|
![]() |
#24631 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
pogledaj po oglasniku kakvi bicikli se nude za 3-4k kn, sve redom bolji od tvojeg. to kaj je on KO novi i kaj nije jako star apsolutno nist ne znaci. znas i sam kaj se veli za komp, mob i ostale stvari - cim izade iz ducana nemres za njega dobiti normalnu cijenu posle, osim ak naletis na budalu. trziste je takvo da ces dobiti max 3k kn i moras shvatiti da kolko god on tebi bio drag, bajk ti je rabljen i ne vrijedi puno. EDIT: fora je da si ga ti u startu u ducanu jako preplatio, ti dijelovi na toj rami ne vrijede 5k kn. ako sam ti i dalje smijesan, pricekaj jedno vrijeme i dok skuzis da nemres prodati bajk za novce za koje mislis da on vrijedi, shvatit ces. to si kupio jednom i nikad vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24632 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kako je 9ka super staza to nisu istine, baš mi je po guštu koliko se može brzine nabrat. Doduše nije mi po guštu kad samo izleti korjeniti dio ali hej, malo tehniciranja nije naodmet. Baš je staza špica, da bar ne izlazi skroz tamo na Čmarac. Destro ne gubi nadu, probaj Caffelatex ili Joe's mlijeko, ne znam tko ti je preporučio Slime ali više manje ekipa se utaborila između Caffea i Joe'sa, ko Shimano i Sram, a taj Slime nitko ni ne spominje, dođe ko Hayes ili onaj bratić kojeg niko ne spominje sve dok ponovo ne napravi sranje na nekoj svadbi ili sahrani. Dao si fine pare za TR gume, šteta bi bilo, a uvijek možeš furat zračnicu, stane ti u džepić na kompletiću forum.hr ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24634 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@Destro... kada mi je nedavno žac bacil bubu u uho sa tim Slimeom, odmah sam se bacio na internet u potrazi za više informacija... no nakon 5 minuta sam u potpunosti odustao od te ideje. prilično jednostavno: na njihovoj stranici ljepo piše Citiraj:
znači, krpa jako male rupice i to isključivo u zračnicama. gume i sve što si uzeo je jebena kombinacija, samo sa stanom ili caffelatexom, jel ![]() edit: ok, skužio sam, ima i slime za tubeless... ali opet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24635 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@ Omerta A čuj, sad sam malo išao na Njuškalo i našao bajk sa Rebom, XT kočnicama, X7/X9 opremom, SLX pogonom, XT nabama i Mavic obručima za 3900kn. Ima još par bajkova koju su ajmo reći tu negdje oko 4000-4500kn sa boljom opremom. Prednost tvojega je jedino godište, al ono nije baš da je to presudno.
![]() |
#24636 |
Registered User
|
Hehe kak ste si skočili na njega do kraja večeri ne samo da neće dobit 4 soma nego će dobit i batine ![]() Boli te krafna Omerta, stavi na Njuškalo i možda naleti neki jazavac, njih barem ima posvud.
![]() |
#24638 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Istina je da nemam pojma kako se kreću cijene djelova itd.. Eto 3500kn.. Cijena na Njuški je takva kakva je (nedam vam link, tražite ga ![]() Citiraj:
Vi ovdje ste mi koliko toliko otvorili oči što se tiče cijene i sad mi je drago jer me upravo to i interesiralo. Ispod 3500kn neće ići, pa makar ja bio na onboard grafi još pola godine ![]() ![]() EDIT: Thx Vuco.. Ali opet godište dirigira očuvanost djelova, ispravnost itd.. Ova moja bica ne zahtijeva nikakve popravke, mjenjanje pakni, diskova ni slično, i samo znate da vozim više-manje po cesti, a i kad vozim po makadamu to nisu rupčage nego čisto bijela cesta. Ah, jbg, što je tu je, znam ja da ne mogu dobit baš koliko tražim, znam, ali spreman sam na razgovor ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 15.07.2012. u 23:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24639 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Slime ko fol zakrpa rupu ali čim malo napregnem zadnji kotač odmah ispušta. Nikud bez zračnice više.
![]() |
![]() |
#24640 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
očeš da ti posudim stana? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24642 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#24643 |
Avocado
|
Stalno pričaš ti i tvoj frend Aleš, nije bitno. Razlika UST i TR je u gustoći gume. TR treba mlijeko da pokrpa mikropukotine. TR ima isti rub. Da ti probušiš UST gumu bez mlijeka dogodilo bi ti se išto što i meni, samo bi ti bio kriv jer nisi stavio mlijeko nutra. Ja sam valjda kriv jer sam dao 50€ za gumu ![]()
![]() |
#24645 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#24646 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Da li netko zna gdje ima za kupiti Caffelatexa od litre - Keindl, Viva, Calimero i Protea nemaju. Prvo troje su jedini što ga imaju navedeno na webu, Protea nema ali su mi na DB-u rekli da pitam i tamo. Još negdje?
![]() |
![]() |
#24648 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24652 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24653 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
imao si hrpu loše sreće, užasan sealant i ipak pomalo neprimjerene gume za tvoj stil vožnje. nemoj da te to obeshrabri, tubeless je prava stvar. živio i javi se ako želiš mlijeko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24654 |
Registered User
|
http://www.ozonsport.hr/index.php/di...ategory_id=153 Trololo. Ja bi nutra stavio 2 deci od svakog, pa jedno bi ga zakrpalo valjda.
![]() |
#24655 |
Avocado
|
na prednjoj gumi drzi sve super sa slimeom. Jasno je da ja malkec divljam, al nobby je dobra guma i treba odradivat poso kak treba, nije da sam freerider ili dh, samo volim tu i tamo poskociti ![]() E sad, mozda je ovaj zarez na nezgodnom mjestu jer je onako vise bocno medu ripnama, pa se guma taman fleksa tu kad sjednem, ali ta nesreca s gumama, nadam se, nece se nastaviti. Hvala na ponudama za mlijeko, javim ako ce trebati ![]()
![]() |
#24656 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Nisam mislio na thread, koji je OK (osim stanovitoj osobi kojoj Nobby Nicovi proklizavaju, posebno nakon 7 pivi ![]() Sidewall je problematičan, ta poprilično masivna guma ima samo 540 grama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24657 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sad barem mozes iz prve ruke istestirati mlijeka, ionako se na tom polju lome koplja koje je bolje, tako da ja koji niti ne pomisljam o slaganju tubelessa sam se nacitao svega i svacega da me glava zabolila. Ono koje zakrpa ovu tvoju rupu je pobjednicko...bit ce problem ako ce "oba tri" biti bezuspjesna (jedno je vec palo na testu, ne). |
![]() |
![]() |
![]() |
#24658 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Pricas gluposti distrac. Zasto onda meni i svim frendovima koji voze trke na tubelessu i rade po 1000km mjesecno nije skoro nikad guma pukla? Vozim zadnje 4 godine ust kotace i tl ready gume u kombinaciji sa joe's sealentom i nikad nis se nije dogodilo. Jednom sam preko trnja prosao i mlijeko je odmah zacepilo rupice. Plus ne vozim ispod 3bar. Ni mi jasno kaj si ti delal |
![]() |
![]() |
![]() |
#24660 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Upravo se vrnuo iz WestGate-a. Nebih nikad očekivao ali naletio sam u H&M-u sportske majce (ono kaj se traži za biciklizam) svih veličina u crnoj, plavoj, sivoj i lime green boji za 69kn. Jedan samo crni model je 170kn jer je "prozračan" - mreža pod pazuhom i na leđima. Pa tko želi nek si ide pogledati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|