|
![]() |
#25861 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja ću ić na trku na Dotku , onaj najstrmiji spust ću prehodat jer ga jedva odvozim sa spuštenim sicom , kamoli sa dignutim u nebo ![]() Ak će netko ić ovaj tjedan popodne na Sljeme il Dotku , paše mi četvrtak i petak , možda srijeda.
![]() |
#25862 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Na tom dijelu bus izgubio sve dobro sta ces napraviti na usponu jer se ne moze niti pjeske bas tak lako spustit. Tak da gubis sigurno tam ~2min. Lakse je na bajku dole ic. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#25863 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa nije taj dio dugačak više od 300 metara sigurno. Prvi dio ću vozit , onaj zadnji najstrmiji odhodam i GG. I ja ću u rekreativcima vozit gdje siguno neće puno ljudi vozit to , elite je druga priča ![]() ![]()
![]() |
#25865 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Postovanje drugovi! Mi moze ko rec kolko bi kostao fox rp2/rp23 sa HV komorom? ete 200. I jel ima ko slucajno jednog sastrane? ![]()
![]() |
#25866 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Trebas znati i koji tune (low, medium ili high) ti treba ![]() Koliko sam vidio ekipa cijeni rp2/23 oko ~1500kn Mozda da vidis kaj se nudi na ebayu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25867 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kaj ti je s šokom, krepo ili uzimaš drugu ramu neku ili kaj? Odi u Dugo Selo servisirat ak neš ne valja. Bio je jučer na Dotki neki lik, Zvonimir, malo "jači" igrač, na Fluidu s sličnim setupom ko ti, isto bio strgo ključnu kost, jedino on zna vozit ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 03.09.2012. u 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25869 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
Ma shock veliki servis treba, zadnji put kad sam na grmi bio sam osjetio stepenicu. Neda mi se davat 600kn za servis ovog dreka od shocka pa gledam, ak za malo vise para dobim rp2/rp23 da si njega ubodem, al 1500kn mi je ufff....
![]() |
![]() |
#25870 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Nakraju iso trcat po dotki 1 krug i krepo..jedva se dovuko doma..na povratku se jos nakro grožđa i zelenih bresvka i ko malo djete odskakuto do doma...Lovro navijamo za tebe..to ces vozit 2 kruga kolko sam skuzio? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#25871 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25873 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
![]() Sam se informiram da znam koje su mi opcije. Jesam ja bio onda lud kad sam zabrijo da sam vidjao rp2 za 800, rp23 za 1000kn?
![]() |
![]() |
#25874 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Bas si i ja razmisljam kako bi bilo dobro ubaciti pokoje trcanje po Dotki ili Maksicu, ali nikad nisam volio trcati i vjerojatno bi se proveo isto kao i ti. Dzaba mi silno bicikliranje kad od toga ne gubim kile. Citiraj:
Paaa ja sam ih vidio za 1000-1200kn, al da je islo za manje ne bih se kladio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25876 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25877 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() Inace ono kada smo se spustili po 9ki zadnji put, rekao sam ti da frend prodaje rp23 ali si predugo cekao i shock je nedavno nasao novog vlasnika.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25878 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
elektro bacikli
Evo samo dopuna nekih informacija, kontam da su važne: ovdje stoji ovo: DOZVOLE I OSIGURANJA Za Bike ne trebate plaćati godišnje registracije, prometne dozvole, vozačke dozvole i police osiguranja. Bike jednostavno vozite bez navedenih troškova. a ovdje stoji ovo: U posljednje vrijeme na prometnicama se bilježi sve veći broj takozvanih „električnih“ bicikala. Kako je pojam „bicikla“ definiran Zakonom o sigurnosti prometa na cestama kao „vozilo koje ima najmanje dva kotača i koje se pokreće isključivo snagom vozača“. Kako se „električni“ bicikli pokreću snagom elektromotora, riječ je o mopedima, koje Zakon o sigurnosti prometa na cestama definira kao „motorno vozilo s dva ili tri kotača čiji radni obujam benzinskog motora nije veći od 50 cm3 ili čija trajna snaga u slučaju elektromotora ne prelazi 4 kW i koje na ravnoj cesti ne može razviti brzinu veću od 50 km na sat“. Stoga svi vozači koji upravljaju „električnim biciklima“ koji se pokreću isključivo snagom elektromotora, moraju imati važeću vozačku dozvolu AM kategorije, a vozila kojima upravljaju moraju biti registrirana i osigurana. ...nisam pravnik, pa neka se pozabavi ko zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25880 |
Registered User
|
Sta mislite o kombinaciji http://www.markoprojekt.com/shop/dij...-hollow-karike i http://www.markoprojekt.com/shop/dij...-hg50-11-32-br ?nebi smio imat problema? Posto mjenjam raspolozenja ko da imam mengu mozda dodem na utrku ako slozim bajk i ako me ukucani ne stjeraju na more..vec svima idem na zivce...tak da bi Lovro bili u istoj kategoriji...neznam ni kak cu ta 2 kruga izvozit al dobro... Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 04.09.2012. u 09:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25881 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Pozdrav ekipa. Molim vas za jedan savjet. Koje su među boljim gumama za nadolazeće kiše, blato, skliski kamen a sve za vožnju niz Sljeme. Naravno i da je malo lakša. Vozim Cambera Elite 2011 koji ima Specialized The Captain Sport, 60 TPI, wire bead, 26x2.0". Vjerojatno postoje bolje s više gripa i koje će manje proklizavati po vlažnom/mokrom kamenu/korijenju. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25883 |
Registered User
|
Gledam ovu ali mi se čini da nisu moje dimenzije i brate mili jedna guma ima 770g!!! http://www.proteajaska.com/index.php...=1174&parent=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25884 |
Registered User
|
samo sta nejde nitko u sloveniju tak da mi to propada.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25886 |
Registered User
|
ok. A koje mi preporučaš? Jesu ok ove koje sam gledao (imaš link)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25887 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Mitsu - stavi iza Alberta, složi tubeless i vozi na nižem tlaku, to bi trebala bit super kombinacija za grip. Dario12 - ja se kunem u Nobby Nica, 550g, ide po blatu snijegu ledu suhom prašini betonu kroz stabla ide. A što se tiče el. bicikala, Marko iz Proteje mi je pokazivao videje kak se na Spec okupljanju u Austriji voze Spec Turbo. http://turbo.specialized.com/ Em lijepo izgleda, lagan je, okreneš ručicu i potegne do 45 km/h. Ali je 5k €.
![]() |
#25888 |
Registered User
|
Ok, budemo nešto složili. Siletzar-hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25889 |
Registered User
|
Ide NN al kolko dugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25890 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Dok ga ne zbusis ![]() Ove eskarice su super gume imam ju iza i odlicno drzi podlogu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|