|
![]() |
#24842 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ide tko danas na sljeme?pase mi poslje 14,15h..moze i kasnije da ekipa koja radi stigne...zasad vjerovatno idemo Sanda i ja..u najgorem slucaju idem sam gore..vrijeme je lijepse nego sta sam ocekivo.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24845 |
Registered User
|
moze i u 15h...nije bad..samo javi tu hoces li sigurno doc do nekih 12h... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24846 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam od sutra na moru, pa cu danas par pocasnih krugova po grmi napravit, buduci da nemam vremena za sljeme, a planiram biti tak negdje oko pol 1 gore.
![]() |
#24847 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#24848 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kad budete u prolazu cimni me na mob pa izađem , odvozim krug-dva vjerojatno i onda poslije pičim na Sljeme sa Sandom i Danielom. Tak da Daniel , vidimo se u 15h. Reci Sandi da dođe.
![]() |
#24849 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
lovro ces doc jedan dan na onaj moj krug u 17,30, ali kadenca 90+? zanima me u kakvoj sam kondiciji nakon 2 meseca sjedenja u firmi, ti sad top forma...
![]() |
#24850 |
Registered User
|
vidimo se u 3..mozemo gore preko lonjscine za promjenu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24852 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Evo nešto za one koji bi tili malo vidit sta je bilo na vanka regule ove godine Ima dosta slika, jedan video i tako, od stand up paddlinga, preko dual biciklističke utrke do sea kayak utrke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24853 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Može preporuka polovnog bike-a do max 1500kn. (Njuškalo ili DB).. Thx
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 24.07.2012. u 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24854 |
Registered User
|
Doso sa lagano kisnog sljemena..tempo do gore je bio taman..nit smo se ubili a nismo se bas ni vukli..uz pricu je uspon samo tako proso..bas kad smo dosli gore pocelo je lagano padat..nis strasno..pojeli nabrzinu strudle/makovnjace u lugarnici i na 57-55 dolje..ak se tako zove..Lovro je uspio pobjedit strah i odvozio neke detalje koje prije nije vozio...onaj doljni dio prije dione je lijepo zaraso..osjeco sam se ko oderana koza poslje trnja i granja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24855 |
Premium
|
Jebeno Sljeme danas , i uspon i spust , 53min od tunela do Lugarnice , laganica tempo. Dole ona staza sa Čukijevim dropom , dobar tempo , al je korjenje mokro i idealno da se sabiješ. Na sredini staze , onaj drndavi autoput , kao neki filmič s Pinkbikea , nas 3 jurimo , kiša roka , sve zaraslo i zeleni se , JE-BE-NO. Sanda stvarno vozi ko luda , treba se dobro namučit da je se prati. Sutra opet ista postava ide na Cenera , pa spust šumom naravno. Mislim da je u 6 početak. edit: Jel valja ova lampa? Dajte mi odmah preporučite nosač za kacigu. http://www.ebay.com/itm/300669256610
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 24.07.2012. u 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24856 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ak planiraš tu lampu koristit za Sljeme, valja koliko i drek. Eventualno ju moš korisiti na volanu kad se penješ ili ako krpaš gumu u šumi. Za sve drugo je drek jer je "Zoomable".
![]() |
#24857 |
Premium
|
Aha , good to know , a ovo tu? http://www.ebay.com/itm/1600Lm-LED-C...item460557d006
![]() |
#24858 |
Why So Serious?
|
Imaš temu na dropu vezanu za lampe gdje su mmax i buraz više puta napisali koje lampe uzeti. Škicni tam.
![]() |
#24859 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24860 |
Premium
|
Onda ću najvjerojatnije tu uzet kad skupim lovu , tak i onak bi mi trenutno služila za Grmu i Dotku eventualno , a kad stari dopusti bi na Sljeme ![]() Nikak da nađem držač za kacigu , onaj kaj je Max stavio na drop je prodan , a po eBayu su sve držači za volan.
![]() |
#24861 |
Registered User
|
Sutra planiram gore preko gorscice..polazak bi bio oko 13h..vjerovatno ce bit blata al nema veze..dolje bi iso na 20tku jer je usput...danas se nemislim previse forsirat na ceneru tak da ak dodem ispod 40 bit ce dobro...a za petak vjerovatno prvi dio gore po markusevackom makadamu pa otic do njivica pa po 18tici do hunjke pa onom puticem koji ide na zagorsku stranu do tornja..pa probat pogodit 9tku ili tak nes..nikak zapamtit te staze kako idu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24862 |
Moderator
|
![]() |
#24863 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Trebam savjet/pomoć vezano uz volan i njegov položaj. Odgovaralo bi mi da je malo viši, pa sad ne znam kako da to dobijem... Nova lulica, nekakav "produžni" za volan/lulicu ili novi volan sa većim nagibom ili što već? Lulica i volan su stock Giant Boulder, čitaj smeće. PS Najviše bih volio promijeniti volan jer je ionako zgreban pun kufer.
![]() |
#24864 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
Kontra mount: http://www.ebay.com/itm/Racing-Trek-...item4d034bf14f Paralel mount: http://www.ebay.com/itm/Universal-Ny...item4d02d28f74 Uglavnom, traži "Nylon mount", ovaj "universal" samo spojebe tražilicu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24865 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24866 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
EDIT: Gej Vuco me pretekao.
![]() |
![]() |
#24868 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ima li netko od vas možda onaj mali alatić za vaditi jezgru auto ventila? naime, imal sam prošlu subotu dosta veliko njesra na stazi 52. kamen mi je napravil veliku rupu (barem pola cm) i dosta je mljeka iscurilo prije nego se zakrpalo, a i guma je sada na niskom tlaku, pa bi htio izvaditi jezgru ventila i nadoliti još mljeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24870 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]() Također funka i pinceta ako joj glava ide unutra ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|