|
![]() |
#24181 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma stavim tu, nema problema ![]() Nisam dovršio post jer sam neš bio u žurbi na faksu, pa je izostalo. Sva sreća pa sam spremio dućan pod favorites ![]() MO Ball Bearings Obratite pažnju da su to čak ležajevi s keramičkim kuglicama. Dakle lakši i bolje se vrte. Upravo sam sastavio Pitcha nakon što je bio 5 dana raskomadan. Novi ležajevi će pričekati jer ne dam tu lovu za njih, a sad ću se vozit. Pare se skupljaju za druge potrebe. -- Nik, i meni treba hrpetina "malih" stvari, no novčano su to izdaci koje skupim tek u cijeloj godini fušarenja s poslom... Lageri, nove SPD tene, bratu nova kazeta i lanac, ah, ne želim ni razmišljat kolko sam na gume potrošio. Ak ih poderem u kratkom vremenu bit će mi žao ko psu.
![]() |
#24182 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Northwave Mission - na papiru sam pomislio da su to moje iduce tene (zbog vibram dzona), kad sam ih probao odmah me razocarao kalup, ne lezi mi dobro noga u njemu, stopalo ima lufta a prste mi stisce na hrpu, uz to vibram je jaaako mekan (obicno je to kruta guma, tak da mi nije jasno kak su slozili ove tene)...nisu mi se svidjele i bok. Mavic MTB-Alpine - super izgledaju, ali kad sam ih primio u ruku odmah sam odustao od kupnje, ultra tvrd dzon, cak ih nisam htio ni probati. Specialized Tahoe - ove su kandidat ali ih nisam imao priliku probati, ovogodisnji model katastrofalno izgleda (proslogodisnji super), imao sam ih u ruci i moje Fuji kao da su kopija tih (2011. model), od dzona na dalje tako da su vjerojatno dobre...samo treba naci br. 47 ![]() Kako god bilo postenih tena za AM s mekanim dzonom, a koje bi odgovarale mojim prohtjevima bas i nema, tako da na koncu nema do Shimana, sto jest jest. Rukavica sam se naisprobavao milion i najbolje su mi sjele Foxove za 55€ ![]() @K-pax
Sutra pod pauzom picim do Soblineca i ako ima samo se nacrtas u Lugarnici, preporucujem visnju ![]() @Destro Na ono sve nabrojano nisam ni spomenuo da sutra idem do Zmije da mi provjeri linkove, garant ce mi trebati koji lezaj ![]() Bar sam si danas narucio jedne lepe rukavice iz Hong Konga, dok ne stignu vozim u onim svojim Giant Chill za malo hladnije vrijeme. Kad vec spominjes SPD tene u pon. sam krstario Grazom pa sam uspio probati Shimano MT 42 (trebam br. 47 ![]() Kalup mi odgovara odlicno, djeluju cvrsto i robusno, malkice mi je pretvrd dzon, ali bolje ce prenositi snagu - odusevio sam se poprilicno...imao sam ja malu turneju s isprobavanjem tena i rukavica po ducanima ![]() Northwave Mission - na papiru sam pomislio da su to moje iduce tene (zbog vibram dzona), kad sam ih probao odmah me razocarao kalup, ne lezi mi dobro noga u njemu, stopalo ima lufta a prste mi stisce na hrpu, uz to vibram je jaaako mekan (obicno je to kruta guma, tak da mi nije jasno kak su slozili ove tene)...nisu mi se svidjele i bok. Mavic MTB-Alpine - super izgledaju, ali kad sam ih primio u ruku odmah sam odustao od kupnje, ultra tvrd dzon, cak ih nisam htio ni probati. Specialized Tahoe - ove su kandidat ali ih nisam imao priliku probati, ovogodisnji model katastrofalno izgleda (proslogodisnji super), imao sam ih u ruci i moje Fuji kao da su kopija tih (2011. model), od dzona na dalje tako da su vjerojatno dobre...samo treba naci br. 47 ![]() Kako god bilo postenih tena za AM s mekanim dzonom, a koje bi odgovarale mojim prohtjevima bas i nema, tako da na koncu nema do Shimana, sto jest jest. Rukavica sam se naisprobavao milion i najbolje su mi sjele Foxove za 55€ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24183 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@Filip aaaa daj ne kenjaj, bio sam u ponedjeljak u tom eko selu (nije ga tako teško naći ali brate nema nigdje znaka ![]() hebemti život. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24184 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Hvala za uvid u tene ![]() Ja stalno smetnem s uma da bih trebao i ruksak neki pošteni kupiti. Ah. Mogo bi potrošit para i para. ![]() -- Sutra ak je netko za nekakvu vožnju nek javi. Ujutro ću spavati jer sam prilično umoran, pa laku noć svima ![]()
![]() |
![]() |
#24185 | |
Premium
|
Citiraj:
Veceras sam poslao Alesu mail s upitom za tene i kacigu, tak da se pripremim s financijama...sto se kaciga tice imam ih doma 3 koje mogu koristiti pa mi nije hica iako cu si vjerojatno ubosti opet Vice jer to mi je mrak kaciga (ali mi i mrak na oci padne zbog cijene), ali tene cim pocne mokro razdoblje moram mijenjati jer su mi na starima skroz rastureni dzonovi i sad su samo za suho - ili na flat, a to bu tesko islo - s konja na magarca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24186 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ako kupiš, obavezno napiši cifru!
