|
![]() |
#24901 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Lovro i ja isli trosit gume po cesti malo...Lovro iso ispod 35 sta je predobro.svaka cast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24902 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo fotki. Pa sad, idu li spaceri ili ipak tražim volan? Najradije volan, da maknem ovaj zgrebani, riješim se trubice koja ga je sje**la i podignem ga malo. Fotke su 1200x900. http://www.pohrani.com/f/2f/Ez/1YTgV9wG/p1020962.jpg http://www.pohrani.com/f/N/nW/YIFraeC/p1020963.jpg http://www.pohrani.com/f/32/Oe/1Uh6ZLp2/p1020965.jpg
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24903 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Trazis volan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24904 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
spejseri ne igraju ulogu. jel to Giant Rock? inače, volan ti je (gotovo sam siguran) 25.4 prihvata pa gledaj da kupiš taj, ali još jednom provjeri da nebi bilo... neka bude između 600 i 650mm širine (i ovaj je otprilike 600 i nešto), te rajz da bude 4 do 5cm (ovaj sada je odokativno 2.5cm) također vidim da lulica ima dosta veliki rajz, i nije da nema većih lulica, ali ova je već dosta visoko... inače, moja curka je vozila giant rock jedno vrijeme, i bio je dobar što se veličine tiče od "poda do guzice", ali je bio daleko predugačak za nju pa se istezala i sve ju je bolilo nakon vožnje. nakraju smo ga prodali, nadoplatili nešto novaca i kupili joj bajk koji joj odlično odgovara po dužini i svemu, pa razmisli i o tome. edit: kraća lulica sa istim tim rajzom bi također pomogla... možda malo ali bi, pogotovo u kombinaciji sa večim volanom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24905 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Nije Rock, to jeftino smeće, ovo je Boulder! ![]() Mene nakon vožnje ništa ne boli, eventualno dupe nakon dužih vožnji, ali to je do sica. Prodaja nije opcija, barem ne još. Taj prihvat, to je promjer volana di ide kroz lulicu?
![]() |
#24908 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Jebem vas nabrijane, kaj je to, skoro 20 km/h prosjek po cesti do gore? Toliko ne idem na ravnom... Danas sam se našpano na Dotki na najjače, ok malo sam zastao par puta počistit smeće sa staze, ali uglavnom udario sam tempo da sam jedva disao. Onaj zadnji kicker na autoputu šalje u nebesa, i danas je bio prvi i zadnji put da ga probavam. Konanu nije bilo drago.
![]() |
#24909 |
Registered User
|
Moze tak nekak oko 13h..nazvat cu Sandu oko 10 da vidim hoce li ici pa javim..neznam kak njoj pase...pitaj Jasmina jel ide.... Kako dobro izgleda ovaj bajk... http://reviews.mtbr.com/2013-orbea-occam-revealed Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 26.07.2012. u 09:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24910 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam imao nekih 18 km/h prosjek , nije teško sam treba uhvatit ritam u nogama i to je to. Znači 13h tunel , još ti javim tu dal idem do 12h , vjerojatno ću ić. Jasmin ne ide , prehlađen je.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24911 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Ima li koga da je voljan samnom i frendom po kustošijanskom makadamu do grafičara pa da nam pokaže put od grafičara do zelene magistrale iznad gajnica? Krećemo oko 15h iz Španskog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24912 |
Registered User
|
Sanda nejde danas..idemo samo nas dvoje..javi do 12 jel ides onda ili idem sam gore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24913 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Možemo u subotu ako si za... Baš dogovaram tu rutu al u obrnutom smjeru ![]() edit: ako netko od vas dvojice koristi SportsTracker, može me dodati kao frenda (darkos mi je acc), pa pod mojim trackovima ima 2 koji su staza broj 8 (od grafičara do zelene magistrale)... ovo je jedan od nih: http://www.sports-tracker.com/#/work...ii433lq0pvlqeg još bolje, kada dođete do zelene, nemojte se ni slučajno spustiti zelenom dole, nego obavezno produžite do glavice, te onda stazom broj 2 do bizeka, ta staza je još najbolja i nesmije se propustiti ![]() Zadnje izmijenjeno od: zubich. 26.07.2012. u 11:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24914 |
Premium
|
![]() |
#24915 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#24917 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Evo da se ja malo javim sa mora sa jednom morskom rutom. Bilo je zanimljivo, u jednom sam se trenutku izgubio u sumi pa se lagani uspon pretvorio u muku od sat vremena probijanja kroz sikaru sa biciklom na ledjima. Uglavnom ove sume u dalmaciji bas nisu user friendly ![]() Posto nisam bas covjek od rijeci (a ni djela) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24918 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#24920 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#24921 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
10-9 čisti uspon 13km 8 od početka zelene magistrale 13km Tak da su tu negdje. Meni u sjećanju ostalo spuštanje, a kak je 8ica dugačka staza (položena je) onda se ne spustiš tak brzo. Je li netko sutra za vožnju na sljeme s kasnijim startom? Može i sa zapada ![]()
![]() |
#24922 |
Premium
|
dobro, tako sam i ja nekako izmjerio... rekao bih da je ipak 8 nešto duža, al nezamjetno... no 100x je lakša pa se da jako brzo odvoziti... sutra bi mi pasao samo rani start ako si za ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24923 |
Premium
|
Isuse Bože dragi , zakaj se dam na sve nagovorit? Čekam Daniela na tunelu 15min , lagano krečemo prema toj krvavoj Gorščici. 7 kilometara do tamo , uglavnom uspon pa spust. I onda počinje veselje , makadam od 8km i pod stalnim nagibom sa kamenjom veličine šake , nekad ful strm da se mora na noge ustat , mušice ubijaju , barem njih 5 oko glave lete i upadaju u oči. Nakon makadama , dolazi šuma koja po Danielovim riječima je lagana i ravna. Ja sretan , sad ćemo lagano , kad prva 3 kilometra ima uspona da se sasereš od muke. I onda još 4km gor dol ravnice. Sve bi bilo ok da se nije desilo ovo : ![]() Na slici se ne vidi , al lanac je pukao , a mi naravno , bez alata. Ja ga skidam pomoću powerlinka , Daniel traži kamenje da probamo zabit kariku da se popnemo još ta 2-3km do Hunjke. Nakon 10min lupkanja i nariktavanja , popravljamo lanac i nastavljamo gore. Da se sve začini , pak me boli zbog šugavih bicki koje samo sranja rade nakon 3+ h neprestane vožnje. Spust 20 i pilana , jeben tempo bez stajanja , manje od 20min do dole. Zaključak : Nema te sile koja će me navuć na ovu stazu ove sezone. Bikča je mila majka , ak niš drugo bar te sunce ne ubija.
![]() |
#24926 |
Registered User
|
Ma bas je bilo ludo i nezaboravno..hahaha..jos mi nije jasno kak se lanac mogo tak okrenut al dobro.ak su praljudi sa kamenjem radili cuda mozemo i mi lanac popravit..nisu to od Lovre kotaci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24928 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ček vi ste to na Bidrovec išli? Kaj se plačeš Lovro pa ta staza nemre lakša bit. Budite sretni da Danijelu nije guma pukla, s tih obruča je muka isusova gumu skinut, a stavit ju gore je skoro pa mišn impasibl, ok moje nobinikove barem. Btw Crocus je cigan, neko je moro reć.
![]() |
|
|