|
![]() |
#26432 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
da,uzas..danas se vozim pogledam iza i okrece se...isti takav problem sam imo sa lagerima u kotacima..kud taj svijet ide...ne stvarno guma je dobra ak se jako naginjes u zavojima itd al ako to neradis guma nema podloge bi se vozio pa zato kazem da je okrugla..dok recimo nevegalka ima duple ripne na vrhu i bolje drzi.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26434 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#26437 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
U novom broju EVO downhill race izmeđju Porsche GT3 RS 4.0 i Giant Glory-a. Naravno, Glory je bio brži ![]() Vozi Nikola Klacinski, a vrijeme spusta je: Toranj - Šestinski lagvić: 6:46min ![]() http://www.evo-magazin.com/index.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#26440 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
A morat ćemo kupit EVO. Iako trebalo bi potražit po jubitu, bilo je njihovih videa, pa ću sad vidit. Dobra ideja ![]() Zadnji video up-an u 5. mjesec >.< http://www.youtube.com/user/evohtv?feature=CAQQwRs%3D |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26442 |
Registered User
|
Doso sam doma prije 10min tak da nis..dosta mi je bajka za danas tak...neki drugi put... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26443 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Ti sharka ne bi ni pogledo jer je guma lakša od 1kg, tak da... ![]()
![]() |
![]() |
#26444 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Danas savršen dan za odvest jedno Sljeme , vrijeme idealno , na početku spusta malo hladno al ok je kad se krene. Bili smo Nik , broj 1 i ja , super tempo dole i gore. 9ka je bila danas na redu , opet ![]() Sutra možda idem sa Sandom , još pregovaramo.
![]() |
#26445 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
![]() To sam saznao kasnije inače pojma nisam imao...majke mi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26446 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Je, pogledali smo se, bio sam ful nervozan jer mi se iz nekog razloga zračnica razyebala dok sam doma skidao gumu i stavljao drugu. Mislio sam da sam ostavio ventil odšarafljen, došo do pumpe napumpat, nisam do Folke došo već je opet prazna bila. Pa ajmo mijenjat a u startu kasnim 20 min na rendez. Sad me znaš pa drugi put pivu plati ![]() Koji pacijenti ti iz Maxxisa, 2.1 guma je nešto najtanje šta postoji a 2.35 mi jedva stane u ramu. I nemrem ju s mjesta pomaknut koliko je široka. Zato u šumi fino ide HR 2.35, tnx Kroki :-*
![]() |
#26447 |
Registered User
|
znaci ipak si odusto od one cestovne gume..a bas ti je bajk izgledo smjesno s tim... http://www.adventure-sport.net/Rubri...iciklista.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#26450 |
Avocado
|
Evo samo jedan podsjetnik, nakon što se prošle godine Mic opeko s "trgovinom" tj zavlačenjem miche s foruma, istu spiku sad meni prodaje da ju neće prodati, a već smo imali dogovor da će sredinom mjeseca prodati vilicu. Sad ju odjednom ne misli prodavati jer mu je vilica predobra. Klinac bez karaktera, sa 69° HA ramom i to onom Vucinom sjebanom najvjerojatnije ![]() Ja mu idem stisnut rep -
![]() |
#26453 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nemoj mu stisnut -rep nego u onoj temi obrazloži kaj je bilo. I onda kad se počne grbavit onda mu cijela PCE ekipa zvizne -rep, biće gori od onog šupka 2paca. Pričao sam baš s Jackom danas, ko s djecom liježe popišan se budi. Ne znam kaj je gore, kad te krafne valjaju ili kad im neš prodaš i nakon toga 2 mjeseca telefon ne prestaje zvonit s glupim pitanjima i prohtjevima. Lik s DB-a mi je oduzeo 3 sata predivnog ljetnog popodneva da bi otkazao kupovinu kočnica jer je bužir "oštećen" tam di je vezicom bio pričvršćen na most od vilice da ne klepeće. Jer on ipak kupuje samo provjereno i top robu jer je imo Dema pa Reigna pa reko frende moš imat karbonskog Cannondale optočenog rubinima svejedno si mutavi jazavac. Pozivam sve vas koji se vozite na Dotki da kad vidite neke grane po podu, pogotovo od tam gdje su za utrku blokirali prečace, a koje leže nepotrebno, da stanete i maknete. Čovjek se može kvalitetno tamo razbit u zadnje vrijeme.
![]() |
#26454 |
Avocado
|
Stisnul sam i rep - i evo posta u temi Inače ne poslujem s nekim kad mi ne da broj moba, ali Z1 je Z1, jebiga, ja i marz smo <3 ![]()
![]() |
#26456 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 18.09.2012. u 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26457 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Fascinantno mi je kak lik svaki put kada mu neko da - rep se razjapuri ko puran i uvijek ima neki izgovor. Uzas! Al da nije sve crno, commencal meta SX od whatever-a mi je brutala. Jedino su mi oni kotaci malo ljose, al sce drugo je mrak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26460 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() kakva rep- pipica ![]() dođe mi da mu skeljim negativ samo da se plače još malo ![]() hehehheeee ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|