|
![]() |
#24931 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
To je to..Mislim da Lovru zezaju malo omjeri..ima previse zubaca naprijed za strme uspone..malo prije sam skuzio da imam zadnju kazetu sa 34 zuba...danas je to bilo taman za te uspone da se nezakoljem... Omerta rade si kupi dobre tenesice za trcanje nego to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24932 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
24", pa koliko si ti visok? To je za dvometraše.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24933 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Prodaje li možda netko tj znate li gdje bi se mogao nabaviti set dinamo naba + halogena svjetla sprijeda i straga s kablovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24934 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nešto oko 190cm sam.. ![]() Onda? Nema u Rijeci ništa bolje polovno. Dajte malo bacite oko na DB, možda je netko iz Rijeke i prodaje do 1500kn bike. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#24936 |
Registered User
|
Evo ti ovo omerta http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/n...-oglas-5507280 bolje izgleda i u boljem je stanju od tog Trek krampa. Skini mu cijenu na ~1700 i vozi miško.
![]() |
#24937 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ta Nakamura je dobar bajk, u serijali je gore deore mijenjacki dio, isoflow pogon i XCM v2 vilja. Ali odmah racunaj das ces mijenjati sic, jer ovaj sa slike je tvrd ko kameni i uber uzak (120mm), a ako su gore i origigi gume (bajk malo vozen) racunaj da i njih mozes baciti jer su smece i teske po kilu svaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24938 |
Registered User
|
Sutra ako ce netko ici na sljeme u 9 ili 10h..ovisno o dogovoru ak mu nije tesko da ponese alat za lanac..trebam skrpat ovaj da me neostavi opet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24940 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Eto mene mado... Bio sam u 15 do 11 na tunelu, i iako se nitko nije pojavio, nije mi bilo bed... Rijetko se vozim sam pa da malo i to opet iskusim ![]() Uglavnom, krenuo sam u 11 sa tunela, ali mi nije bilo baš najbolje (malo malo pa mi se rigalo), pa sam dosta stajao, a s obzirom da sam prošli put do prve ceste sve u komadu ispedalirao, ovo danas je bio fijasko... No nastavio sam dalje prema gore. Kada sam došao do famoznog kamenjara i pošto sam bio sam, rekao sam si - nemam se pred kime zbrukati pa sam nagazio pedalu te sam ispedalirao skoro sve. "Skoro" znači da sam doživio največu glupost do sada - IKADA - na sljemenu... Naime, tamo pred kraj, na neku od stepenica, nakon što sam već prošao par komada bez problema, desilo mi se da je prednji kotač uronio u stepenicu i totalno zablokirao, a ja sam u tom trenutku, misleči se izvuči iz toga, svom snagom i inercijom nagazio na naprijed, što je rezultiralo spektakularnim front flipom - na uzbrdici bez korištenja kočnice ![]() https://lh6.googleusercontent.com/-T...91B8473686.JPG hehehe, to sam skužio tek na lugarnici nakon što sam vidio da su mi gače krvave... Sveukupno vrijeme penjanja od tunela do lugarnice je bilo 1sat i 5min, ali tih 5 minuta ću si oduzeti zbog popravljanja volana ![]() No ajd, rekoh sebi nije tako strašno i naručim si ja kafu, popijem ju i u dogovoru sa samim sobom odlučim se spustiti 9kom. Tamo nisam bio brat bratu mjesecima, a trebao se spustiti na črnomerec jer moram na fax na upis ocjene ![]() spust mi je bio vrh dana, onaj kamenjar u podnožju sam preletio kao nikad do sada, dok gornji dio sam ipak malo pažljivije odvozio. Gume sam ovaj put držao napumpane na 2.5 bara da nebi bilo ko prošli put, a vozim se bez rezervne zračnice pa se nebi dobro proveo da sam sjebo gumu ![]() Došao na fax, zaključio mi lik 5, i sada doma uživam u mlincima - fuk yea! godišnji počinje ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: zubich. 27.07.2012. u 15:31. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24941 |
Registered User
|
Odlicno..navise mi se svidaju mlinci na kraju price ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24943 |
Registered User
|
Daniele ako ide Zlayo a kolko vidim ide on će dofurat alat za lanac, ima ga na multitoolu kojeg fura. Ja ujutro ne stignem, pretpostavljam da zainteresiranih za neko kasno popodne nema? Oko pol6-6?
![]() |
#24945 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 27.07.2012. u 20:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24946 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ima li netko dobar link gdje je objasnjeno kako shimano označava komponente po godinama (mjenjači, shifteri, kočnice)? Pokušavam izguglati, ali uz edge internet sam izgubio zivce ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24948 |
Registered User
|
Eto, jazavaca uvijek ima. Nego kakvo je ovo zatišje? Ima koga? Jeste išli ujutro na Sljeme, i jel ide itko sutra ujutro? Meni cijeli dan sjeban glupim obvezama, sad se idem i zarakijat jer je kolega s posla dobio sina danas popodne, ali dao bi sve od sebe da dođem sutra u 10 na tunel da mi opet ne propadne cijeli vikend.
![]() |
#24949 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
na tunelu su bili danijel, jasmin, lovor, onyx, hellboy, zlatko i mirta. lovro je ugazio u govno sa bajkom. popeli se leustekom. biloe je EKSTREMNO sparno i vruće. fuj. gore bili pope_on_dope i neki njegov kolega. oni svi otišli na 57, a hellboy i ja i žena na 9 - 10. eto. sutra tunel opet. ja bi ranije, prije 10, ali može i 10, kako god. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24950 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
hehe, a mislim si tko je to sa vama... tamo na grafičaru ste prošli pored curke i mene ![]() inače, stazom broj 8 smo se penali 3 sata.... rekord ![]() Zadnje izmijenjeno od: zubich. 28.07.2012. u 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24951 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako je MĐ i napisao , ja sam ugazio u govno sa Nobby Nicom , i sad grize još jače , to sam naravno napravio sa ciljem. Naime , sad mi se sve smeće sa staze miče zbog smrada i vozim se ko u bajk parku , sve čisto i uredno bez kamenčića i lišča. Ja sam u 10h na tunelu sutra , neda mi se baš ranije od tog dizat. Zlayo , mi se onda opet vidimo u 9:10 kod semafora.
![]() |
#24952 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja odvozio cijeli "uspon" u komadu po mlinovima, od okretista na mihaljevcu pa do sestinske crkve, onda spust doma ![]() single speed uspon nije bas ![]() ![]() i cura me slijedila ![]() ![]() joa smo prije kruzili po gradu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24954 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
VidimOSE sjutra u 10h kod tunela, ako Bog da. Ja dolazim sa istoka, pa ako ima još koga (Dubec, Dubrava) meremo se ukontat kod Garden Malla u 9,25h...odo hrkat Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 28.07.2012. u 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24955 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24956 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Pa nisi od pekmeza ![]() ![]()
![]() |
#24958 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Da i javno pohvalimi zahvalim Onyx-u ![]() Mijenjao sam lilicu i volan danas pa mi je trebala pomoc strucne osobe ![]() Volan je narasao s 630 na 710mm, a lulica smanjila sa 100 na 70mm. Ovo mi se vec vise svidja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24959 |
Registered User
|
Još da nađemo nekog ko će ti promijenit taj avatar užasni... Forza Lazio aleeee. Btw sutra navijam za 12icu ili 57-52-55 ili 18-Pilana (ovo zadnje mi je favorit) tako da ponesite štitnike, naočale, pelene jer sutra se vozimo na najjače.
![]() |
#24960 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Nabrijavaš ekipu na najjače, a onda buš izvel "Onyx-a" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|