|
![]() |
#2462 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Opet Medal Of Honor (2010) i ovaj puta sam skužio kako rokati Hellfire po onom usranom brdu. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2463 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Stronghold 2 - za dobra stara vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2467 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim početi WoW igrati na privatnom serveru pošto su LoL usrali totalno. Ako bi neko htio igrati samnom neka se javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Definitivno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2473 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
TERA je ok, zadjnih par updatea je donijelo gro PvP stvari, ali ugl pravog PvP-a nema dok se ne dođe u high levele. Rift je jedini po tom pitanju koji ima odličan PvP ali od njega sam davno odustao pa ne znam kakva je sad situacija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2474 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Završio Wolf Among Us. Krećem sa Deus EX - Human Revolution
![]() |
#2478 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Probao po prvi puta Lego Marvel super heroes, i brzo obrisao. Razlog: nema zakretanja kamere sa misem. Sa raznih gameplay filmica zakljucio sa krivo, ocito.. Tako da nastavljam AC3, jedan od boljih nastavaka.. Ali uvijek se zalomi nekakva ultra greska ili nelogicnost: ...poput lagane Desmondove setnje po Brazilu gdje nije ni ovu bijelu majicu sa kapuljacom mogao zamjeniti.. djizus kako mi smetaju takvi propusti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
far cry 3, živa zaraza! soundtrack je opak, vizualni ugođaj u najboljoj maniri prvog FC, zapravo mi se uopće ne da tražit misije, roamam po otoku pa na što naletim ![]() teh. pitanje: konfa iz siga, nakon instalacije 'dodijeljena' mi je 1920x1080 reza, teksture/detalji na medium, dx11 mod. nemam nikakav alat za mjerit fps, ali subjektivni dojam je vrlo dobar, nigdje ne trza, imam dojam da rezerve fps-a ima, čak i u scenama borbe (s eksplozijama bombi) i sl...ali me zanima, jel moguće prebacit u dx9 da dobijem viši grafički setting i da li bi bio uočljiv napredak u izgledu u odnosu na ovaj trenutni? ili da se ne zamaram i nastavim istraživati otok? ![]()
![]() |
#2483 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Slerping dogs, zadnjih par dana rokam žešče. Zaljubio sam se u igru. Super mi je priča i to kako si undercover i uvjek ima nešto za raditi i igra je doista raznovrsna. Od šore, pucnjave, hakiranja kamera, pračenja, ilegalnih utrka, kupovanja auti, oblačenja, skupljanja raznoraznih đinđi. grad je isto dovoljno velik i ima različitih lokacija. A priča je do jaja, barem meni ko da igram film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, odlična je to igra. Malo smo se maknuli od dosadnog napucavanja i nošenja oružja. Tučnjava je naglašena i odlično izvedena, jako dobra igra.. jedva čekam nastavak. Ja prešao AC3 i sada šibam Batman Arkham Origins (prijašnje nastavke nisam igrao, neda mi se, ovaj ću možda odigrati i delete). Za sada posve dobra igra, malo su bossovi teži ali riješi ih se.. Zapravo na početku sam, u onom zatvoru.. Tek sam prešao prvog bosa, onog reptilijanca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad sam presaao na AC black flag,odlixna igra,puno naprednija od zadnjeg dijela...pirat sam na najjace ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
počeo igrat neverwinter... |
![]() |
![]() |
![]() |