|
![]() |
#26161 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#26162 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Meni paypal nikada nije prosao na crcu tako da od tamo narucujem karticom. @max i kod 135x10 isto mozes razlicitom silom zategnuti kotac tako da ti to ne pomaze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26163 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Treba mi guma koja će sjest na kotač kako treba, ne ko albert da mi ne želi sjest na obruč. Bilo koja guma koja sjedne na obruč može bit tjubles ![]() Meni nije bitno da ju vozim na 1.5 bara, neg da mi se ne buši na glupostima, tak da me tanka stijenka i slične kerefeke ne zanimaju. Zapravo, više je stvar u tome da mi je na obručima rupa za francuski ventil koju ne bih htio bušit baš zato jer TL ventili jesu francuski i imam ih doma. A zračnica s francuskim nemam doma, samo auto ![]()
![]() |
#26164 | |
|
Citiraj:
mavic UST ventili se konvertitaju na autovenil ako ti je tako lakse pumpat ![]() ja tako imam na svojim ust kotacima odavno i vejtvinisi me uvek prcaju da zakaj to imam, povecava masu kotaca, bla bla... ![]()
![]() |
![]() |
#26165 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@deda - trebao bih neki jaci konac nac jer je poderotina skoro pa nasred gume @destro - ja bi prije rekao da je to do obruca. Kod mene su sve gume koje sam imao sjele odlicno i vjerujem da bi tubeless slozio vrlo lako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26166 |
|
![]() |
#26167 | ||
Avocado
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26169 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Treba netko možda SLX M660 shiftere 9 sp ? Stigli mi xtr-i pa ću ove utopit...ako ima zainteresiranih nek mi se jave na mail... ![]()
![]() |
#26170 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Al koliko mi se cini princip kot 10mm zadnje osovine je isti kao kaj ima i RS na viljama, ja zasarafim osovinu do kraja i stisnem clamp i imam mali sarafic sa kojim podesavam silu clampa? Barem je tak na mojoj vilji. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26171 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Postoji ti sinteticki tanki konac, debljine kao i obican ali ga ne mozes potrgati koliko je jak, prije ces si kozu zarezati, ali ne znam tko to drzi. Imam ga ja skroz malo doma, ali par metara bi ti trebalo biti dovoljno da zasijes tu gumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26173 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ako koga zanimaju magura mt2 kocnice http://dropbike.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=77591 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26174 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26175 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26176 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom, kad sam trazio taj konac po ducanima nije ga bas bilo, dok mi jedan prodavac nije donio svoj od doma, onak 3 boje namotano na karton. Ali eto, godinama meni to traje i sluzi pa sam odustao od potrage po ducanima...ali zaliha je pred izdisajem. Ako netko nadje/zna gdje ima za kupiti nek javi, a tebi sam cuks odrezao jedan komad pa krpaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26177 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26178 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Hahhaaa bolje da si dao drugu sa manje svijetla, ova izgleda flekavo ![]() ![]() ![]() ![]() Bolje da sam slikao danasnji rad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26179 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
http://www.mustapic-trade.hr/product...cat=262&page=1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26180 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Baš sam štel reć da pogledate u ribolovnim dućanima ali me Mitsuoka pretekao ![]()
![]() |
#26181 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Tnx. U nedjelju bi vjerojatno navratio to pokupit. Dog cemo se jos. Citiraj:
Ako ne nadjem u Zagrebu onda cu te zicat da mi kupis taj konac dole pa posaljes postom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26182 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
kocnice prodane, ako koga zanimaju rotori: http://dropbike.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=77591 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26184 |
Premium
|
Malo sam se jucer za vrijeme tekme poigrao s neuvrstenim i izbacenim scenaa i slozio: Tour de Psunj - OUTTAKES ![]() Tu su dojmovi o voznji, cuksov road gap trip, murinino dropanje koje ni sam ne znam kako sam preskocio kod editiranja, izlijetanja, destrov pad, mali razgovori i naravno moje sabijanje kao secer na kraju. To bi sad bilo sve od Psunja ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 12.09.2012. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26185 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Koliko je trajala voznja po Psunju?danas ide moja ekipa gore,pa da nas ne uhvati mrak.moze netko malo objasnit smjerove kojima da idemo te imaju li gore markacije?
![]() |
#26186 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
zlayo, sad mi je ipak malo lakse.. vidiš da i nisu bas tako veliki jebači ![]() anakonda se ne prelazi iz prve i sam tak... ak su niku trebala 4 pokusaja, mogu si misliti koliko bi meni trebalo... uh.. pad ni malo nije zvucao ugodno.. a komentari su najaci: "aha.. nije mi niš, samo sam si rebra spucal" "ne boli, al imam kvrgu jebote" ![]() sve u svemu, ovo je definitivno falilo u prvom filmicu. Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 12.09.2012. u 08:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26187 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja uspio napraviti CRC narudjbu i sad da vam kazem di sam bio glup da i vi to izbjegnete. Stavio sam na racun taman tolko love kolko je narudjba kostala i naravno da to ne prolazi, jer paypal radi 2 puta konverziju valute (iz valute koja je na deviznom, pa u kune, pa u valutu u kojoj se placa) i to digne jos 3-5% ukupnu cijenu. Kak sam ja bedak, zaboravio sam da sam kroz isti qrac prolazio kad sam sektora narucivo i isto pizdio zasto transakcija ne prolazi, a imam "dovoljno" love. Et, tek tolko da si neko zivce ustedi. edit: Linkan je na devizni
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 12.09.2012. u 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26189 |
Avocado
|
Ja imam ziher dovoljno love jer su rukavice koje naručujem još jeftinije od onih prvih za dolar. Tak da nek me ne jebu s tim i njihovim glupostima jer je to mutavo. EDIT: prošlo sad, naručio ko iz p.
![]() |
#26190 | |
Premium
|
Citiraj:
Uzmi u obzir da smo umorni ko psi jer je Anakonda na samom kraju voznje, bajk vise ne slusa kao na pocetku dana - to je jako bitan faktor, ne samo na Anakondi, nego bilo gdje gdje uspon traje 5 i vise h i gdje se bajk nosi pa se jos treba i spustati (nije nas kombi tamo iskrcao). Cuks to najbolje prolazi, on se onako suvereno zaleti i bok, ima sigurnost. Kad svratimo slijedeci puta osobno ocekujem od cuksa da ju zgazi iz prve s vjerojatnoscu od 90%, za sebe recimo 80% Nije ta Anakonda problem, najveci problem ja glava ![]() ...sinoc sam se i ja cerio, sam sebi svojim komentarima...pogotovo onom: "Jesi se jako?" - Jesam... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 12.09.2012. u 11:41. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|