|
![]() |
#24421 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Odličan Nego, danas sam svjedočio breakdownu bmw 535d Tip se u njemu ganjao od semafora do semafora, i kod veterinarskog faksa, kreće na zeleno i čuje se nekaj kao lomljenje zubaca na zupčaniku.... iza njega onak kao lagani dim, ništa previše, i zvuk struganja...samo je stao na prvu autobusnu...ne znam točno kaj mu je bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#24422 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24423 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zasto je netko dopeljao hrpu Porschea koji su u vlasnistvu porschea? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24425 |
Guest
|
dok god je ubera nema sanse da sjednem u bilo kakav taksi ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#24426 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24427 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Zna li tko sto o Kelly gumama? Ove zimske koje sam vidio su veoma povoljne (oko 360kn), imaju istu saru kao Debica zimske, a proizvedene u Njemackoj, valjda u istoj tvornici kao i Sava, ista su grupacija (Goodyearovi brandovi). Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#24428 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
IMHO, CrossClimate je prva cijelogodišnja guma koja je napravila korak naprijed. Za nekoga tko vozi malu kilometražu kroz cijelu godinu, why not. EDIT: http://m.autonavigator.hu/tippek_tan...of_tyres-15803 Naišao na test od Mađara iz 2015-te, gdje se fino pokazuje razlika između nove gume i one vožene 3 i 5 godina. Te zašto mijenjati gume na niskim temperaturama. EDIT2: Sa iste stranice, usporedba po ljeti: http://www.autonavigator.hu/autosvil...garoring-14657 Zanimljivo sa tog linka jest izgled zimskih guma nakon 5 naglih kočenja (istina, ekstrem, ali svejedno).
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 09.10.2016. u 14:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24429 | ||
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24430 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Zar treba išta više znati od toga da je u Goodyearovoj hijerarhiji taj brand cjenovno, a prema tome i kvalitativno, ispod Save i Debilke? Ni posljednje dvije si ne bih stavio na auto, a pogotovo jeftiniji drek od njih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24431 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne. Jedino gdje gube vidljivo naprema zimskima jest lagana poledica. A zna se da je na takvom testu razlika i među zimskima nekoliko desetaka metara.
![]() |
#24433 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#24435 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Gledam malo Autokrešo, na ove cijene -10% recimo preko DInersa bilo keš ili rate, s tim da je GRATIS montaža i balans. Po tom ispada 195/65R15 CONTI WINTERCONTACT TS850 MS-387kn GY UG9-414kn Fulda KM3-340kn Jel sam to dobro izračunao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24436 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24437 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 10.10.2016. u 01:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24438 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Brzinsko pitanje, nakon što se sastavi kupoprodajni ugovor i plati porez za auto slijedi odlazak u mup jelte, interesira me jel moram imati papira dva (godišnja naknada za ceste i posebna naknada za okoliš) za promjenu vlasnika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24439 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Potvrdu o plaćenoj cestarini moraš imat obavezno, inače moraš platit cestarinu ponovo ako je izgubljena.
![]() |
#24440 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Kontekst, svi ti papiri postoje i nisu izgubljeni, ali nisu pri ruci dečku koji mi oće uvaliti auto, pa se natežemo oko toga. Hvala na brzinskom odgovoru! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24442 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24443 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Iako sam ja znao kad sam radio u prodaji odnjet papire o naknadi za ceste od sasvim desetog auta i prošlo je kod baba na šalteru jer samo sistematski gledaju papir. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24444 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jedino bude problem ako je bivši vlasnik povukao te novce. Onda treba platiti. Ako je auto i dalje u važećem osiguranju i periodu od tehničkog do tehničkog te bivsi gazda nije povukao novce - ŽUC ima sve u sustavu i treba im 2 i pol sekunde da to isprintaju. U Karlovcu je lako naći ured Županijskih cesta. Ne znam kako je u vašim županijama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24445 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Išao do Praga i natrag čet-ned. Tamo preko Macelja Graza Linza Budejovica Jihlave do Praga, a natrag na Kutnu Horu, Brno, Beč, Macelj. Nismo ni svjesni koliko su nam ceste dobre, pogotovo autoceste. Svaka čast Austriji, ali Češka... Jao. Tko izmisli one autoceste od tektonskih ploča? Promet je u Pragu odlično organiziran, ceste su u gradu super i to mi je bilo drago vidjeti nakon mase drndanja. A radovi svaki par kilometara, zastoji na sve strane. Doslovce sam tamo putovao 8h i to najbržom rutom (stajao sam po cesti ukupno cca 2h), a natrag mi je trebalo 7h sa stajanjima. Česi su loši vozači, ali nakon ljeta to nije neka novost. Začudio sam se koliko su u biti negostoljubivi, kao da im je puna kapa tih turista koji im uzimaju "intimu" ili štoliveć. Save hp su položile ispit, samo jedna kritična situacija kada sam ušao u prilično zajeban zavoj s prevelikom brzinom, iskustvo me izvuklo. Sve ostalo, klizanje pri kočenju, aquaplanning, nedržanje smjera - nope. Plin sam točio dvaput, jednom na ulazu u Češku i to je bio ok plin, isto kao i naš. Drugi put sam točio na Agipu negdje u planinama cca 100km od Beča, bože sveti koliko je to loš plin, daš gas, auto prvo bi ne bi, i onda ga potegne, i to ne dobro. Trese na leru ponekad i točno kao da je prljava smjesa. Doslovce sam morao na benzinu do doma. Još ga nisam potrošio, ujutro je posebna zabava voziti se na posao s takvim plinom. Rekao bi čovjek da Austrijanci paze na lpg, no s obzirom da ga imaju na samo "dve" benzinske daje mi osjećaj da ih baš briga za tu vrstu goriva. I da, vinjete, SLO i AUT kupio na njuškalu za 80kn (nove vinjete, račun), jedino CZE sam uzeo lokalno kod njih. Prošao super jeftino i preporuka tko mora van - pravac na oglase.
![]() |
#24446 |
Premium
|
Trebam uskoro do Nisa. Idem autoput od naše granice do bg pa do nisa. Kakvi su im auto putevi? Jesam li dobro skuzio da je cijeli autoput 75 kn u jednom pravcu? Ograničenja? Imaju neku toleranciju kao kod nas na mjerenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24447 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
No žao će ti s autom ići više od tih 120. Nisu baš nešto.
![]() |
![]() |
#24448 |
Premium
|
Ma 75 kn cijena a ne ograničenje 75 km ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24450 |
SCSI Freak, deda :P