|
![]() |
#2402 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
danas sam piknuo 37pv80 za 2700 kn !!!! imaju brutalnu akciju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2406 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fakat, 37pv80 2693...jeftiniji od nove ATI-ce ![]()
![]() |
#2407 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Edge LED je loš, to nisu televizori za prepuručiti, ako oćeš Samsung onda se bolje drži B650 modela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2408 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
tko god razmislja o nekom "drugom" telkacu , ili je jednostavno ogranicen buđetom , ovo je the thing! doduse , onaj tko je ogranicen buđetom , sumnjam da ima 2700 za izrigat keša. covjece , televizor skoro duplo jeftiniji nego 37x10y! a nije dupla razlika u slici sigurno. kod mene sjeo odn lego gorenavedeni ... isplatila se kupnja , jos je unutar prvih 200 sati pa se stedi , al jos malo i bit ce u full modu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2409 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Pozdrav! vako... Imam TV Vivax imago 2921PF i danas kad sam dosao iz skole stisnem ja onaj gumb di se pali tv ali nista.... Samo ona crvena ledica blinka/žmiga, slike nema, niti zvuka :O Jel zna neko do ceg bi to moglo biti? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ak blinka onda je vjerojatno neka greška, pogledaj piše li što u uputama ili pići na servis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2412 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo da se i ja javim. Napokon sam i ja na flatscreenu Uzeo zadnju u Hrvatskoj iz Zadarskog metroa MWAHAHAHA ![]()
![]() |
#2414 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Novi sam na forumu, pročitao sam dosta postova, pa samo da provjerim sa vama: za gledanje sa cca 4m udaljenosti, uglavnom MaxTV (SD) + nešto manje mkv (720 i 1080) sa kompa ovako u teoriji mi zvuči da bi 50" Panasonic X10 trebao bit ok? Nanijeva recenzija za X10 je super, ali brine me da li je 50" možda lošiji na SDu (zbog više rezolucije: 1366x720) u odnosu na 42" i 37" (koji imaju 1024), da li je možda 50" previše za SD sa te udaljenosti, kao i dal da oćekujem probleme zbog rezolucije pri spajanju kompa? Jel znate dučan u Zg u kojem imaju ovaj tv a da hoće pustit i SD izvor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2415 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Šta da kupim i koju dijagonalu?
Dakle situacija je slijedeća,kupujem novi plasma tv. Udaljenost od zida do fotelje je 3m Volio bi da ima sva 3 tunera dvb-t dvb-c dvb-s2 skidam mkv filmove i gledam ih zena i mala gledaju nasa 4 sd programa osim ako im skinem koji dobar film bilo sd ili hd hd normalno preferiraju e sad ja bi 50 dijagonalu ali mi se čini veliko kad bi bio 46v10 uzeo bi njega ali nema njega te veličine dakle ili 42v10 ili 50v10 ali ima 46gw15 ima li on dvb-s2 dali 46gw15 42v10 50 v10 ili---------------------------------42g10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 OVO JE DA SE ČOVJEK IZLUDI!!!!! Samo nebi volio da uzmem 50 pa da bude ogromno Hvala na svim savjetima!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
@Evilseed 50" plazme imaju 16:9 rezoluciju od 1366x768 za razliku od 42" plazmi koje imaju 4:3 omjer od 1024x768. Na 42" plazmama se postavi 1280x720 rezolucija da bi se dobio 16:9 omjer prilikom gledanja filmova, dok 50" verziji odgovara i 1280x720 kao i nejna nativna. Dakle, spajanje kompa ne predstavlja problem. SD izgleda odlicno na 50V10 tako da ce blistati na 50X10. @ipa Ganjati tv radi dvb-s tunera je cisto bacanje novca, ex-yu prostor nema mogucnosti za puno free-to air programa a cam module kupovati je dodatni trosak. Za to postoje satelitski receiveri. Vama bi bio najlogiciji izbor ici na 46G10 ili 50G10 plazmu.
![]() |
#2417 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pitanjce kad smo vec kod Panasonica... Rijec je o bijeloj boji... Zasto kad na ekranu bude dio bijele povrsine to bude fino bijela boja, a kad se razvuce preko ekrana ta bijela vise nije bijela nego sivkasta... Najuocljivije je to kad se PC prikljuci s plazmom preko HDMI-a, pri cemu intenzitet bijele varira zavisno o sadrzaju na ekranu (web, office itd). Rijec je o 42u10, S10 i X10 modelima. Za ostalo ne znam jer nisam imao prilike cackati po drugim modelima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2419 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2420 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2421 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto je vise bijele, to je ona tamnija. npr kad otvoris wordov dokument stranica nije cisto bijela nego baca na sivkasto, isto kao i pcekspertova stranica, dok u filmovima i tamo gdje povrsine pokrivene bijelom bojom su manje, ta bijela bude... bijela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2422 | |
Guest
|
Citiraj:
Stvar percepcije. Kada si sljedeći pu u kinu uzmi si fotku sa mobitelom ravno ispred sebe i onda usporedi velicinu prikaza u tvom vidnom polju sa tom od 50" sa 3 metra. Mogao bi se iznenaditi! |
|
![]() |
![]() |
#2423 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
iz mog doduse ne prevelikog ali postojanog iskustva , 50 inca na 3 metra je brutala di na stranim filmovima , ako neznas engleski jako dobro sjebes vrat na pol filma od silnog okretanja ![]() kod mene je 37 na ejdno 2 , 2 i pol metra i to mi se na SDu zna ciniti prevelko . .mkv vec je druga prica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2424 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
Zato jer procesor detektuje staticnu sliku na vise mjesta, nema strujanja elektrona na tim mjestima i spusta se kontrast i osvijetljenje automatski. Ovo vazi za PC signal.
![]() |
#2425 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2427 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Riskirajuci podj... pitat cu. Ubio sam prvih 200 sati na LG 42PQ2000 plazmi pa trazim savjete za postavke kontrasta, boje etc. Uz gledanje dvba, plazma je spojena na htpc koji primarno vrti SD content uz lagani ali konstantni porast 720p materijala. Stoga ispucajte please nekoliko kombinacija settinga da isprobam, thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2428 |
Guest
|
A nadji si sam kaj tražiš i kaj ti paše od slike. Ako neznaš šta tražiš ostavi sve na defaultu, nabi contrast i oštrinu na maksimum, pa ako ti neš ne paše korigiraj! Ultimativno postavke koje tebi najbolje pašu = najbolje iskustvo za tebe! |
![]() |
![]() |
#2429 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Isprobavao sam preset modove na tvu pa mi se nijedan ne svidja. Mislio sam da mozda netko ima opcenito prihvacene postavke da su kao ok na doticnom modelu. Izgleda da ce biti google za objasnjenja expert postavki i igranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2430 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kupujem novi tv i izbor je pao na 42x10 ili 42G10E pa me zanima dali je isplativo dati oko 3 500 kn više za G10 ,a i malo me muči to što će mi plazma biti okrenuta prema prozoru,znači bit će na direktnom utjecaju svjetla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|