|
![]() |
#2431 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Što se tiče jela upravo sam pojeo 4 sarme, nakon toga mi je došao rođak sa prasetom sa ražnja i tako da sam sad sit za sljedeća 48 sata !!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2432 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja sam sad vecero u medvedgradu, 2 l rezane pive i juha od gljiva plus čevaši i police krupira ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2433 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2434 |
mrzi zimu
|
...ja upravo tamanim domacica kekse i mlijeko... ![]() ...danas sam jela pastrve, kuhani krumpir i zelenu salatu... i na pastrve ide onaj umak od bijelog luka, persinovog lista, maslinovog ulja i limuna... ..finooooo... ![]()
![]() |
#2435 |
sto da napisem ?!
|
Evo ja za doručak ostatke praseta i još jedno dvije sarme !! mljac, nema ništa bolje od sarmi !! SARMA rules !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2436 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Špek fileki!!! Prošli tjedan je moja bolja polovica smućkala iste, ubil sam se od fileka prestrašno!!!
![]() |
![]() |
#2437 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Eh, ja sam fileke guštao prošli tjedan, prek vikenda sam bio kod najdraže punice i ubijali smo kilu guščijih jetrica ![]() Prvi dan zdravo seljački na luku i sa jajima, drugi dan juhica (goveđa sa žličnjacima) pohana jetrica, pire-krumpir sa domaćim vrhnjem i zelena šalata sa češnjakom, treći dan govedina, krumpač, paradajz-sos... ![]() ![]() ![]() Rok... Mljac-išel sam do Lozara u nedjelju u dućan, htio sam te zvat na biru kod židova, ali te ziher ne bi žena pustila ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2438 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja s enakrkao domačim njokima u umaku od slatkog vrhnja s svinjskim filetima u istom umaku...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Gle, osobno sam bil u Lozaru u Nedjelju negdje oko 10, bil sam dobar i otišel sam po kruh i mljeko. Da si nazval mogel sam ženu zmuljat da mi je nekaj na autu riknulo. Znaš, ja tih 75 metara koje imam do Lozara prevaljujem autom. ![]() Kad bu druga prilika nazovi, sad je na mene red platit!
![]() |
#2440 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2441 |
mrzi zimu
|
..sad idem kuhati tijesto sa sunkom i sampinjonima... hoce netko doc na rucak? ![]()
![]() |
#2443 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
WTF .... ke sad ovo IMAO ... a ja mislil da si ti ženska :confused: ![]()
![]() |
![]() |
#2444 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ili sam ja sljep ili neko nekaj tu muti na forumu i pretvara se da je ženskog roda ![]()
![]() |
![]() |
#2446 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2447 |
mrzi zimu
|
neeee opet!!!! ![]() pa do kad ce te spike da ja nisam cura?:confused: mislim da je krajnje vrijeme da organizirate neku forumijadu pa da se uvjerite na svoje oci da sam zensko ![]() neki me tu znaju...npr horza me pozna...a beren me pozna jos bolje ![]() ontopic: mislim da danas ipak necu nista kuhati jer sam se iz kreveta ustala pred pola sata ![]() ...klopala sam mavrovicev kruh s majonezom, beckom i sirom...i uz to sam popila veliku salicu (pola litre) nescafea s mlijekom.... ![]()
![]() |
#2448 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
sad sam se sjetil da sam možda ostal bez kruha... super ![]() btw, još uvijek sam na poslu... primjetite da je 16:11
![]() |
![]() |
#2449 |
ono ispred konpjuktora
|
ljudi moji kak sam se ja fino najel... jedna super cura je skuhala fenomenalan umak od mljevenog mesa, maslinki, vina i svega i svačega drugog.... predobar je umak !!! to fino s tjesteninom... totalno sam se zdrobil... HVALA
![]() |
#2450 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Jesi i curu "zdrobio"? ![]()
![]() |
#2451 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() /najveća manga sheme/
![]() |
![]() |
#2452 |
sto da napisem ?!
|
Joj, još malo i uskrs. jedva čekam onaj Uskršnji doručak, fini mladi luk, domaća šunka, fini kruh, mljac !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Super Moderators
|
Ja sam se danas vratio doma i dovukao šunkicu (skuhali smo je kod punice), mladi luk, mladi češnjak, rotkvice, svježi domaći sir i vrhnje ![]() I hren tak jasno. U pripremi je i juhica za "dan poslije" Dragi moji Žderonje-Sretan vam Uskrs, fino se odmorite i dobro napapajte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
mrzi zimu
|
@ horza...you are welcome ![]() ...ja sam se bas sad naklopala sunke i jaja i svjezeg domaceg sira ...i domaceg kruha...i kolaca.... ![]() ...i sad sam si morala otkpcat traperice jer mer malo stezu..huh... ![]()
![]() |
#2456 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
inače, danas mi je seka došla i to znači da do ponedjeljka fino papam.... baš me zanima s čim će me iznenadit...njami
![]() |
![]() |
#2457 |
sto da napisem ?!
|
Ja zato žderem cijeli dan !! I svima sve najbolje od mene !!!!!!!!!! ![]() Samo se dobro najedite !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 |
Premium
|
ufffff, pun stomak sunke,kulena.sira,domaceg kruha.maldog luka i hrena...nemogu disat, nemogu .... ![]() Ujutro posljije dorucka mislim da cu se jedva dogegat do crkve ![]() btw cestitke svima ![]()
![]() |
#2459 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Uffff. Nebu dobro... Uffff. Šunkica u kruhu, obična šunkica, francuska, rotkvice, mladi luk, ufff, domači kruh. Uništil sam se. A još me kolači čekaju. Ufff. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 | |
Premium
|
Citiraj:
da, a mene su docekale 2 velike torte i sladoled u frizideru...ma ne moram ni pricat kolko sam se najeo..hehe... trenutno pijem lovenbrau i chillam ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|