|
![]() |
#24722 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Kaj ste ga napali tolko. Ko da i vi u pocetku niste tak na nekim stvarima nosili bajk. Kada znam pogledat kak se cuki razbio na svom dropu i kada cidim da su svi nosili bajk tamo i komentar od Nika da kaj je on to iso odvest i da nije normalan, a sada svi samo prelete preko toga niti ne stanu. Bude Neo to preso bez silazenja kada se vise opusti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24724 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() usro sam se i ja tada ![]() ![]() danas ide to puno lakše, istina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24725 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ma ja imam masu primjera di sam se bio usro, a sada samo cvrsto primim volan i letim preko svega. Ima i mene na videu di sam stai ispred onog prvog dropa na pilani i okrenuo bajk i otiso okolo pa sam drugi put to bez beda proso ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24726 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma napreduje se konstantno, vidljivo je to u zivo, a bome i na filmicima. Nego, da podijelim s vama koliko su zdurale origigi pakne na SLX 666 kocnicama: Zadnja - 1076km Prednja- 1865km Niz 9ku sam se spustio na plehovima, pocele su pakne strugati na veliko. Sto reci, najizdrzljivije i najdugotrajnije pakne ikad - eto dobrog razloga zasto (osim snage i cijene) utrziti "SMRT 666" kombinaciju. Iz prilozenog je vidljiva tendencija brze voznje i jasenja po zadnjoj kocnici. To znaci da nekom kulturnom, umjerenom i laksem vozacu pakne mogu trajati cijelu sezonu bez pol frke. ...a cijena origigi pakni bez onih hladnjaka (G0A1 RESIN) je 9€, k tome koce ko zmaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24727 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
hahaha tad sam ja bio iza tebe, kad si rekao : "ne ovdje" ja si pomislim wtf i sam preletim ![]() a za čukijev drop....tu stazu sam vozio kad sam prvi put vozio spust niz sljeme, odmah su me odfurali, i usrao sam se....sad ga pregazim bez problema... inače kolega jakašević i ja smo danas odvozili grmu...došli u napast da odvozimo i drop smrti ![]() ![]() i da wellgo mg1 pedale bacaju iskre kad se zapne na kamen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24728 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Povlačim sve što sam reko Neo, dobro si još odvozio obzirom na to u čemu pedaliraš http://www.pohrani.com/f/37/Ac/N9NIGqy/uberfail.jpg Issatiboga ![]() Nisam ja nikog napo, obzirom da ima snimka na jutubu kako ničim izazvan grlim stablo ne smatram se kvalificiranim da solim pamet. Stazica je jebena, volio bi ju vozit.
![]() |
#24730 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ahahha, izgleda kao da je poš'o po kruh u pekaru, ali okolo malko ![]() Nego imam ja jednu ideju: Ja sam doš'o sa godišnjeg i skroz sam u zgb, pa sam konto da organizujemo jedan vikend da vi dođete nama u Zgb pa da skačemo po Sljemenu. Ja sam sam u kući tako da kod mene imate bujrum, može do cca 10 duša spavat kod mene, a i više: "gdje čeljad nije besna, nije ni kuća tesna". Za klopu napravimo bosanski lonac ili bolognese i ćevape za slavlje i Bog da nas vidi! Jedino treba da znam unapred datume, jer radim u smjenama, pa da se ukontamo... Živi bili pa se vozali! ![]() P.S. Jedino pravilo koje je kod mene jeste da nema alkohola (nemože niti da se unese, a i molim uvek sa što manje psovke da se prođe - hadžijski ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24731 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Vidim da si ti za ranojutarnje vožnje, a?! Po bikeu još vidim da si mi poznat iz priče i da doslovno živiš 10 m ispod mene (jbg, Timun) ![]() Pa onda, sljedeći tjedan ako si za, javi se ![]() A onda ćeš i savladat strah od ulaza na Đumbirovu :P I cek, kad su stavili lezece na Marjan o.o stvarno odavno nisan bia do instituta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24735 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Možemo bacit đir kad god, samo da nije pre vruće... Ležeći su nekidan stavljeni, bilo u Dalmacijanewsu, debilizam žešći. Citiraj:
![]() Nešto trkeljaju po stazi, ne znam točno šta... Šta će mi SPD kad mi i ove redovito zapnu za pedalu ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24736 | |
Samsung Mob!ler
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24738 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Kao sto kaze Sile, nisam ni ja u poziciji da bilo kome solim pamet jer i ja sam jos pocetnik. Ja se jos uvijek ucim vozit i nije me to sram priznat ![]() Kad budem imao jedno 5-10 godina voznje po svakavim terenima iza sebe onda tek mogu rec da sam kakav-takav sofer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24739 | |
Samsung Mob!ler
|
Citiraj:
Svi ostali su panjevi za to. Nik će radije spavat, pa se kuvat po Marjanu popodne, Ljubo na turi, a ni ostali nisu bolji oko ranog buđenja. http://www.youtube.com/watch?v=leY0V1Q6lrc Samo pogledaj pocetak i kazi jesan li dobro pretpostavia da zivis ispod mene ili na krivu osobu mislin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24740 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Super služi, više ne bih bez nje... Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24744 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Nego, jel ne'ko za sjutra kaku vožnju? popodne svakako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24745 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#24746 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Momci, trebamo se pripremati već za zimske vožnje ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9ztf8...eature=related
![]() |
#24747 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Slučajno uletim u ovu temu i pogledam video. Proša si mi isprid portuna, ja živim 10 metara zračne linje od tebe, ako si na zadnjem katu ove zgrade mos mi gledat u sobu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24749 |
Samsung Mob!ler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24750 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Decki, ako netko ima neki stariji bajk za prodat (al da nije totalna krama) neka mi javi na PM (nesto od 200-400 kuna). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|