|
![]() |
#25951 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25952 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kočnicama uglavnom samo dobar spust pomaže, bar u mom slučaju. Nikad ne koče dobro kako kad ih dobro spališ. Što se tiče Psunja, lako ćemo se iskombinirat po autima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#25953 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 05.09.2012. u 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25954 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Probali i onim sprejem za ciscenje diskova,nije do toga.jednostavno slabo koci.ima jos tko kakav savjet?
![]() |
#25955 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
@Salvarez : Race Kinga svi hvale , brza , lagana , OGROMAN volumen , baš je krmača , ko balon izgleda. Tubeless je malo teže složit jer je jako tanka , al uz dobro mlijeko nije problem. Ako uzimaš , obavezno 2.2 verzija , jedan dečko sa Dropa prodaje RK , al imaju neki glupi zeleni rub , pa si to pogledaj. Ja imam Larsena iza , troši se ko blesaf , 1300km od toga 800km je bio naprijed , i gotov je. Puno brže se troši od EVO švalbica. Ne znam dal su takve i ostale gume od Maxxisa , nadam se da nisu. Kaj nisi prodao Stumpya? Ništa od specke na kraju a? Ima jedan karbonski Steppenwolf na njuškalu za siću , da imam love bi ga uzeo samo da ga gledam u sobi kako dobro izgleda. http://www.njuskalo.hr/trkaci-bicikl...-oglas-5871512 @Domy , da se ono odvozit , sic spušten do kraja , stražnja skroz zablokirana i lagano sa prednjom balansiraš.
![]() |
#25956 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 05.09.2012. u 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25957 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#25958 |
Why So Serious?
|
O kojem to spustu pričaju? Tam gdje je murina odletil u PM prije onog "mostića" nabacanog što si pričao?
![]() |
#25960 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Bas mi je dan sav neki u kurcu, ali onda sam se sjetio da sam osvojio jednak broj Tour de France utrka ko Lance Armstrong i mam mi je lepsi dan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#25961 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam danas odvozio Strmopec i Bikcu, sad mirno mogu odmarati do subote i Psunja. Gore na grebenu ima tona lisca, nista se ne vidi, ni korijenje, ni kamenje, i grip je dosta slabiji jer se stalno nesto kotrlja pod kotacima...a i Hans je vec pohaban pa vise ne drzi suvereno kao prije. Zadnje dvije voznje mi je 2x kliznuo, moram se na to naviknuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25963 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#25964 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Trebas se probat tamo spustit poslije kise..to je pravi dozivljaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25965 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
od silnog lišća slabo ili gotovo uopće se ne vidi staza... a kad jos padne kiša i sve se to skupa smoći, bit će u najmanju ruku zanimljivo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25969 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() a kvalitetu cemo testirati u subotu na sljemenu! imam L viška (kupio M i L, meni M paše).. pa ako se nekom nije dalo danas do lidla i želi L crnu majicu nek se javi u inbox.. inace vracam natrag (dobiš pare nazad u roku mjesec dana bez pitanja) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25970 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Lidl kod Doma sportova, u pola 10 naravno majica vise nije bilo, rukavice samo minijaturni brojevi. Ima puno pumpi, dosta naocala i reflektora za zbice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25972 |
Premium
|
Laganini si razmisljam kuda se voziti po Psunju, pa sam ucrtao turu i postavio upit na DB jer imam dilemu kjim putem doci od tocke A do tocke B....u stvari nemam dilemu, istockao sam plavom bojom kuda mislim ici, ali bi volio proci pored zemunica, a prema opisu su tu negdje izmedju A i B, samo je pitanje jesu li ove tri staze (1, 2 i 3 na slici) jedna od njih ili je to neka 4. staza. budemo vidjeli hoce li se netko javiti i uputiti nas gdje treba. ...u protivnom picimo po ucrtanom ![]() ![]() Crveno je Desetka, zeleno je Konjska staza, a komplet sve ucrtano je maraton po Psunju od 66km...treba jednom doci i zgaziti svih 66km. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 06.09.2012. u 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25973 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#25975 |
Premium
|
Ne treba ti tu neka konda, najteze se popesti po cesti na Omanovac. 50ak min. za 500m visinskih. Dalje je pjesma jer gubimo na visini niti 300m, uz blagi nagib, tak da to ne bi trebao biti problem nadoknaditi...meni cak pada na pamet da opicimo 2 kruga po Konjskoj, jedan za upoznavanje, drugi za nateravanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25976 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ok, odma mi je lakše ![]() Onda, tko će samnom u Scenica? Ako će samo jedan (ili jedna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25977 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Eh, da imam para bi isao sa vama na taj Psunj da vidim kaj je to ![]() Jucer sam, nadam se, napravio zadnji updejt sto se tice dijelova na bajku. Ovo sve drugo ce se mijenjati kak ce koja komponenta odlazit ![]() Uglavnom updejt je ![]() Jos se moram poigrat sa razmjestajem kokpita jel ne znam dal ce mi ovo biti OK Nisam isprobao kak funkcionira u voznji jer sam ju tek jucer namontirao, a do nedjelje se ne stignem vozit tak da ce first impressions biti tek u nedelju nakon voznje. Ovak sa stiskanjem sa rukom mi se cini odlicna ![]() Moram jos buzir skratiti al to tek kada tocno vidim kak cu to sve sloziti. Uglavnom, podignuta, spustena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25980 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]() Obzirom da sam bajkić si složio točno onako kako sam zamišljao, uz Saint-a (želju koju sam si ispunio), druga, posljednja želja je na putu te bi trebala stići kroz 15-tak dana ![]() Dalje će biti kao i kod Max-a, samo mijenjanje potrošnih dijelova ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|