|
![]() |
#24751 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24752 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Dotka večeras, klupice 19,10h. Zasada smo 4orka: 2 kocke+kona+xy. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24753 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Sutra popodne, oko 5-6 Grma par krugova? Btw, ak ima netko alat za skidanje SRAM kazete, trebo bi posuditi. Bajk ce na godisnji remont.
![]() |
#24754 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Buraz i ja odvezli 12icu po noći. Staza je naprema prošloj godini grozna. Vododerine su je uništile samo tako. Gornji dio je puno manja fora za voziti nego prije. Na onom prvom korijenju od Medvedgrada zbušili gume obojica. Meni je prvom počela puštati i u roku keks se ispraznila, a buraz dođe do mene, pita kaj je bilo i sam čuješ njegovu zadnju csssssss ![]() I menjaj onda, stavio onu lampu sa širokim fokusom na drvo da svijetli i super je za tako nešta. Fotke: https://www.dropbox.com/s/bxfkvhrdz2...Kopiraj%29.JPG https://www.dropbox.com/s/862zfz1x1f...Kopiraj%29.JPG https://www.dropbox.com/s/m9rqpu8ejq...Kopiraj%29.JPG https://www.dropbox.com/s/lsdh5a58e3...Kopiraj%29.JPG https://www.dropbox.com/s/crhqj4jai1...Kopiraj%29.JPG
![]() |
#24755 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Odlična vožnja, jedino nejasno meni moje bušenje gume ![]() Zdržala jedno 10-tak sekundi i onda samo cssssssss, imao što vidjeti, snake bite od 1cm ![]()
![]() |
#24756 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Eto ti sad, mučko đubre, uvijek govoriš kako nikad ne bušiš gume, sad mijenjaj zračnicu po mrklom mraku ![]() Crocus i ja jučer i danas odradili Dotrščinu, i baš nam je lepe. Da se fino nagazit po ovoj temperaturu i kad je fino suho sve. Dečki iz B.K. Ciklus su si fino dali truda oko mostića, nakon strmog spusta u kanale, čak sam i pripomogo otpilivši jednu granu.
![]() |
#24757 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Za nocne defekte (i uspone ako zatreba) imam ceonu lampu...ruke slobodne, a svijetli kuda gledam. Odlicna je i za nocnu hodacinu...kao druga rezervna lampa odlican izbor. Danas standardno - Strmopec, kako dosta treba raditi gornjim dijelom tijela tako su me nakon spusta rebarca bolila da to nije za zivit...ali to nije sve, navratio sam i na Dotku i taman se nasao s Irwinom i Co. na startu spusta. Oni po XC stazi a ja po kickerima. Nemrem nikak prezaliti kako sam ponovno sredio rebra, ne mogu trcati, raditi snagu, istezati se kak spada...ali bajk mogu voziti ![]() Sutra bi opalio jednu nocnu voznju, via 18-20...to je cisti nocni hedonizam pa ako ima zainteresiranih nek se jave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24758 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
Bilo je fora ![]() Vrijeme je za mjenjati zadnju gumu jer to tak kad počne se snejkati u bezazlenim situacijama znači da je vrijeme (samo kad se sjetim brzog djela 57-ca kad sam snejkal 2 u 150m), centralnih knobova više nema ![]()
![]() |
![]() |
#24759 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24760 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
A danas veselja na sljemenu..isao na after work voznju pa spustanje na 9ku, taman da prije mraka dodjem doma, jer adekvatne lampe naravno nemam. Spust fin, vidim da se i skill poboljsava za jednog pocetnika, sve bolji flow,'kad kod onog makadama za risnjak osjetim da se bajk cudno ponasa. Pogledam iz i vidim da sam snakebiteao zadnju. Jos vece veselje kad se sjetim da nemam rezervnu (a bio jos prije polaska svratio do protee, biser). Pokusavam ja s onim toolom s ebaya zakrpat, al ni od tog nema pomoci, a nije da imam i iskustva, a ni vremena jer se noc vec spusta a ja usred nicega ![]() Ko nema u glavi ima u nogama. Odsad nikud vise bez rezerve. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24764 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam Sile za , kod klupica ili kod Maximira? off topic : Jel zna neko kak bi mogao popustit ljepilo koje je primilo plastiku i metal? Radi se o RC autiću i na neku foru sam zakelijo kotač(plastika) za osovinu(metal). Jel mogu malo zagrijat pa nabrzinu potegnut ili neko drugo riješenje?
![]() |
#24766 |
Why So Serious?
|
Sutra ako netko ima želju/volju, može doć u 10h pred tunel. Ide jedan (night_rider) sa DB-a i ja.
![]() |
#24767 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja se biljezim za subotu. Ak oce neko sutra popodne, oko 6 Grmica. Ja idem sigurno, vjerojatno i destro. Jbt, stavio sam nove pakne (organske) i vec sad nerazradjene su jace neg stare ![]() A i novi headset fino ne krcka ![]()
![]() |
#24768 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Sutra planiram na sljeme oko 17h..klasicna lagana xc voznja....za drugo nemam ni snage ni tehnike..ima zainteresiranih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24769 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
S grijanjem neces nista postici, probaj s necime cvrsto primiti osovinu i onda s necime okrenuti kotac ili cekicem izbit osovinu s kotaca... Ako se radi o cijanoakrilatu (cjenofix/trunutno/kako god ljepilo), probaj malo zaliti s acetonom jer bi ga on trebao rastvarati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24770 |
Registered User
|
![]() |
#24772 |
Why So Serious?
|
![]() |
#24777 |
Why So Serious?
|
![]() |
#24778 |
Registered User
|
Meh, to je staza za prave muže. A možemo i 18-pilanu, nekako je ispala iz kalendara otkako ju je istisnula 20tka. Ne poznam tog night_ridera, ne želim ga imat na duši da se negdje izbije.
![]() |
#24780 |
Why So Serious?
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|