![]() |
![]() |
#24187 |
Premium
|
Kupio danas Wurth LPE200 mascobu u spreju, 83kn izadje...ona hhs2000 mi je malo too much, iako vrhunska stvar. Ove Pick & Go trgovine su u stvari veleprodaje tako da to treba uzeti u obzir, moze se kupovati i na sitno ali vas moraju zavesti kao kupca (OIB) te se moze placati samo karticama - tako da to uzmite u obzir. K-pax, strudla te ceka u Lugarnici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24190 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kazes nema skripuckanja? ![]() Jesi morao otvarat lezejeve pa naspricat il si samo maknuo sarafe i pospricao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24192 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Deckovi, ako neko treba gumu! Geax Saguaro 26X2.2- Bila na prednjem kotacu, presla 1600km, stanje vidljivo na slikama: http://s260.photobucket.com/albums/ii6/kokac/prodaja/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24193 | |
Premium
|
Citiraj:
Taj sprej prodire dubinski kad je u tekucem stanju, kao da ga lezaj upije, i kad se zavuce nakon nekog vremena postane kao i svaka druga mast. Bas me zanima kak ce podmazati lanac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24194 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ok. Hvala na inf. Imate u planu kakvu voznju za subotu? Da odemo ranije malo tako da se ne vracamo doma po najvecem suncu? Volio bih tu Strmopec vidjet buduci da nikako jos nisam bio gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24196 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Sprej koji se pretvara u mast?to jos nisam cuo..Nego da dotki opasno grizu komarci..tek sam danas skuzio..Lovro kad cemo nabacit utrku da sljeme da testiras otpor kotrljanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24198 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
u subotu ujutro radim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24199 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24200 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Filmić zgleda "zanimljivo"....još da ga se nađe negdje u 1080p.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24202 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Trenutno stoji na balkiću sa praznom gumom. Slabo se vozim kak sam novi posao dobil, samo neki tereni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24203 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Uspio sam si potrgat zadnji kotac na bicu za po gradu. Ak ima netko visak straznji v brake kotac s 7brzinskim krancom, dajte se javite pa se za cijenu dogovorimo ![]()
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 29.06.2012. u 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24205 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Prijavio se za maraton koji starta 8.7. Interesuje me kako između dva dana ispravno odmoriti mišiće, da li tko ima iskustva. Da li je npr. poslije 180km dovoljno tuširanje-spavanje, ili bi trebao koristiti neke suplimente, svaki savjet je dobrodošao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24206 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@ avatar E imaš sreće, slabo pratim ovu temu ali mislim da ima jedan kotač koji udovoljava tvojim kriterijima. Idem gledat sad vatromet pa ti javim kroz par sati na PM.
![]() |
#24207 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Tuširanje+spavanje je ok no na to sve si moš uzeti još i B Vitamin ili Cink+Magnezij - i jedno i drugo služi za opuštanje mišića.
![]() |
#24208 |
Premium
|
Ok uzeti ću to, čuo sam da je Mg dobar protiv grčeva. Neki dan sam odvezao oko 140km, a sutra nisam ni pomislio na trening. Što je najvažnije sic mi ne pravi probleme. Tempo ne bude jak, nadam se odvesti tih500km. Zadnje izmijenjeno od: begi. 29.06.2012. u 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24209 |
Premium
|
Magnezij direkt ti je super stvar, samo streses dozu u usta (ne treba voda). Tusiranje u hladnoj vodi nakon treninga - odlicno za cirkulaciju i misice, a celici tijelo i duh (Kostelicima je to sastavni dio treninga ![]() Naravno istegnuti misice nakon voznje, a kad bi ih jos netko i izmasirao... Na tih 500km ja bi svakako imao uz sebe izotonik (vitamini i minerali) i nekakve gelove ili nesto sl. sto nakon konzumacije direktno ulazi u krv i dize energiju (odnosno covjeka iz mrtvih). |
![]() |
![]() |
![]() |
#24210 |
Premium
|
@ Nik Planirao sam obavezno dnevno 750 ml Jamnicinog izo napitka. |
![]() |
![]() |
|
|