|
|||||||||||
|
|
#2521 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Potpisujem ovo. Ja sam uzeo neku okruglim dnom, samo jedna posuda i stalno žalim za ovom sa dvije, jer ne mozes nikako naštimati temperature za recimo glavno jelo i priloge. NAvodno je i Ninja dobra marka za air fryere. |
|
|
|
|
|
|
#2522 | ||
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2523 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Imam Tefalovu fritezu na ulje. 20 godina ju raubamo i sad mi je već poklopac u banani. Žena bi na zrak, a tko sam ja da joj proturječim? ![]() Koristio bih ju više manje za neki pomfri (krumpir), smrznute panirane stvari. Ono šta se radi i u uljnoj. A opet ako uzimam da mogu ispeć i šniclu. Makar vidim da kuhaju i rižu i da je ono fakat multipraktik.
|
|
|
#2524 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2526 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() Cijenovno nije preskup, makar ima i jeftiniji vodoravni. Ali izgleda mi da je dovoljno velik da stane i manje pile.
|
|
|
|
#2527 |
|
White Rabbit
|
Ne zagrijavam prethodno pecnicu (kao ni air fryer). Lupim na 200, stavim 5 minuta dulje nego u air fryeru i to je to. I to za smrznutu hranu.Nisam primjetio neke razlike u ukusu, boji...s tim da pecnicu ponekad lupim na 230 i kraci period :P |
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Moderator
|
Pećnica mi je velika, cca 70 litara. I kad stavim na brzo zagrijavanje treba skoro 10 minuta da navuče 200 stupnjeva. Na freyeru je manji prostor i brže se zagrije. A opet imaš onu komociju da ne moraš pazit, da će se isključit sam ko i mikrovalka. Pa nije bed ak staviš nešto peć i odeš se otuširat.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|