|
![]() |
#26641 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Fakat ste Vas trojca manijaci , jebemti krenemo , pogledam ispred sebe nakon 5 sekundi , vidim Sandu a vi već odletili 300 metara ispred. Samo pamet u glavu... Mene još prehlada uhvatila , nećemo se ja i bajk družit barem 2-3 dana ![]()
![]() |
#26642 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26644 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
za 180 mina ide upload cijele staze, pa ćeš sve vidjet ugl...prije ljeta sam posjetio 57icu s onyxom, i stanemo kod tog mastodonta, a onyx mi kaže ja imam u planu do ljeta ovo skočit...ja onak, wtf pa ogromno je ![]() i danas krenemo na 57, vozimo se i samo pomislim joj pa tu je onaj skok - a skok 10 metara ispred mene, nemaš kaj drugo nego ga odradit ![]() jel netko zainteresiran za sljeme sutra? tunel 10h? Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 22.09.2012. u 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26647 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Evo kad su se svi pohvalili da se pohvalim i ja. Marko iz Protee i ja krenuli prije svih na 57-icu. Sve odrađeno kako treba. Ova staza je baš za vježbati i poboljšati tehniku.Svega ima i 95% sam toga odvozio. Meni je ova staza draža od 18-20 koju manje više svi vole. Ponosan ja!!!!! Edit: na samom kraju (10m prije izlaska na cestu) sam se razlipi ko muha ali sve je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26649 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Destro to ti je kad nisi htio počastit za rođendan!!! ![]() Moj savjet ti je da ne skačeš na slijepo, nego da prvo dođeš do rampe, pogledaš...pa odlučiš ![]() za 10 min video ide gore video bude tu za kaže jubito 8 minuta : http://youtu.be/S3vYedB-isA ne znam za koliko bude hd spreman, dok isprocesiraju, tak da mi ne bitchate za kvalitetu odmah, nije do mene ![]() Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 22.09.2012. u 20:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26650 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Od mene nis ovaj vikend..trenutno je samo http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4 sljedeci vikend bi trebo bit slobodan...u meduvremenu mozda padne neka voznja oko 9-10 ujutro preko tjedna...Lovro kad imas skolu ovaj tjedan? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26651 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
daniel kuca poso, poso kuca! hah.. ja sam mozda za sljeme u ponedjeljak ujutro. no nisam ziher, pa ti mogu javit, ako bi ti pasao pon... edit: jedi jos se nemre pogledat film, valjda se nije skuhao do kraja |
![]() |
![]() |
![]() |
#26652 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Kak sam se sje*** na onom switch-u, cijelo vrijeme vrtim teoriju "kako" po glavi i onda se zayebem jer me zavoj "iznenadio" ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 22.09.2012. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26654 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A drop kraj stupa žičare? ccccc ![]() ![]() Ja sam se dvoumio između 57. i one singlice na padini (zaboravio sam koja je to staza ali je popularna ![]() Zvijezda dana, žene se momentalno rastope kad je vide ![]() http://www.pohrani.com/f/2Y/op/4mUWazgf/p9220012.jpg http://www.pohrani.com/f/37/8P/1fs0tEm4/p9220022.jpg http://www.pohrani.com/f/2d/cX/4d9FllzI/p9220034.jpg edit: tu je ta singlica ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 22.09.2012. u 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26655 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26659 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#26660 |
Why So Serious?
|
Pomiješao si staze. Spominjao si ili 57 ili 52. Otišli ste na stazu 52 očito no Čuksov dropić ti je na kombinaciji 57-52-55.
![]() |
#26662 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Je, stvarno je bila super vožnja, brza i na slijepo ![]() Ja sutra ne mogu na sleme, žena me rezervirala, al mogo bi se iskrast popodne na sat dva tri do grme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26663 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
Nemam ideje o čem pričaš iz razloga što sam išao na sve za što znam da je tamo, ovo kaj spominješ nemam pojima gdje je ![]()
![]() |
![]() |
#26664 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
OK, to su vise dropovi nego skokovi, znaci nakon sto se skocili sva tri skoka s onim letvicama spajate se na gips i dole lijevo (u vasem slucaju ravno) ide se na klupice. Ako ides po kanalu dolazis na prvi drop (to ste zaobisli desnim obilaskom, tu zna biti paprati do pasa)... tocno 10-a minuta. Prije je taj kanal bio duboko izbrazadan pa se vrlo lako zapelo pedalama, sad to vise nije problem, tako da ja operem drito unutra i na skok - steta je to obilaziti ![]() Prosli put sam htio ici na ove vase skokove, i onda ih omasim i nije mi jasno gdje su ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26665 |
Why So Serious?
|
Aha...eh...nisam znao da je kanal proširen u međuvremenu jer ga zaobilazim baš svaki puta iz razloga što znam da sam zapinjao pedelama ![]() Slijedeći put pem drito kroz njega ![]()
![]() |
#26666 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26670 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Hebooooo.....moram prestat partijat cijeli vikend da se uopce mogu ponovo pocet ic vozit vikendom gore...damn..... ![]() Tek sam se sad zbudil....nisam oka sklopio do petka ujutro do jucer navecer....... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|