|
![]() |
#24271 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Zavrsio je “Ride Giant. Ride Whistler” natjecaj na pinkbike-u. Mali portugalac je pobijedio, bas mi je drago ![]() Dobio je Gloryja 0 2012, odlican bajk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24272 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24273 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo mene ovdje među vama, došao da potražim stručno mišljenje. ![]() Naime već jedno vrijeme se mislim da kupim neki solidan HT bicikl, pošto i kad vozim po cesti to je daleko od dobrog asfalta, a u par prilika sam pobjegao u brdo / uz kanjon rijeke, i čovjek baš izgubi želju za asfaltom, tako da odlasci u prirodu sa biciklom bi trebali biti češći od ovih prvih. E sad naletio sam na zanimljiv oglas, radi se o FS Focus-u na kojeg ne bi ni obraćao pažnju pošto me samo HT zanimao, ali nedavno od susjeda sam provozao također FS Canyona sa mislim Fox-om 100mm naprijed, XTR oprema i to je bilo vožnja kao po oblaku. ![]() Oglas: http://www.pik.ba/artikal/3317003/focus-super-bud-bike/ Koliko vidim to je Marzocchi Bomber, Fox RP2, XT nazad, pitao sam prodavača još par detalja da mi navede oko opreme, navodno vilica ima zaključavanje što vjerujem da bi došlo korisno pri nekoj laganijoj vožnji, također mi je napisao kočnice Hayes Nine (bez dimenzija) i srednji mjenjač Alivio i rekao da mogu dobiti još informacija oko opreme, samo da pitam. O kakvoj se rami radi, mislim da sam pročitao preporuku za Super Bud-a na Dropbike-u, samo me brine šta mogu pri kupovini očekivati od servisa, šta gledati što se tiče ispravnosti i slično pošto je prodavač u istome gradu, tako da mi nije problem otići to pogledati. Može vaše mišljenje, cijena bi bila nekih 4200 KN, ovako po slikama se sve čini očuvano, šta još da pitam oko opreme (dimenzije diskova, hod vilice?), i najvažnije, da li je ovo povoljno? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24274 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
To je jako fin bicikl. Krenimo redom, prvo što trebaš napravit je provjeriti cijeli bajk da nema udubljenja, pukotina, naljepnica ili traka oko neobičnih mjesta koje bi mogle prikriti oštećenje. Drugo, trebaš maramicom obrisati amortizer i vilicu, malo provozat i skočit, isprobati podešenja da li rade - zaključavanje vilice i amortizera - i onda proći prstom po jednom i drugom da vidiš da li negdje "pišaju" ulje. Provjeri da li vilica ima luft, zakoči prednjom pa cimaj bajk naprijed nazad. Primi kotače rukom oko obruča i lagano cimaj lijevo-desno da vidiš da li nabe imaju lufta. Đipaj po bajku da vidiš da li šta škripi. Zaleti se pa naglo koči, provjeri da li kočnice fino rade i da li diskovi vibriraju. Šaltaj brzine pod opterećenjem, šaltaj po par brzina odjednom da vidiš da li je sve poštelano kako treba. Ovako gledano po dijelovima pravda cijenu. Vilica je ok, amortizer je dobar, kočnice isto (rotori su ti 180/185 ispred i 160 iza). Gume su moj favorit za agresivnu vožnju, pogon je Deore i to je skroz ok, pedale i sic ćeš sam odlučit da li ti pašu. Sve u svemu, isplativ bike za 4200, još ti to sruši malo i bingo.
![]() |
#24275 |
Truth is out there!
|
Decki kako se dodje do grme,sad sam ispred dm-a na krizaniu ilice i kustosijanske? Izgleda da me zeljac zajebo
![]() |
#24276 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Odes prema zapadu do vatrogasne ulice i skrenes u niu desno i onda prva lijevo je grmoscica srednja i picis po njoj do kraja i imas lijevu i desnu grmoscicu i ti odes na desni do kraja Dalje ne znam jer se nisam nikada vozio po grmi |
![]() |
![]() |
![]() |
#24277 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Produži dalje prema zapadu (od Črnomerca), dođi do sljedećeg semafora (i potoka u blizini). Tamo skreni u ulicu desno (Vatrogasna mislim) i po njoj samo idi. Trebaš doći na Grmoščicu desnu i onda pređeš most i došao si na kraj staze. Dalje po cesti i doći ćeš na sredinu staze i onda ti je s lijeve strane početak Grme (naravno, uzbrdo).
![]() |
#24278 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24279 |
Truth is out there!
