|
![]() |
#24961 | ||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24964 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Jedno sam kraće vrijeme bio radio tik uz Mercedesovu trgovinu. Otišli jedan dan nas par poslije posla vidit kak izgleda GT, nisam se dao van ![]()
![]() |
![]() |
#24967 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Prvi servis na Cliu je na 30 000 i tek tad gledaju ulje... ![]() Nego, prošla godina dana, stari Clio zamjenjen novi(ji)m. Promijenili su boju kazaljki i oznaka okretaja i goriva iz dosadne narančaste u crvenu. Sad imam osjećaj kao da sam u sportskom autu ![]() U toj osnovnoj opremi sad očito dolazi i start-stop sustav koji funkcionira malo drugačije nego što sam to navikao kod nekih drugih auta. Dosad sam vozio samo aute koji bi, kad je auto u mirovanju i u brzini, ugasili motor, ako držim kočnicu i palili ga čim bi kočnica bila otpuštena. Ovdje se motor gasi tek ako je auto u leru, a kuplung otpušten. Čim se ponovno stisne, auto se pali u sekundi. Sad ću barem 2 rezervoara proći na taj način, pa da vidimo ima li kakvog realnog učinka.
![]() |
#24968 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobro radi SS na Renlokama, dovoljno je brzo.. Meni je sad Megne dci110 zadnjih 200km u gradu i trosi 6.8, sve kratke ture sa guzvama. SS skine 0,2l u guzvama odokativno... Gasim ga u jutro, koristim kad je auto zgrijan, slabo po gradu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24969 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Čak je i vezan sa senzorom u sjedalu. Ako skuži da ne sjediš, odmah gasi motor ![]() Malo sam čitao upute ![]()
![]() |
![]() |
#24970 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24971 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Auto je VW Polo Variant, 2000.g. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24974 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
hmmm, ne znam dal su ti polići imali neke svoje divlje konektore za koje ti je trebao međuadapter (znam da su hyundai i kia tako imali) ili je ovo neka uradi sam izvedba... Uglavnom, lako moguće da će ti trebati međuadapter sa tog 16-pinca na ISO. A s kojim kablom ti je bio spojen stari radio?
![]() |
#24975 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
http://www.poslovni.hr/hrvatska/pore...ftinije-319933 Možda se malo promijeni odnos novih/rabljenih auta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24976 |
Premium
|
Stari Pioneer radio je bio spojen na taj 16 pinski konektor direktno.. bez ISO konektora. Moguće da je neki "uradi sam" sistem, ali neam pojma. Kablove ne mogu izvući više iz auta (konzole) od tog ruba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24980 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() Onda teraj kod strujića nekog, najbolje ![]()
![]() |
![]() |
#24981 |
spava mi se
Datum registracije: Nov 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24983 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24984 |
spava mi se
Datum registracije: Nov 2013
|
Je, ispa san brzopotezno glup, skužaj. Ovo kod tebe je definitivno diy od prethodnog instalatera jer u VW umisto dina dolaze 2konektora i onda s ovin konektoron samo spojis. Lako moguće da je netko prije tako to i spojia pa tebi sad umisto 2jacka viri stari 16pinski. Kladim se da ako izvučes tu latu u kojoj radio stoji da ćeš moći to više izvući i onda u krajnjem slučaju precvikati taj 16 i onaj sa adaptera koji je dosa s radiom i spojis žicu na žicu, izoliras, ustekas iso I vozi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24985 |
Premium
|
Tnx. Mislio sam da neću morati prespajati, izolirati itd. Ali očito ću morat.. tnx Samo, ako precvikam ovaj iz auta 16pinski i precvikam ovaj koji sam dobio uz radio onda nema više ISO konektora. Jer ovo uz radio što sam dobio, u radio ide 14 pinski priključak, a na drugom kraju je ISO. I ako cvikam, nema više ISOa, samo žica na žicu iz auta. Ma nać ću valjda neki konektor sa tog 16pinskog na ISO ženski, i onda uštekat u ISO muški koji je na drugom kraju 14pinski što ide u radio novi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24986 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Trebao bih savjet za kupnju auta. Cijenom bih išao do nekih 5k€. Auto bi u prosjeku pravio 550km tjedno , bitno mi je da je dizel , minimalno 120ks , cijena održavanja može biti i malo veća od prosječne. Eto to je to ukratko , malo sam gledao jer nije mi još hića ali da znam okvirno što gledati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24988 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
EDIT : Iako će netko reći da se za te novce kupi daleko noviji auto E46 liniju sam gledao kao primarnu , al nemam iskustva što se kod njih mora pazit , pa ako tko posjeduje il je znalac svaki savjet dobrodošao. Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 05.11.2016. u 15:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24989 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ak gledas auto do 5k, uzmi do 3 k i ostavi sastrane 2k za popravke, zlu netrebalo. Focus mk2 s plinom npr...
![]() |
#24990 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Komforno, prostrano, sva oprema i dosta snage pod haubom, malo iznad cijene ali nađe se i sa slabijim motorom od 110 KW pa bude taman. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|