|
![]() |
#2641 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ok jelc budem ja zvao u cetvrtak petak ...... ![]()
![]() |
#2642 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Na moju veliku žalost, neću doći na druženje žderonja jer moram u Firenzu na 3 dana. Dobar štimung i dobru klopu vam želim. Imal sam namjeru malo vam popraviti prosjek godina a i donijeti nekaj vina...no, bit će još prilike.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2643 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2644 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
mene nema nigdje do daljnjega. razlog: vrk i mala napomena: flare i ja nismo u nikakvoj romantičnoj, seksualnoj ili bilo kakvoj sličnoj vezi. da, roštilj na jarunu je bio super, ali zbog i poradi partibrejkera je bilo malo blesavo.
![]() |
#2645 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
VRK? Nego, kad ćemo napokon vidjeti kako izgleda flare? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
bycod
|
vrk je work ak se nevaram D: sky ZLI ZLI sky ![]()
![]() |
#2647 |
bycod
|
Evo ovako nakon iscrpnog dogovaranja Ovako stoje stvari........ Mental, Sky, Isus i ja cemo biti u pivnici medvedgrad u 15h, zatim u 16h dolaze bude i masni u medu. Zasada nas 6 cemo se naci dosta ranije u medi ako netko ima volje doci ranije evo moj broj pa nek se javi kada bude u medi (a da nezna nikog od navedenih ) 091 588 2425 E sada za one koji ce doci kod bake sutra ju zovem da sredimo to za subotu. Tamo bi se nasli oko 18h znaci nas 6 ce se doteturati do bake e sada tamo ocekujem sve koji su se potpisali tako da no shit jasno Uglavnom ako tko zeli moze doci ranije u medu a ako nece ili nema vremena neka dodje kasnije do bake . to je to ISTI je post u drugom topicu ali vidim da dosta ljudi gleda samo ovaj topic tak da i ovdje postam ![]() Nego da odma kazem da bi se mogo neto od starije garde pridruziti ovime apeliram na jelca raka i druge koje jos nepoznam da nas bude sto vise ![]()
![]() |
#2648 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Rak će se dokoturati ali je pitanje subote i bake. Stvarno ne znam kako se radi subotom. To bi mogao biti veliki problem. Zašto ne bi bilo u petak?
![]() |
#2649 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2650 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() a mene zove i pita di se u Zaprasicu doobro jede?? ja saf vesel odma, a on veli.. ma znammmm, skoro bu miting pcexa pa bum onda..... ahaa, i veli da on trazi za narucit dostavu klope na posel....ahhhh! tu nekaj ne stima?? pa onda nece slike s Jaruna postat, pa se ograduje od mozebitne veze sa Flare( a u to , fakat nimo ni sumnjali!!1 ![]() ![]() ma , ja bi to dekretom izbacil iz pridruzenog clanstva u Zderonjama i zabranil mu pristup u nase svetiste... ![]() ![]() Dzizusss, jos ga nisam imenoval, moram se mam pocastit z Beckim, kak sam postojan.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2651 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma kaj se vi dečki brinete, drugi petak na kraju radnog vremena je dotični u našim šapama ![]() Ja sam si već rezervirao i oslobodio cijelo popodne i večer, AMD-jac dogovara zamjenu, Mitzek bu došel (ak ga Tanja ne uškopi ![]() ![]() ![]() ![]() Osim toga-kakvo je to ponašanje doći u "kvart" i žmukljarit ![]() Upravo sam izvukao posjetnicu za "pri štreki", tak da ne bude problema kaj se tiče mesine. Tak i tak ga trebamo male uhranit, ovak je živa sramota za Žderonje, navikao je na "brzu hranu"...ne zna on još da je pri nama pojam "brza hrana" vezan za kilu odojka "za van" u masnom papiru... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2652 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
@ mitzek...horza i ja NISMO zajedno ![]() ![]() a sad sto se tice subote...jel' to sluzbeni sastanak zderonja?:confused: jel' ja moram doc?:confused: ..ako ne dodjem jel ' ces me banat s foruma? ![]() jer nisam bas ove subote planirala doc do zg... dok ovo pisem klopam pecenu piletinu i kuhani krumpir s umakom od sampinjona ![]()
![]() |
#2653 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ti i Hojza niste zajedno nek ste svo troje skupa. ![]()
![]() |
![]() |
#2654 |
mrzi zimu
|
jooooooj....daaaaj...sere, ser, ser... ![]()
![]() |
#2655 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Trokut ![]() Hojza - Flare - Beren Jedem piceka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 | |
mrzi zimu
|
Citiraj:
flare i beren izgledaju ovako ... ![]() btw...to je s onog rostilja u nedjelju... ![]() hm...probala sma poslat sliku pa nesto ne stima :confused:
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: flare. 29.04.2005. u 21:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2658 |
Prigorec po defaultu
|
![]() nisam ni sumnjal da ste skupa...to sam napisal.... mislim Ti i Hojza....heh-heh.. ![]() a mi samo kukamo za klevetnikom koji se ne udostoji podmazati suha i gladna grla Precjedništva Žderonjskog.. i daj bogte, nek te taj tvoj Sli(navac) heh.. nafci kak se slikice uploadaju!!! e sad sam ogladnil od tulike gluposti po Žderonjama.... ![]() ![]() a kaj je s mitingom...nesposobnjakovići ., nesposobni.... sad bume mi jopet brzo morali popreviti stanje pri Babici, kaj ne Ždweronjeeeeeeeee???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2659 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
jesam li ja to dobro shvatio, kaj meeting zderonja je iduci petak??
