|
![]() |
#25141 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Proljece, ljepše vrijeme....ic tajm za žderanje ![]() Ajmoooo dogovor, brzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#25142 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#25144 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#25145 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas na terenu pa standardno sendvić ![]() E kad se radi o chiliu, jeste probali čaj sa istim? Ja kupila u mulleru ![]() ![]()
![]() |
#25146 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
E našla se dvojca c c c ![]() Kaj da delam kad mi je mulac kolokvija metnul u krivo vreme. Sad nemam faks petkom tak da ![]() Idemo |
![]() |
![]() |
![]() |
#25147 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Žena mi skuhala saftić od svinje i povrća, a ja si skuhao riže i ubio se ko zadnje svinče. Jedva dišem. Da bude stvar bolja uz saftić sam smazao 24 ljuta fefača od podravke. Mislim da će biti nemirna noć ![]()
![]() |
#25148 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
danas pizzeria chello deep dish... 3 vrste sira (dimljeni, mozzarella i još nekaj), na izbor 4. topivi blagi ili ljuti, 2 vrste suhog mesa, špinat na krupno rezan i božanstveni paradajz umak, majke mi takvo nešto još nisam probao na kupovnoj pizzi... 72kn za dvoje je taman, da košta 100kn dao bi bez greške. malo se stisnula dok sam naručio u firmu, pa došao doma etc. ![]() ![]() edit: ovo je jedna od najboljih pizza koje sam pojeo u životu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25149 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Zadnjih DEsET dana.... 1. Virtinukei (Litvanski specijalitet tijesto punjeno mljevenim mesom te kuhano i posuto vrhnjem i sjeckanom przenom slaninom), 2. Kebab 3. Čeburekas (također Litvanski spec.- tijesto uglavnom od sira punjeno mljevenim mesom te smazano uz builon od kokoše) 4. Spec. večera (haringe u rajčici, losos na kruhu sa spec. majonezom i kaparama te kapulom, salata od hobotnice, rizoto od hobotnice i skampurinja, 5. dimljeni šaran te dimljeni menke , Kobasice sa krompirom i kupusom, 6. Spaghetti bolognese od govedine, 7. Burgeri od ramsteka i janjecih kotleta sa svim prilozima, pekarski krompir, zelena salata 8. Tika masala od janjetine te od govedine te od karabatka bez kosti- sve posebno, hot krilca sa umakom od luka vrhnja i majoneze i povrh svega taxi pizza 10. Krumpir i bataci Juha od Piletine....UH.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25150 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pics or didn't happen!!! ![]() ![]() mrak stari, čisti mrak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#25155 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() (...ovo bi mojoj malenkosti bila najbolja pizzeria na svijetu ...koriste tijesto koje se dize 2-3 dana tako da nije tesko a koriste samo najbolje namirnice, mladi sef uvijek smislja nove stvari ima pizze od 2-3 eura do 30) Ristorante Pizzeria Siesta Indirizzo V. Vitt. Eman. nr. 148 Comune Sava Ca 74028 Provincia Taranto Tel 099 9746631 Fax 099 9746631 ITALIJA (tko ima prilike ići u južnu italiju, nezaobilazno mjesto..ljudi voze iz okolnih stotinjak km samo za pojest tu pizzu...ah da ...Pivo Morreti Gran CRU bi bila dobar izbor za popratit ovako nešto) Zadnje izmijenjeno od: Andymur. 15.03.2012. u 08:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25156 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
2. Klasika 3. Pa kaj nije svugdje Cheburek isti? Nisam probao u Litvi baš (naspram Latvije i Estonije), ali to mi je valjda najsocijalnija "kopija" bureka na kugli zemaljskoj. Tijesto, mast, niš slojeva, tanko i sa niš mesa. 4,5. Ovo zvuči baš ko tipično baltičko ![]() ![]() Šteta kaj nema slika pa makar sa mobitelom okinutih. |
||
![]() |
![]() |
#25158 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Danas za galbec: Pečeni grah, pečena pljeskavica, lepinja.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25159 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
![]() |
#25161 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Syss, odličan link, ova pizzerija je must za probati ![]() Izgleda prefino, sviđa mi se količina sadržaja a sos je i na slici primamljiv ![]() Jučer sam se obžderao u domaćoj pizzi da nisam mogao disati, ali tako mi svega, dođe mi da danas odem ovo probat ![]()
![]() |
#25162 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Prolazim skoro svaki dan Horvaćanskom u tom smjeru i nisam nikad vidjela tu pizzeriju ![]() ![]() Jutros sam skuhala bolonjez tako da ću to za gablec (uz široke rezance i salaticu) ![]()
![]() |
#25164 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Obožavam paradajz sosu svim varijantama. Gro pizzerija se reklamira kvalitetnim sastojcima, vrhunskim kuharima, najboljim pećima, ali praksa ih najčešće demantira ![]() Zato sam se uglavnom okrenuo domaćoj proizvodnji pizze, ali ovo ću svakako probati ![]()
![]() |
![]() |
#25165 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25166 |
Registered User
|
Guba pizza, ja sam baš nedavno gledala na netu za napravit u kućnoj radinosti ali nije ona druga polovica bbila nešto oduševljena pa sam odustala....za sad...i usput syss mrzim te ![]() Danas burek...uf kaj se lijepo hranim zadnjih dana ![]()
![]() |
#25167 |
Super Moderators
|
![]() |
#25168 |
Registered User
|
![]() |
#25169 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sad samo gledam gdje bu kakva akcija ![]()
![]() |
![]() |
#25170 | |
Registered User
|
Citiraj:
Od 15.03 do 21.03. ti je akcija u Konzumu, but u rinfuzi za 30 kn/kg. Mislim ako trebaš svinju ![]() E ovaj ću ja dobit više taj recept za kolač,imam goste u nedjelju pa ono....plizzzzzz ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|