|
|||||||||||
|
|
#2582 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni je frend pričao kako je netko njegov, kada je krenuo taj scenarij obustave plaćanja stanarine od strane neke obitelji, inače običnih civila, angažirao nekog lika s kojim je potpisao ugovor o najmu stana. Frajer je došao na vrata, rekao "nemojte se vi dati smesti zbog mene, ja tu sada živim." Sjeo lik u dnevni, upalio TV i pitao "šta ima za ručak" Nikakve prijetnje, nikakvo nasilje. Navodno da su ovi brzo nakon otišli. Ima svačega.Poštujem ja i to što rodney kaže, ali puno ljudi iznajmljuje zato jer im treba novac, ne zato jer im je dosadno.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2583 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Agent za nekretnine mi je pričao da mu ispod 10 posto ljudi kada kupuju prvu nekretninu provjerava ugovore, šalje odvjetnicma i slično. Govorim o kupovini stanova. Kad se radi o luksuznim vilama i slično, situacija totalno obrnuta, kada dolazi potencijalni kupac, uvijek ima odvjetnika i arhitekt/gradevinar provjeravaju nekretninu. Iz mog iskustva, dva zanimanja prednjače po pitanju stava ja sve znam, i neš ti ugovora i tog prava, a to su doktori i inženjeri. Obožavam ih, 3x više novca sam zaradio ispravljajući njihove greške nego da se od početka radilo kako treba. Poslano sa mog CPH2663 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#2584 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
Naravno, usmenim dogovorom dogovorimo sve uvjete "kao ljudi" Ugovor se primijenjuje samo ako se on ne pridržava dogovora. A s druge strane, najmoprimac može otići kad zaželi, a ja ga ne mogu izbaciti ako on ne želi otići... Ovako ga mogu natjerati da ode 😄 |
|
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Baš to ti i solemnizacija znači, javni bilježnik sve stavke ugovora rastumači pred najmodavcom i najmoprimcom i oboje potpišu da se slažu sa svime što je u ugovoru.
|
|
|
#2587 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Poslano sa mog CPH2663 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Imao sam slučaj sa podstanarima koji nisu ništa plaćali i nisu htjeli izaći iz stana. Prvih 3 godine sve je bilo uredno i na vrijeme, onda su odlučili da neće plaćati... Imali smo solmizacijski ugovor. Trajalo je skoro dvije godine dok ih nismo uspjeli deložirati, a dug za režije i najam još nisam naplatio, vjerojatno nikada niti neću... Od onda imam ugovor o najmu dijela stana i nemam nikakvih problema 😄 |
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel itko probao refinancirati APN kredit nakon isteka subvencija? Meni istekle u 11.2025 i sad ki vele da 2 god nakon isteka ne smijem nista jer u protivnom moram vratit subvencije. Zaba mi nudi 2.79 kamatu....moram ic nac ugovor da procitam al nema mi hebene logike |
|
|
|
|
|
#2590 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2591 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Sve ti to piše u ugovoru, provjeri. Tek nakon još te dvije godine si slobodan i nisi više pod APN-om. |
|
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Jep, 2 godine je karenca nakon isteka subvencije.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|