![]() |
#2660 |
JDM
|
Ne neg sutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2661 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
hmmm nisam bas siguran. da izvadim malo iz konteksta Citiraj:
meni se nekak cini da je to jelc mislil za isuci petak ak se ne varam. trazi se uvazeni zastupnik i kolega gospon Jelc da pojasni.
![]() |
![]() |
#2662 | |
Super Moderators
|
Re: Obavijest prigorskoj podružnici Žderonja
Citiraj:
![]() Fatamo žmulja prigorskog koji je počeo delati u Zaprasiću a nije se ni javio kolegama Žderonjama...a to tak nemre proći tak jasno... A baš bi mogli uskoro složit i prave Žderonje, već dugo nismo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2663 |
bycod
|
pa jebemu tko je ovdje gluh ![]() SVI dodjite nemojte da moram biti ljut ![]() A jebiga kada se dogovaramo na guzove ![]() Ovako ajmo ekipa slusajte, necemo ici kod bake jer baka neradi subotom (tako je meni receno). Naci cemo se u mdvedgrad pivnici (koja se nalazi na krizanju vukovarske/savske) to je jednu stanicu od cibone prema jugu. Znaci SVI cemo se naci u medi ja i mental smo ZIHER oko 15h tamo e sada isusa, skya moram zvati ali ce doci i oni. Masni i bude dolaze oko 16h a vi ostali dodjite kada budete mogli/htjeli. Evo broj moba ako netko neskuzi tko smo ![]() Cya tumorov na ![]() ![]()
![]() |
#2664 |
mrzi zimu
|
neeee.....ne danas.... ![]() ![]() ![]() ajde se opet nadjite sljedece subote ![]()
![]() |
#2665 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2667 |
Super Moderators
|
Jučer je pala za slobodu jedna mlada guska, mladi krumpir i zelena šalata ![]() ![]() ![]() Guska je bila tak velika da sam čak mislio Mitzeka pozvat u pomoć, ali je taman ručal kad sam zvao pa nisam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
Prigorec po defaultu
|
![]() aposle rucka sam taman razmisljal o tome kaj bi za marendu gricnul..... ![]() i kaj? kaj nisi objasnil "probljem", pa mam bi dosel k starom pajdasu u pripomoc!!!! hinc!!: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2669 | |
Super Moderators
|
Re: tja...
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ajd sad ozbiljno-kad bumo delali sastanak prigorske podružnice??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
Prigorec po defaultu
|
![]() samo se nadam da nebu of petek..errr, moram ijti vu Spljita male , obici par restorancica i to...vrnem se tek kesno navecer, sljedeci bi vec (petek) mogel bit u igri, mogli bi i Baku nadrkat da metne kotel vun za kotlovinu,haa?? pa nek ekipa okolo fata dimove u polubjeli kruh, a mi imamo za "mackati" kad nam pofali mesine..... kaj .....13.05. petek, ja bi...A VIIII???ZDERONJEEEEEEEE,ZBOR! hjebote, ovo bi fakat mogel bit Petak,13 kak za gujdu, tak i za ........ONO.......kaj je nekaj duzno Precjednistvu, kaj ne?? Zderonje pamte.........,jelda Precjednistvoooooooo??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|