|
![]() |
#2552 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Camera360 mi je bila ok.. https://play.google.com/store/apps/d...amera360&hl=en |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2553 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Screen Notifications, aplikacija koja uključi ekran uređaja kad dođe notifikacija za aplikaciju koju odredite. Zgodno ako je uređaj ionako na dohvat ruke. Jedan pritisak na power tipku manje ![]() Edit: Već je napravljena i Moto X Active Display aplikacija ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 10.08.2013. u 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ekipa, moze preporuka aplikacije za skidanje mapa offline, sogor ide u hr pa bi nosili tablet, i skinuli mape odredjenih podrucja tako da imaju dolje, jer pitanje hoce imati wifi a nece uzimati hr broj, hitno je! uz to, preporuka aplikacije za citanje knjiga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Aldiko Book Reader. Koristim ga na Nexusu 7, radi bez greske.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2561 |
Pink Floyd fan
|
Moon+ Reader Pro je na 50% sniženju. Vrijedi te novce, pogotovo sad.
![]() |
#2562 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Aldiko za "plug and play" čitanje, ima namiještanje fontova i jednostavan je. Moon+ se može do najstinijih detalja prilagoditi. Ja sam na moon+ stavio pozadinu kakva je na fabrik readeru i tablet sada baš daje utisak prave knjige (fabrik serijski najljepše prikazuje knjige ali ima čudan sistem renderinga koji se ponavlja nanovo nakon svake promjene fonta, veličine fonta i sl.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2563 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakva iskustva imate sa GPS alikacijom za bicikliste: MapMyRide GPS Cycling Riding Može ukratko kako to funkcionira, dali se skidaju karte besplatno ili se nakon svake vožnje ide na njihovu stranicu, upišu se podaci i tek onda bude iscrtana ruta? Jer ja još nemam mobilni net.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
dečki, može savjet: da li ima koja alternativa tapatalku ili je najbolje platiti original verziju i vozi miško? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Convo - neznam koliko je dobar naprem TT Ja ga koristim, ali jako rijetko kada baš ne mogu doći do računala, i jedino za PCE. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo i moja prva kupovina na Play-u: Mooon Reader Pro. Skinuo piratsku verziju, vidio savršenu implementaciju text reflow-a u PDF čitaču i pljunuo pare. -50% akcija do kraja mjeseca. Najbolji ebook čitač IMHO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Jel ko pere igru Dr.Driving? Na prvi pogled sakata igra (takve najvise volin ![]() Kasnije sam se navuka, opra sve achievmente (100km, 10km drifta, 10x sve misije, lvl 10 driver...) i nisam moga prestat igrat te male usr*ne misije, ko droga. Na kraju san se zajebava sa misijon speed parking i drift uletom na parkirno misto i napravia score 7050 ![]() Potrosia 15+ sati igre ukupno na ovu igru dok nisam obrisa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Tapatalk 4 na akciji za 0.99$,normalna cijena je 4.99$. https://play.google.com/store/apps/d...ord.tapatalkHD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2570 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Svakako koristan info za ostale ![]() (samo ovaj tjedan je akcija koliko sam shvatio onako bunovan jutros kad je stigla obavijest na mob)
![]() |
![]() |
#2571 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
gadget freak
|
![]() |
#2574 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2576 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() (i meni je izgled 4ke bio čudan, i nisam mrdao po opcijama na beti, nego sad kad sam uzeo full 4ku, reko idem vidit šta ima u opcijama, kad vidi vraga ima tamni mod i sad je to to ![]()
![]() |
![]() |
#2578 |
Pink Floyd fan
|
Meni novi paid Tapatalk radi na tabletu kao što je radio stari HD, bez swipe-anja stranica, menia sa lijeve strane... A beta radi sve to. Zar nije bila priča da će beta postati HD i promijeniti ime u 4? Čak se slično zovu, link je naravno drugačiji i sama aplikacija. Community Reader by Tapatalk 4 - novi koji mi izgleda i radi kao HD Tapatalk 4 - Community Reader - beta koja radi kako piše u opisu onog iznad Nisam s jedinim problemom, link. Izgleda da su oni to tako zamislili, stari HD UI za tablete, novi UI za mobitele ![]() Edit: Sad sam intalirao na mobitel i radi kako bi trebao. Dakle stvarno su to tako zamislili ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 15.08.2013. u 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2579 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pozdrav, malo bedasto pitanje, no zanima me da li postoji (free ili non-free) aplikacija koja tematski mijenja sučelje android OS-a? Znači da može mijenjati font sustava, boju sučelja, izgled izbornika itd... Cura bi htjela nešto kao iPhone look na svom androidu, no ja nemam pojma kako da joj to izvedem. Jedino sam znao instalirati taj neki Go launcher koji je promijenio pozadinu i ikone i to je sve. Ali nije to to. Help pls.
![]() |
#2580 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Aplikacija ne, ali imas custom ROM-ove koji podrzavaju teme. Problem je sto mora biti deodexan ROM da bi mogao mijenjat teme sucelja, sto vecina ili vjerojatno svi stock ROM-ovi nisu. Probaj joj naci neko MIUI ROM ako ima popularniji telefon |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|