|
![]() |
#24901 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#24902 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24906 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja gibam sutra na breg pa budemo punica i ja probali tu jadransku pastrvu da vidimo jel to čemu ![]()
![]() |
#24907 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#24908 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#24909 |
Super Moderators
|
Danas ak bog da konačno idem na breg i odmah se radi klasična svinjača-komad carskog (još sam ga sinoć nasolio) i krumpač u pećnici a sa strane još pol kile špinata i domaći kruh. Rok ![]()
![]() |
#24910 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24911 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jučer imao neke krmiće iz škrinje i reko šta napravit sa tim glupim krmićima a da nije kotlovina ![]() odkoštio, oprao, sol papar na jednu stranu i UBIT MAMUMUJEBEM ČEKIĆEM!!! ![]() isto tako i na drugu stranu, pa malo u brašno i po pol minute sa svake strane na medijum ulje, tek toliko da se zazlate, nakon toga u vatroslavnu posudu sa par listića lovora između njih. ![]() na ulje od pečenja baciti glavicu-dve luka slobodno na malo krupnije i par režanja češnjaka, kad povene baciti natrgani špinat, sol (ne pretjerati kasnije objašnjenje), papar i par žlica brašna. ![]() kad sve to pusti vodu i zgusne se od brašna, onda nutra temeljac ergo kocka juhe na pol litre vode, ja stavio goveđu i zalio. pošto je bilo dosta vodenasto grunuo sam još koju žlicu brašna, par komada maslaca i čekao za zakrčka. ![]() dalje nemam pics jer mi se nije dalo ![]() uglavnom kad tavica zakrčka i maslac se otopi preliti preko šnicli i lovora, protresti cijelu priču da krmići nutra zaplivaju, zamotati vatroslava u alu foliju i na jedno 40-50min ispod 200c u peć. ako ste pametni, kao ja naravno, onda ćete prije stavljanja folije na površinu vilicom dovesti što više luka, jerbo nakon skidanja folije treba na istoj temp ostaviti jedno 10-15min da se sve zapeče... e onda je to fino ![]() luk - 2 kune češnjak - kuna špinat - 5 kuna krmići - škrinja začini i masla - ormarić i frižider eto pojeftino jelo, nož vam neće trebati ![]() inače ovo sve skupa imam filing da bi debelo igralo da se stavi malo više češnjaka, radi na maslinovom i umjesto svinje idu fileji ribe, a umjesto špinata blitva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24912 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#24913 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma nisam kuvo tjedan dana i bila kriza, morao sam biti in-the-zone ![]() poždrali žena i ja po dva uvrh tanjura uz prilog graška na brašnu sa koprom, ali to je stara majstor toga ![]() inače ko ovakav grašak nije probao, neka ga proba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24914 |
driver
|
![]() |
#24915 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam danas poput Sysse uzeo 4 šnicla od svinjskog buta, nasolio, u brašno i na svinjsku mast da se zazlati s obje strane. Ogulio krumpir, narezao na šnite od pola centimetra i u fritezu da se zazlate. Odlijao sam višak masti od pečenja mesa i na to bacio nasjeckani špek, malo ga prepekao, na to sitno sjeckani češnjak i peršin i na kraju zasolio i stavio vegete. Zalijao s vodom i ubacio gustina da se malo zgusne. U vatrostalnu složio red krumpača, pa red umaka, pa red krumpača, pa red umaka, pa šnicle pa red umaka i opet krumpač pa umak, krumpač pa umak. Tako složeno ubacio u pečnicu na 20 minuta na 200 stupnjeva i zapekao. http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=9552672 Predjelo goveđa juhica sa rezancima, govedina i hren. Žena sebi radi Corn dog, Dip umak i pečene krokete.
![]() |
#24918 |
driver
|
danas : krvava kača iliti krvavica vulgaris, dinstano kiselo zelje i restani.
![]() |
#24921 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#24924 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#24927 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Švoje in forno danas. Za prste lizat. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#24928 |
Super Moderators
|
Sinoć lagana večera-domaći kruh, sir i vrhnje+kulenova seka jednog našeg forumaša ![]() Dans za ručak bude ona šatro morska pastrva i bažul šalata. Od jutra se u snijegu hladi pol gajbe staropramena, pozdrav sa brda Žderonje ![]()
![]() |
#24929 |
driver
|
Danas mi je drugarica za ručak pripremila jezikovu juhu ! Odličan recept u kojem se koriste sv. jezik, korjenasto povrće, kiselo vrhnje i senf. Ubil dva tanjura uz dodatak Jolokie pa odo' u dreamland. Staročeško sam tradicionalno drmnul prije ručka.
![]() |
#24930 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|