|
Nasao sam na kraju pumpericu,instinktivno sam rokao sam prema gore i naletim na doticnu:-) kako ta stvar umara,satro sam se. I na kraju,krenem se spustat,zaletim se ko manijak,naletim na neki skok koji me bacio par metara taman na drugi skok gdje skoro slomih vrat.U svakom slucaju,treba gore malo bolje upoznat staze.Na Sljemenu mogu rokat za vama samo tako iako prvi put vozim staze,ali ovo je malo agresivnije
![]() |
#24280 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Izvozio Strmopec, oblaci se navukli taman na vrijeme, a i par kapi kise me je malo osvjezilo tak da je bilo cist ok iako sam se propisni ispreznojio. Spust kroz Dotku via kickeri, bas je netko dobro sredio onaj najveci...i tako, uopce se nisam umorio. I onda krenem u drugi krug Dotke, i taj mi je prisjeo, na onoj vrucini sam tak krepao da to nije normalno...a isao sam natuci kilometrazu samo zbog promjene lanca. No dobro, trening odradjen, parking kod Bikce pun do jaja, nema praznog mjesta, gomila ljudi u sumi. Iznenadjujuce, jedino ja na bajku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24281 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Evo ljudi, vidjeli ste valjda moj falši bike mount za Samsung Galaxy S III (koji brat bratu izgleda socijalno), ali je funkcionalan (donekle), još je drndavo po stazama, pogotovo radi kamenja po Marjanu, ali bar znam što unaprijediti, a što je dobro. Bike mount: http://www.pohrani.com/f/1S/EK/4EOAG...0703080345.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#24283 |
Samsung Mob!ler
|
Nisam nista dirao, cak je iskljucena stabilizacija slike na mobitelu. Rekoh da je drndavo :P Ovo je bila prva voznja i bilo je vezano s jedne strane za buzire, to mi se cini kao najveci problem. Iako je i gopro poprilicno drndav po ovim stazama pa mi je ovo ludilo na nekim djelovima. Jos je i ova staza puna sika pa je i to, inace je juzna dosta dobro ispala, ali me nesto adobe zahebaje pa su zvuk i slika asinkroni pri spajanju, a MPC i WMP ludilo rade Uglavnom kroz 2 do 3 voznje bi ovo mogao totalno sredit, ili nesto smislit, jer slika je ludilo. Isto tako trebam pogledat stabilizaciju slike jer sam mislio da je po defaultu ukljucena, a nije :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24285 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
krenuo sam prije kojih mjesec dana nakon zimske stanke opet sa aktivnijom voznjom bicikla i imam jedan cudan problem :/ naime oba mi koljena nekako "preskacu" dok vozim nista me ne boli ali imam osjecaj/potrebu da konstantno istezem/protezem noge, da li je netko imao slican problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24287 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Mobitel je najgore rješenje za ovakvo snimanje, rađe uloži 200kn i kupi ovo, ako se misliš time bavit...neusporedivo lakše za baratanje... Što se tiče stabilizacije slike, tu nema pomoći od samog uređaja, trebaš je naknadno dodat preko softvera (ja koristim Powerdirector 10 koji ima vrlo jednostavnu ali funkcionalnu stabilizaciju). Kada sve to riješiš onda ćeš otkriti čari malog FOV-a, jello efekte, itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24288 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Idem s frendom danas na Sljeme, njemu je prvi put pa gadjamo 18 20 dotrscina. Ako ima zainteresiranih da se pridruze krenuli bi oko 9-10 iz centra. 095 813 53 64, Bruno. ps Fala Vuco za track, ja sam vec dva puta fulao tocan put, valjda ce danas biti vise srece ![]() http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=972478 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24289 |
Premium
|
Nakon Njivica (to je ona kucica gdje se ide lijevo na 20tku) drzi se samo markacija, inace ti ni GPS track nece pomoci jer u kanalima ima brdo skretanja...na krizanju gdje treba skrenuti lovi samo crveno bijeli krug na drvetu i nece biti problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24290 | |
Samsung Mob!ler
|
Citiraj:
![]() Ajde baš probam Powerdirector, ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24292 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ne, sutra ili preksutra dojde.
![]() |
#24293 |
Registered User
|
To tak ide, kad curi treba neš kraće od 25cm jave se Onyxu ![]() Kupio sam si tenkice za posao, sad letim na bajku, nakon 4ipol godine sam ponovo navrijeme došao na job ![]() http://www.bikebling.com/v/vspfiles/...e-Black-2T.jpg Žene viču "Apoljone Apoljone stani" reko neću kasnim na poso
![]() |
#24294 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jebene su , očeš na Sljeme u tim patikama ili samo šminka? Ako netko oće da ga provozam po Grmi ili pumptracku nek se javi , mogu od jutra pa do 16h. I da , koga muče zavoji i tehnika prolaženja , neka dođu na pump vježbat , ja svaki dan pumpam 1h i nevjerojatno je zabavno i korisno u vožnji. Samo morate imat jebačke gume , ovi sa black sharkom i sličnim pizdarijama naprijed teško da će moć se previše naginjat u zavoju. Stražnja nije baš važna. edit : dr.sc.mr Vuco , počela mi je slinit vilja , na lijevoj nozi , za sad malo nešto baca al brijem da će počet jače jer se vozim pun rac sad. Kaj sad moram brtve mjenjat ili još nešto? U toj strani je zrak , desno je damper.
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 04.07.2012. u 11:53. Razlog: pitanje za Vucu |
![]() |
![]() |
![]() |
#24295 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#24296 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Mozda vicu za tobom da ti ih ukradu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24297 |
Registered User
|
Haters gonna hate skaters gonna skate gators gonna gate tators gonna tate waiters gonna wait baters gonna bate daters gonna date. Lovro to je za na poso i po gradu, reko kad već moram neke piconjske patike radi dress-codea uzet onda barem neka budu pogodne i za bike kad već idem s njim na poso. Kad smo već kod toga, ako nekog zanima, po sistemu plaćanja paypalom-dostave na poste restante u Brežice se daju naručit i stvari iz ExtremeVitala. http://www.extremevital.com/bikes/?language=si A jedno 200x su odgovorniji i susretljiviji od onih hašišara iz bajkmanije, i imaju bolju ponudu fensi oblekice. Mislim da je i Nik od tamo uzeo štitnike za koljena. Malo su bili zbunjeni ispočetka, ali sve je prošlo u najboljem redu.
![]() |
#24298 | |
Moderator
|
Citiraj:
Vivasport ih ima na lageru mislim.
![]() |
![]() |
#24299 |
Premium
|
Nisam, uzeo sam iz http://www.factorystore.si/ Mislim da se sa svima njima da dogovoriti deal preko poste u Brezicama, samo treba pitati. U Extremeu je 20% popusta na Thule Proride krovni nosac, s povratom poreza izadje ispod 500kn sto je super cijena...sad bi si najradije kupio 3. da se nadje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24300 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|