo malo izđuskati i zabaviti (nije samo svirao i pjevao svoje, tak jasno). Naravno, poterali su ga u ponoc i 20, dok su Domagoj Vida i razdragano drustvo u jednoj od satrir padali u afane od zvuka pevaljke i Jeca/Ceca hita u losem MIDI formatu na jos goroj klavijaturi. FAIL.
![]() |
![]() |
![]() |
#26677 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26678 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pivo na rujanfestu po cijeni od 15 kn za pola litre domaće pive, a 20 za oriđiđi češki Kozel premium. Jelen i Sarajevsko 15 kn, ak se dobro sječam. Mislim da je plafon bio 30 ili 35 kn, ali za neka fensi šmensi belgijska piva. Hrana od 15 kn za male Sarajevske čevose, 30 za velike, ponegdje 35. Porcija teleće koljenice sa prilozima 60 kn. Uglavnom hrane u izobilju i teško se za odlučit gdje sjest i pojest. Za 150 do 200 kn svatko se može dobro najest i napit, a i provozat u vlakiću smrti i sl.. Parking ispred westgatea je lutrija. Pun ko čep. Morali se parkirat na drugom kraju. Mercator je u ovih tjedan dana prodao više alkohola nego od kad je otvoren. Klinčadija kupi qjupack žuju i vrti partizanku ispred ulaza na rujan fest. ![]() P.S. Potjeralo me oko pola četiri na pišanje i čujem kako ovi još pjevaju iz petnih žila. ![]() Znači da još nije bio fajrunt. Uglavnom za svaku preporuku.
![]() |
#26680 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas za ručak faširanci i pire. I htjela sam radit onu Jelcovu pletenicu, al nisam stigla, možda kasnije. Sad idemo na rođendan i za tu priliku sam napravila cupcakes. Mi kao kumovi moramo nekaj donjet jer je majka malo lijena ![]() Jučer je bio roštilj. To je sad isprobavanje za iduću subotu kada nećakinja ima rođendan. Jedna malo bliže i još samo jedna. Dragi je imao inspiraciju za malo drugačije ražnjiće od pilećih krila ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26681 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#26683 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Jučer za ručak - chicken parmigiano i dinstana riža a kako je ostalo onda sam si to danas za gablec uzela ![]() ![]()
![]() |
#26685 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Danas fino varivo. ![]()
![]() |
![]() |
#26686 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#26688 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26689 |
mrzi zimu
|
@ Ammy - pileća prsa začiniš i paniraš u jajetu i mješavini prezla i parmezana. Potom zapečeš samo da se uhvati korica Za to vrijeme dinstaš pelate (začiniš s mažuranom, bosiljkom i malo soli i sećera) dok se ne ukuhaju. U protvan staviš pelate i na njih piletinu po kojoj poslažeš šnite mozarele i zapečeš ![]() Danas za gablec imam bolonjez kojeg sam sinoć napravila + tjestenina uheki (to sam nedavno otkrila i sad ju stalno kupujem ![]()
![]() |
#26690 |
Registered User
|
@flare hvala Izazvala sam pomutnju u susedstvu jer sam maloprije ispekla palačinke ![]() ![]() I da, ne znam jel pijete čajeve, barem se javno ne hvalite, ali otkrila sam jedan odličan u Kauflandu od dinje. Predobar je.
![]() |
#26691 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Sinoć nakon hampera gemišta sam ošo na kebab kod AliKebabe(pašteta) i sinoć je pasao al je danas zato ikebana u želucu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26693 |
mrzi zimu
|
Ha, i ja isto danas poriluk ![]()
![]() |
#26694 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Frend i njegova žemska radili ovo http://www.foodnetwork.com/recipes/f...ipe/index.html Probao netko? Ima neki bolji recept? Mislim da ću to napraviti u nedjelju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26696 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja moram na kontroliranu prehranu, vaga pokazala 103450g , lekarka me izbacila iz ordinacije i rekla da se ne pojavljujem dok ne skinem na 90000 i da ako odapnem sam sam si kriv ![]()
![]() |
#26698 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() al da fino papam to da ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26699 |
Registered User
|
Iz obližnje pekare danas za gablec. Burek šunka/sir i novi okus ledenog čaja. Sve skupa predobro. Burek košta 5 kn, meni bilo taman ![]() http://www.pohrani.com/f/3O/lR/g7IET...-27-120220.jpg
![]() |
#26700 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
@riža... samo polako i hedonizam na kapaljku! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|