|
![]() |
#26191 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Umor je najveci problem tu. Nije isto doci svjez tamo ili nakon cca 40km odvozenih iza ledja. Druga, a i najvaznija stvar je psiha. Samo se treba opustit i prepustit. Svatko zna koje posljedice mogu bit ako recimo izvisis u onaj kanal gdje je visina 2-3 metra od tla, ali ne treba sad mozak s tim maltretirat. Ako ces to radit onda je nikad neces ni odvozit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26192 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni je najjača Sanda kak je pitala Daniela ajmo i mi kad je vidila vas kak skačete ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26193 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
izvrstan je video, puno bolje prenosi atmosferu od prvoga i vidi se koliko vam je urnebesno zabavno ![]() jako mi je žao što nema takvih staza u zgu jer bi svi vi koji ste bili tam bili frirajderi na najjače da imate češće priliku voziti takve elemente. @cuks: pričao si mi davno o nekakvim uskim betonskim blokovima koje voziš na putu do doma s posla, zato ti je i anakonda tak dobro išla ![]() Zadnje izmijenjeno od: evilZlayo. 12.09.2012. u 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26194 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Da, sjecam se kad sam ti o tome pricao. Radilo se o onim blokovima za rinzol koji vire iznad asfalta. Dok to nisu izbetonirali s one strane gdje ide pjesacka staza znao sam se po tome voziti kad sam isao doma u duzini od jedno 100-150 metara u komadu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26195 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da , u ravnoteži to puno pomaže. Ja svaki dan navečer malo frirajdam ko kvartu , vozim se po rinzolima , hopam , stojim na mjestu itd. Puno pomaže na stazi , idući put kad ćemo ić na Psunj ću to svakako probat.
![]() |
#26196 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
heh... samo se odeš vozati sa destrom i menom tu i tamo po gradu ![]() nađe se svaki put nešto zanimljivo ![]() ![]() od dropova, brzica... svega u sat vremena vožnje ![]() nikad dosadno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26197 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Obzirom da mi je Pop na Drogi zaspal ujutro, krenul sam solo u osvajanje Sljemena. Vrijeme idealno, temp. odlična (izuzev dijela iznad Adolfovca ![]() ![]() Doma bio već u 13.15h sa ćevapima ![]()
![]() |
#26198 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26199 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Znaci zakasnio sam..kod tornja sam bio oko 12.15min..doso sam kod lugarnice u 12.5min..reko ak ste gore do 11.15min..odmorite malo,pojedete i taman oko 12 idete na spust..a tad sam planiro doc..a na voznju sam se sjetio da bi mogo ici oko 11h tak da nisam nis javio..onda malo vozikanje po vrhu do hunjke a dolje klasicnom i vec odavno dosadnom 18-20 stazom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26200 |
Why So Serious?
|
Ah, Pop ni trebal zaspat, a ja onda nisam kod lugarnice ni stao nego produžio do postaje žičare ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26201 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Film je under construction ![]() To je tak kad editiram i gledam tekmu, nisam bas provjerio uradak, skuzio sam 2 greske odmah po uploadu, ali jos 3 je skuzila zena (njoj nista ne promakne) - e to je previse da bi tako ostavio ![]() ...evo upravo gotovo: http://youtu.be/XOkQELVbhZI |
![]() |
![]() |
![]() |
#26204 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Vratilo mi se dojam sa 10-ke, staza me išamarala na najjače. Prođem par korijenja glatko, i onda se zabijem u sljedećeg tako da me skoro katapultira... kaos ![]() Treba sve ponoviti što prije ![]() Čuks i Destro su bili toliko nabrijani, da su mi zamijenili probijenu zračnicu, prije nego sam i alat pripremio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26205 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26206 |
Premium
|
Kad nemam sto priloziti jer me nitko nije uslikao...ali onaj komentar: ..."ja vidim sjenu od udarca" je u stvari sjenilo od kvrge na glavi aka silterica ![]() Pricam sa starom preko mobitela, i u jednom trenutku kaze ona: "Opet si skakao s biciklom?" Odgovorim ja: " Jesam prek volana" , i tak mi je smijesno da ne mogu pricati i drzati mob na uhu, a kad rebra bole ne smije se smijati jer je to ocaj od bolova, a ja disati ne mogu kak mi je smijesno, a boli neizdrzivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26207 |
Why So Serious?
|
![]() |
#26209 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
"Where the trail ends" će bit streaman na pinkbike-u 19.9. pa nemojte propustit http://www.pinkbike.com/news/Where-t...r-19-2012.html Odličan video Nik hehehe
![]() |
#26210 |
Why So Serious?
|
Fak jea...nadao sam se da ga budu strimali ko "Strenght in Numbers" ![]()
![]() |
#26211 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
evo prijatelji i ja danas bili na Psunju,ne mogu vjerovat da nisam ranije isao jer je Pakrac svega 40min od mene. Parkirali smo na Omanovcu auto kod doma i od tamo krenuli.Prvo na 10ku,pa penjane do neke Poljane ili tako nesto,pa neki singletrack i Konjska staza.Opet se popeli na Omanovac i odradili freeride stazu.Na freeride nismo skakali,jel nam je zao bicikala a vise zbog toga sto nismo imali muda,ali smo zato rokali koliko god je islo. Jedini bed sto nismo nasli Anakondu,a i mrak nas je vec hvatao.Posto smo prvi put gore sva trojica,upute nam je davao decko koji radi kod Tesarija i bajk shopu,lik je car,zvao nas je i davao upute i zajebavao se preko moba s nama,a prvi put covjeka vidimo,ma svaka cast.Cak i ekipa iz GSS-a koju smo sreli gore kod doma,svi ljubazni,daju brojeve ako se sto desi...to nisam nigdje vidio. Ono sto su gore decki napravili,mislim staze i sve to,treba dici kapu,ekipa i ljubaznost,palac gore! Idemo opet iduci tjedan:-)
![]() |
#26212 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Nik. 12.09.2012. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26213 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26215 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Ako gledas hope, saw rotor je atraktivan izgledom ali v2 je bolji kao rotor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26216 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26217 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ne baš, bar ne osjetno. Razlika V2 i saw je utoliko što V2 ima veću kočionu površinu. Kako XT/SLX nemaju pakne koje pokrivaju toliku površinu, saw je sasvim dovoljan. Čak je V2 rotor nešto deblji i teže je centrirati kočnice. Imam obje vrste rotora, da ne bi bilo da pričam bezveze. Jedino što bi išlo u korist tvrdnji da je V2 bolji je njegova veća disipacijska površina zbog malo većih dimenzija rotora.
![]() |
![]() |
#26218 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26219 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma je, bolji je ko što je moj ćaća jači od tvog. ![]() Micek, uzmi saw rotore i budi na miru. Ružno izgleda kočiona površina kad joj dvije trećine budu fino izlizane a trećina netaknuta.
![]() |
#26220 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
A eto, još ću razmislit, 2 XT rotora su 600kn, 2 Sawa su 800kn, a sad, XT ITech je navodno ludilo ![]() BTW na DBK nisam dobio odg (samo mi je Sile negdje odg, a htio bi cut nekoliko misljenja, pa ako nije problem) ![]() Na preporuku sam uzeo Hans Dampfa i poprilično sam zadovoljan, a sad, pitanje, HD sprijeda i straga ili HD sprijeda, a straga nešto tvrđe, sa dobrim sidewallom, do 2.35, da se možda proba i nekakav ghetto tubeless (kamenjar većinom - Dalmacija) Zadnje izmijenjeno od: Mitsuoka. 13.09.2012. u 12:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|