|
![]() |
#24961 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#24962 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24963 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ha, što reko ne poreko, ne znam za druge ali meni je danas bilo JEEEEEEBENO!!! Na usponu vruće za poludit, u Lugarnici kiša, 18ica mi je legla odlično, Pilana isto donekle iako se uvijek neugodno iznenadim koliko je grbavo tamo. Ali treba, malo se dropalo, malo se letalo preko kickera, bilo je odličnooo. I onda na roštilj u Šestine se ubit od klope pa taman doć doma na kraj trke u Val d'Isereu, kako ih je Brook McDonald pomeo! Dan teško da može bit bolji, ajde možda da nisam jeo feferone jučer bilo bi mi lakše ![]()
![]() |
#24964 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Aman je danas bio merak: vožnja, društvo, staza, podloga sve za 5, samo nam je Dotka došla glave, tj. ruke, i to leve. Posle pilane smo momak na scottu plavom i ja okrenili na Dotku. Momak je na FS pa reko ajd ti napred da gledam tvoje kerafeke...i tako vozimo...kickeri...ide ko podmazano (ja sam samo na ona 2 mala kikera poskočijo)...ravnica dole...malko se ganjamo i na jednom skoku momak odleti previše...nema doskoka i direktno u drvo...tupi udarac, puca rama...glavom u drvo...zaustavio se u 2 sec. Bolovi u levoj ruci...guranje do zelene bolnice. Bajs smo spremili kod akademije policajske (tamo je najsigurnije), a ja njega otpratijo do hitne i tamo izgrlio i poželio mu brz oporavak... Da da Bog i Sv. Georgije da mu što pre zaceli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24965 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Giant Terrago 2010 - dal je ok cijena s obzirom na kvalitetu bike-a, se isplati to uzet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24966 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24968 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Baš si vrtim po glavi koji plavi Scott...auuuuu to je on dakle bio ![]() ![]() Znači puko Scott? ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 29.07.2012. u 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24970 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
imam mašinicu sa 6 brzina, mogu li staviti šifter sa 7 brzina, budući da 6 brzina nema baš za kupiti. Prva brzina bi mi bila prazna brzina, pretpostavljam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24971 |
Registered User
|
Loše vijesti, čuo sam se s Irvinom, Hellboyeva ruka je čini se slomljena, lijeva podlaktica, išao je slikati pa možda nije jaki lom... Što se tiče bajka, dvostruki lom kod headtube-a, pukla je rama popola. Frontalni sudar s stablom bez kočenja, udario je čelom, rukom i koljenom... Nisam siguran da li sam dobro shvatio Irvina ali čini mi se da je to bilo na ravnici kad se izađe iz kanala, gdje se skoči s onog malog brdašca pa se lagano skreće ulijevo, prebrzo je ušao na skok i nije stigao smotati navrijeme. Sve u svemu totalni kurac i čekam da vidim da li itko ima njegov broj pa da ga kontaktiramo, u cijeloj strci Irvin nije uzeo broj.
![]() |
#24972 |
Registered User
|
FAAAAAAAAAK čovječe. nabavite broj bar da mu poruku podrške pošaljemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24973 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Katastrofa...samo neke nesrece u zadnje vrijeme...Ak sam skuzio to je onaj skok kojeg su ove godine malo povecali?poslije tog skoka su ona 2 drva izmedu kojih se moze proc al su jako naknap ako ides brzo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24974 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24975 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24977 |
Premium
|
Thx.. poslao sam mail ali ni ovaj (kao ni onaj koji prodaje Nakamuru) ne odgovara :/ valjda godišnji, more itd.. EDIT: piše da je L a ne XL.. Inače mi je 21" taman.. Cube mi je bio 20" pa ono, knapuša.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24978 |
Registered User
|
Ok je, ona nakamura je bolja, tu plaćaš samo kaj na rami piše Giant. @ daniel - tako sam ja shvatio, makar nisam razumio Irvina najbolje, rekao je skok pa lijevi zavoj i tamo se skuco u drvo. Niko nema broj, niko se na DB ne javlja, jebiga ako je samo ruka onda ga možda puste doma brzo.... Drž se Marko!
![]() |
#24979 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Psmtr, mora da je dobro pogodil to drvo kad je rama tak puka. Srećom, dobro je i prošao obzirom da je pogodio sa glavom, koljenom i rukom. Moglo je tu biti svega ![]() Drž' se Marko!
![]() |
#24982 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
bok decki. Evo javljam se iz bolnice. Rama je pukla i nema joj povratka, a pukao je i lijevi lakat pa sam morao na hitnu operaciju. Hvala svima na podrsci i jedino sto bih trebao nekog tko je u blizini da udomi bic na neko vrijeme ako ja sutra nista ne uspijem sredit da ga odbacim do stana. P.s. Hvala svima na sms-ovima i nemojte se ljutit sto vam necu odg ali nemam punjaca pa moram stedit bateriju |
![]() |
![]() |
![]() |
#24984 |
Registered User
|
Markec, mogli bi Mirta i ja sutra pokupit bicikl kombijem pa ga odvesti ili kod tebe ili kod Lovre. Cujemo se. 099 321 00 77 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24986 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
A sranje, baš mi je žao kad takve posljedice budu... Koja je to brzina onda bila ako je to izvan kanala, ja se ne sjećam više te dotke pa ne mogu reći, no onda je fakat bilo brzo. Valjda će ruka brzo biti zdrava ![]()
![]() |
#24987 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Upravo dodjem nakon 3 dana iz Slovenije i imam kaj citati. Marko brz oporavak zelim, a taman sam te htio zicati da nam glumis vodica po Psunju da ne trazimo one zemunice bez strucnog vodstva. Sada nazalost nista od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24988 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ajde, da bar malo rasvijetlimo temu... evo distrača u "akciji" ![]() možda je na videu bezveze... ali je zabavno u stvarnosti ![]() tko je u blizini, nek svakako proba ![]() osim toga, imali smo susret sa jednom beštijom koja nam je odlučila pozirati ! ![]() 1 2 3 Hellač, želim ti brzi oporavak iiii, tražim od ostatka (tko bude vozio bajk i vidio ramu) da poslika pukotinu i ramu ![]() imam neka čudesa za varenje i spajanje pa bi se volio poigrati prije nego završi (ako će završiti) u smeću ![]() ako djelomično uspije, bit će super snow bike ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24990 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
E Marko sretno ti bilo s oporavkom. Znam kak ti je i nadam se da ne bu bio gadan oporavak i da su ti sacuvali zivce. A da je Irvin legenda to ne trebas previse naglasavat. Ak kaj treba javi, drz se!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|