|
![]() |
#24361 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
@magarac, dobar auto ode odmah. Nista cudno. @vranjba - mozes. Jedan kolega je od mene kupio felge s lagune, i prosirio je rupe nesto sitno da bi pasale ne njegov volvo. Njemu se pokazalo ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24362 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Da, ili to ili je bila preniska cijena. ![]() Ja kad sam prodavao Puntaca otisao za 10 dana. Prva osoba koja je dosla pogledati auto je i kupila. Mogao sam mozda dobiti jos malo da sam pricekao, ali to nikad necu saznati. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24363 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Prva dva su bili prekupci i oba su otisli doma zbog soma kuna.. Tipicno, dolaze sa novim bemburama pa se cigane pa odu doma bez auta. Kupac je bas trazio 4x4 SX4 iz 2010 i dobio ga pa realnoj cijeni. Stavio sam odmah cijenu za koju ga dajem u oglas, ne neku 10% vecu ili vise i prodal ga odmah. Ekipa stavlja vise cijene pa misle mozda netko naleti ili da ce dobit bolji deal sa cjenkanjem. Mozda i budu ali pitanje je kad ako ikad.. Bit ce mi zao tog auta jer je stvarno bio dobar ali je trebal otic.. Sad samo naftasi ostaju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24364 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24365 |
Premium
|
Kupila ga profesorica kaj radi po podrucnim skolama u slicnim selendrama di radim i ja. Za nju je to savrsen auto i 4x4 ce jo dobro doc po zimi jer joj je sve na bregima ko i meni. 7.4 litri je trosio po gradu ovo ljeto, preko 1250 kila, 1.6. Zato svi traze 2010 nakon redizajna sa boljim motorom i popeglanim nedostacima starijih modela koji nisu bas bezgresni.... Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.10.2016. u 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24367 |
Premium
|
Danas me zvali iz Suzukija da mi auto krece u proizvodnju sredinom ovog mjeseca, trebal je pocetkom iduceg. Tak da do kraja ovog mjeseca stize novi SX, metalik crni, 4x4, 1.6 dizlo.. Jos bolje, vec je gotov i bit ce jos brze spreman.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.10.2016. u 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24368 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
U Sloveniji ekipu bez vinjeta love kamere ili murjaci? Idem na put, kupio vinjetu i majmun skužio da mi vinjeta taman neće vrijediti kad ću se vraćati (vraćam se 09.10, vinjeta vrijedi do 08.10). Idiot. Pa gledam kako bi se izvukao a da ne plaćam 11€. Opet. Idiot.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 04.10.2016. u 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24369 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Vinjetu gledaju radnici DARS-a. Zadnja 2x kaj sam isao do ljubljane su gledali na granicnom prijelazu pri izlazu iz slovenije (na Bregani) i znaju stajat na naplatnim kucicama, gdje gledaju sa nekim dalekozorima dal imas vinjetu i ak je nemas te zaustave. EDIT: Sa DARS-ove stranice Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 04.10.2016. u 14:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24370 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Možda bi "progledali" ako vide da imam vinjetu... koja je precvikana na pogrešan datum. Brijem da su kazne paprene, ne znam jel mi se isplati igrati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24371 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Koliko ja znam oni nemaju kamere za vinjete, samo te DARS može "uloviti", bilo u vožnji ili na starim kućicama gdje najčešće stoje. Ja se znam voziti autocestom od Brežica do Bregane (izlaz za Mokrice prije velike granice, pa odem na malu granicu) i na tom potezu od tih 3-4 kma autoceste nisam imao problema ili da sam primjetio da imaju kamere (bio sam detaljno gledao izlaze i ulaze). Naravno, ne potičem to, radite na vlastitu odgovornost, ja to ponekad znam napraviti jer realno nemaju me gdje "uloviti" na tih 3-4 kma autoceste, a skratim si vrijeme puta za kakvih 10 minuta. Ako je duži put u pitanju, poput u tvojem slučaju, definitivno se ne bi igrao i kupio bi vinjetu, jebiga, bolje 11€, nego 300 do 800€. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24373 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Eto vam kazne, frend nekidan, placena godisnja vinjeta, nije zakeljio na sajbu jer je trebao mijenjat. 😁 http://imgur.com/a/SLOt6 Sent from my D5803 using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#24375 |
Premium
|
Malo road ragea od malo prije. Frajer mi je uletio u "skare" sa Golfom da bi doso da Swifta ispred. Srecom pa mi je taman fotic bio na sicu pored ![]() Taman predzanja voznja u SXu, smrc.. Taman kad mi je auto najvise prirasal srcu moram ga prodat, jedno treci put.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.10.2016. u 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24376 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nemojte se zezati s vinjetama, granični policajci isto gledaju, a do Ljubljane je kontrola najmanje 2 puta. Zadnji put, kad sam se vraćao iz Ljubljane, na granici su švabu stavili sa strane zbog toga jer nije imao vinjetu.
![]() |
#24377 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Prije sat vremena sam na auto stavio zimski set kotača i guma... možda malo prerano, ali kako su noćne/rano jutarnje temperature već oko 5 stupnjeva i ljetne su napravile već skoro 30k km, neka... usput, već sam zaboravio kolika je razlika u profilu 45 vs 65 ![]() PS. Sad još samo moram mozak rebootati da shvati da su na autu zimske gume ![]() Zadnje izmijenjeno od: bertone. 04.10.2016. u 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24379 |
Premium
|
Ne znam kaj je bilo. Penjal sam se sa Drziceve na Slavonsku prema kvartu i Golf me je presao s lijeve strane(preko pune crte), dok sam propustal pjesaka, Swift je stao ispred prvi na zebri. Od onda ga je pocel stopat. Mislim da nije bio sudar nego losa voznja i zivci. Dobro ga je Swift shebo, ne znam kak je zavrsilo jer nisam htio ic za njima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24380 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A nema mu di pobjeć. Strašan je taj road rage. Jučer sam išao u McDonalds na Heinzelovoj po kavu i lik stoji taman na ulazu u McDonalds i INU. I čekam dobrih 20-ak sec bez ikakvog nerviranja. Vidim da lik gleda lijevo prema INI. I ubaci u rikverc i nagazi na gas da ipak iz McDonaldsovog parkinga ode natočit gorivo. Potrubim mu da se ne zabije od mene, nagazi na kočnicu i stane mi 30-ak cm od auta i gura glavu kroz prozor da mi spomene bližu rodbinu i još neke psovke. Dam se kladit da bi me pobrao da nisam trubio. I tek onda bi se naživcirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24381 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24382 |
Guest
|
Koja je shema za put do Budimpeste? Jel treba zimska oprema? Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#24384 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Isprike ako je već bilo ali nisam sad neko vrijeme stigao baš pratiti temu. Zanimaju me iskustva (ako ih ima) o gumama Riken Snowtime B2 195/55/R15 ?? 320kn po komadu čine mi se kao dobra kupnja. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24385 |
Guest
|
Riken = Tigar = Smeće Al nove gume su nove gume. Jednu sezonu će izdržati |
![]() |
![]() |
#24386 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Bio na posti, lijepo se sparkirao, izasao van i imam sto vidjeti. Cijeli parking prazan al ne ona mora do mene stati i to samo kako. Nisam mogao uci u auto, tako ja pricekam, poslikam. Evo ide ona napokon. '' Jako lose ste se sparkirali'', a ona meni na to, ''Da i ja sam si tako mislila ali sam u zurbi'' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24387 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Odlična cijena: http://www.vulkal.hr/good-year-19565-r15-ug9-91t DOT je sredina 2016, napravljene u Poljskoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#24388 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24390 | |