|
![]() |
#24211 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#24212 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Tijekom voznje bi ti to jos i moglo biti dosta (ja ju razrijedim pola-pola s vodom, cista mi je preslatka) ali kad stanes nakon cijelodnevnog pedaliranja tijelo ce ti traziti nadoknadu minerala i vitamina, pa si to uzmi u obzir. Skuli i ja danas odvozili Leustek-Hunjka-Danjka-69-71, bas je dobra ova kombinacija - dasak AM-a i divljine na Sljemenu, pogotovo kad je sad sve malo obraslo. U Lugarnici smo prvo docekali prethodnicu Jazzmana i Lovrixa pa tesku konjicu Sasu i Onyxa, i taman smo tada bili na odlasku. Moja preporuka je da se krene ranije, sparno je i vruce, od Adolfovca se lakse dise, danas je cak pirkao vjetar, no unatoc tome bio je nekako tezak dan. Sutra smo Skuli i ja na tunelu u 8:30, spust po 23-ojki, pa ako se nekom vozi ranije po vecem hladu nek nam se pridruzi...po prognozi je sutra nesto topliji dan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24213 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Koja je staza ono 23? Ja nema šanse da izađem iz stana nakon 8h. Danas sam morao do faksa u 11h biti i provozao sam pičonu prvi put nakon rastavljanja i radi ko putar. Kvrckanja nema nikakvog i trenutno mi nije ni na kraj pameti kupovati lagere, makar za duplo manju cijenu ![]() Al zato sam tak laganini vozio i preznojio se ko da živim na Veneri. :/
![]() |
#24217 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#24218 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Bio sam i ja danas na Sljemenu. Trebao sam biti u 10 kod tunela, ali taman kad sam trebao krenut od doma sjetio sam se da nisam promjenio sajlu od zadnjeg mjenjaca pa sam na tome izgubio pola sata i kasnio za ekipom. Gore su bili Onyx, Lovro, Jazzman i Saša sa db-a. Sunce je stvarno grijalo, uzitak je vozit se bez majice uzbrdo. Isao sam Losnjcinom ![]() Dole smo isli na 57-52-55 preko mog dropa, ja, Onyx i Sasa. Lovro i Jazzman su otisli na 18-20. Sumari su maknuli ona porusena stabla kod Siletove bukve tako da se sada moze opet skakat i normalno prolazit na tom dijelu. Sve u svemu, lijep spust. Slike stavim sutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24219 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Super Sljeme kao i inače , gore i dole sam išao sa Jazzmanom , gore me on vukao pa sam opet srušio rekord , sad je 46min od početka tunela , ili 41 od kamenja onog , ovisi kako ko mjeri. Bilo bi i bolje al mi je pao lanac na drugim stepenicama gdje sam izgubio cca 1min. Zanimljivo je da kod Adolfovca je bilo kolko tolko izdržljivo , ali zadnji dio Lojsteka sa kamenjem je bio živi užas. Vruče u hladu , a na suncu skoro neizdrživo. Spust 18-20 pilana , laganica tempo , baš po mom guštu ![]()
![]() |
#24220 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel ima neko preporuku za neke jeftinije, a ok gume profila smart sam, ali da ne kostaju 150kn komad jer idu na prastarog limexa. Malo mi je glupo dati 300kn za gume kad ni bicikl ne vrijedi tolko. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24221 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24222 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Jucer sam i ja odvozio Sljeme, ali polazna točka je bila Samobor. 88 km, a gume su se lijepile za podlogu koliko je bilo usijano :-D . Može preporuka neke šumske rute do vrha koja ide od podsuseda/susedgrada/gajnica i sl? Jucerasnja je zbog nepripremljenog vođe puta bila precestovna.
![]() |
#24224 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Imate i stazu odmah od Susedgrada, ali neke dionice na početku ćete morati malo i gurati bicikle. Jedino ne znam kako ide baš početak šume, jer je široka staza, u sredini najveća vododerina ikad, a mi smo uvijek vozili u kontra smjeru (spust) pa nas je brzina držala na bočnim stranama. No kasnije je šuma, gore-dolje, spojite se na 8-icu kod Ponikvi i kasnije možete do vrha. Netko je čak i stavio GPS track, mislim Sile ili Max. Možda ne bi bilo loše izbjeći taj početak iz Susedgrada, pa se počet penjati po makadamu od Bizeka. Samo, po ovoj vrućini, isto biti na makadamu je mislim smrt. Ovo je log od Susedgrada do vrha: http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1549398 Na nekolicini djelova bi imali guranje 100%. Ako krenete od Bizeka, puno manje guranja bi imali.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 01.07.2012. u 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24225 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
BOK LJUDI vidim da se kuzite u bicikle ,pa da vas pitam u igri je novi bic K ONA SPLICE 2012 (cca 50km) imam na bicu kocnice ProMax 160mm mehanicke, ali mi se cini da ne koci kak treba zivim na bregu, tak da mi je spustanje niz breg uvjek u nekom grcu sve nekak struze a prednje kocnice kao da trzaju i imam osjecaj da vibriraju gore dole na diskovima su se pojavile crte kao da su pakne tvrde od diska kaj vi velite, jel to tak mora biti dok se same ne pririktaju ili nekaj ne valja?
![]() |
#24226 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Frend i ja odvozili 23ojku. Raniji start (8:30 tunel) bio je pun pogodak, tako da je danas "svjezina" krenula od one spojke sa Lonjscinom...znaci treba krenuti u 8h od tunela dok su ovakvi zvizdani. Cijela postava jucerasnjih biciklista bila je i danas, neki na Lugarnici neki na singlici od Hunjke prema Lugarnici - iako je vruce do jaja skvadra pedalira na veliko...osim PCEovaca kojima je cevru. Nakon spust smo krstarili bregima podno Sljemena trazice neke singlice, tak da smo dodatno ispenjali takve uspone da mi se smrknulo, ali nema veze, glavno da singlicu nismo nasli ![]() [edit] Zaboravio sam spomenuti da je razlika u masi prije i poslije voznje 2.4kg...a hidrirao sam se propisno, tak da znate kak se cijedi znoj pri usponu. Sad cu ja to vratiti nazad. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 01.07.2012. u 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24227 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24228 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24230 |
|
![]() |
#24232 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24233 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
A jeste našli maltretirati psa na 35+
![]() |
#24234 |
Registered User
|
cini mi se da vas luce dere na spustu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24236 |
Premium
|
To je bilo jučer u 7 u jutro, tako da nije bilo vruće. Sporije smo išli radi nje, preluda je, mislim da bi trčala dok ne crkne ![]() Bio sam oprezan, stalno spreman na kočenje. I skokove sam kratio maksimalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#24237 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24238 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Moras si namjestiti kaliper da ti pakne ne struzu po diskovima Ovdje imas kak se to radi. I moras spaliti pakne. Zaletis se nizbrdo i lagano stisces kocnicu pa pustis kada dodjes na jedno 5km/h i tak ponovis par puta |
![]() |
![]() |
![]() |
#24239 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24240 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Fora je, djeluje ko one male otrovne zabe ![]() Nego, kaj to pise gore, ZIDAR? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|