|
![]() |
#24511 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24512 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24513 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#24514 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Upravo pogledao Gemini Man sa Will Smithom... Meni taj film uopće nije loš.... ja bi mu dao barem solidnih 6.8/10. Pogledao sam ga u šutu bez pauziranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24515 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Jučer pogledao John Wick 3. Odron, odron. Ni dvojku nisu trebali snimiti. Prvi dio mi je, u svojoj kategoriji, dakle brainless akcija, bio odlična zabava. Druga dva su mi jednostavno loši.
![]() |
![]() |
![]() |
#24516 | |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24517 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Citiraj:
https://www.imdb.com/title/tt2836202/ https://www.youtube.com/watch?v=4Y9Au54ixl0 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24518 |
aka Mali Mirko
|
primjetio sam i ja to...npr. kod scene sa motorom ali ne čini CGI film. Kažem bio mi je čak i zanimljiv jer sam ga pogledao bez prekidanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#24519 |
Bot Maker
|
https://www.imdb.com/title/tt7798634/ Ready or not odlican Ma CGI u Gemini Man nula, zato film nemoze iznat 5 po meni. A dok odgledas bilo koju Mandolriana i onda pogledas ovaj jadni Gemini Man onda je to nula.
![]() |
#24520 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
The Art of Racing in the Rain - za ljubitelje životinja i pasa, odličan, ali dosta težak. Meni odličan jer obožavam životinje, tako da je meni odlično sjeo, ali vjerujem da nije za svakoga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24521 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2019
|
Hustlers... cinestar, na pol filma se dignuo i otisao na pivu...žena ostala pogledat |
![]() |
![]() |
![]() |
#24522 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Prvi tvoj post i kažeš nam da ni Jennifer Lopez nije bila dovoljna da te zadrži u stolici. ![]() ![]() Da ispereš taj gorak okus pogledaj dolje navedene prevarantske filmove: Catch Me If You Can 2002 Ocean's Eleven 2001 The Best Offer 2013 The Counterfeiters 2007 American Hustle 2013 Now You See Me 2013 VAN KONKURENCIJE : Hustle 2004-2012 ... naši su preveli seriju: Vrhunski Prevaranti Biblija o prevarantima, nakon nje svi ostali filmovi / serije samo su veoma razrijeđene verzije iste tematike. Mislim da je dovoljno reči da je BBC režirao seriju. ![]() Upozornje: Nakon nje, tu temetiku filmove/serije gledat ćete drugim očima i uspoređivat sa tim etalonom od serije. ![]() Isprika za navođenje serije unutar teme o filmovima, ali grijeh bi bio ne spomenut gore navedenu kad je riječ o prevarama.
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 24.11.2019. u 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24523 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Invitation, Nakon preporuke ovdje od nekoga ni meni nije bio loš. Once upon a time in Hollywood, tj. komedija, drama kako kaže opis IMDB. Niti mi je komično bilo, niti dramatično. Valjda je do mene, super ocjene ima na IMDB... Pogledao i novu Maleficent i Frozen ![]() Nisu dobri kao prvi nastavci ali oduševljenje moje princeze je veliko, tako da ipak veliki plus... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24525 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#24526 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Komentar je bio na to što obicno prvi post bude pomoc ili pitanje za nešto vezano za PC, a JL je sasvim nebitna u prici više sam je ubacio radi šale na njegovu kritiku. Nit sam gledao taj film niti nemislim, gore sam objasio zašto. back on topic Official Secrets 2019 7/10 ISTINITA PRIČA O BRITANSKOJ ZVIŽDAČICI KOJA JE PRENIJELA INFORMACIJE NOVINARIMA O ILEGALNOJ NSA ŠPIJUNSKOJ OPERACIJI ČIJI JE CILJ BIO POTAKNUTI (utjecati na) VIJEĆE SIGURNOSTI UN-A NA SANKCIONIRANJE INVAZIJE NA IRAK 2003. GODINE...
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 25.11.2019. u 04:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24527 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ovo je bilo puno suptilnije, naravno sve na kraju ta suptilnost ode u prenaglašenost. Po meni dobar film, ne kao neki njegovi prethodnici ali dalje jako dobar. Opisao bi ga super zabavnim pogotovo ako si donekle upoznat sa tim filmskim razdobljem i situacijom oko koje se film vrti. Citiraj:
Ovo je bilo puno suptilnije, naravno sve na kraju ta suptilnost ode u prenaglašenost. Po meni dobar film, ne kao neki njegovi prethodnici ali dalje jako dobar. Opisao bi ga super zabavnim pogotovo ako si donekle upoznat sa tim filmskim razdobljem i situacijom oko koje se film vrti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24528 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
I meni je Once.... bio odličan za razliku od Đemini Mena kojeg nisamni uspio pogledat do kraja ![]() Lošim izborom filmova koji će snimat činimise ode Will Smith putem kolega Bruce Willisa, Nikole Kejđa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24529 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Ford v Ferrari 8/10 Preporuka za ljubitelje auto-moto sporta i opcenita automobilo (osim ako volite dizele koji malo trose, onda se gonite ![]() Dobra izvedba, traje dosta pa nije sve zbrkano na brzaka. Da je 30ak min kraci bilo bi malo, ovako savrseno. Usporedbe radi: meni je skoro na razini s Rushom (koji mi je malo bolji, jer je ipak f1 u pitanju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#24530 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nastavno na post iznad, također mi je dobar film, nisam fan balea nikako, čak me iritira, al glumi da ga jebeš dobro uvijek, i rula mi njegov ''retard'' look, ko da je totalni debil u svakoj sceni ![]() ![]()
![]() |
#24531 |
Premium
|
Super objašnjenje zadnjeg Tarantinovog filma, pun spoilera naravno. https://www.youtube.com/watch?v=dtbJMTPi2zQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24532 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2019
|
Nego kako, odmah u vatru kakva pomoć oko OC-a Ugl... Midsommar je meni vrhunski film, bolestan... nema veze s horrorom ali je spooky, freaky... https://m.imdb.com/title/tt8772262/ Bas da se zapitas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24533 |
Bot Maker
|
![]() |
#24534 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
https://gfycat.com/bravewhisperedemeraldtreeskink https://gfycat.com/largecloudyhoki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24536 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#24537 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Irishmana sam pogledao do pola i nisam više mogao. Joe Pesci, de Niro i Pacino su jednostavno prestari, imaju valjda 500 godina zajedno ![]() Nikakav CGI to ne može sakriti, kad viču, kad se kreću, kad divljaju, zvuče, i izgledaju kao starčići (zato što to jesu) i to od većine scena koje bi trebao shvatiti ozbiljno čini parodiju. Ne znam, meni je to negdje na pola filma postalo negledljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24538 |
Premium
|
Irac Odličan...da kuži se da su dedeki po govoru tijela ali ekipa je legendarna. Kad se sjetim da sam ko dijete gledao Razjareni bik u kinu Partizan na Kvartiću a eto aktualni su i danas, Scorsese, De Niro i Pesci. Sad im se pridružio i Al Pacino a tu je faca Harvey Keitel. Ne da su aktualni nego su napravili jedan od najboljih filmova godine. "it is what it is" edit; šteta kaj su tak stari, i dalje pričaju nabolje priče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24540 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao taj Invitation koji se vrti već na 2 stranice... Po meni ispod očekivanja i prosjeka. Wierd atmosfera i film, puno nepotrebnih scena i razvlačenja, kraj bezveze... 5/10 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|