|
![]() |
#24032 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Hehe ista prica, meni je zmija rekao da su mi lageri otisli. Bijah u protei i rekli da nije nista, ali na moje inzistiranje otvorili su je i rekli da bu je zamjenili novom, Proslo je mjesec i pol i vise al naba jos ne stize. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24033 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo jedne "kvartovske" fotke koja je tako dobro ispala da ju moram podjeliti s vama ![]() http://img580.imageshack.us/img580/4899/dsc0100xu.jpg Btw, jel normalno da cekam pakne sa superstara 3 tjedna? -.-
![]() |
#24034 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Za superstar, pa odnedavno kruže priče da su naši papci na carini počeli kočiti i pošiljke iz UK, tako da ništa čudno! Doduše meni su došle za dva tjedna, ali to ništa ne znači!
![]() |
#24035 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Tko će čekat toliko drugu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24037 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24038 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Recimo ovaj Elite-ov, siri se i skuplja ovisno o bidonu, tako da najvjerojatnije stane u njega i taj veliki od 1.5l...za 20kn manje kupis jednobojan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24039 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Splet okolnosti mi juce nije dao da se provozam, pa bi danas na grmu ak ima neko raspolozen. Imam do nekih 4, pol 5 vremena. Itko zainteresiran?
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 22.06.2012. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24040 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Posljedica vožnje na najjače : ciklokomp se zblesira zato što ne može mjeriti brzine iznad 200km/h , što mi se danas desilo. Ima netko preporuku za GPS do 10000kn , da mjeri do 400km/h , to mi je mislim dosta. Svi MĐ koji ne vjeruju imam 6 svjedoka koji će potvrdit blesiranje ciklokompa. Sljeme danas izvrsno , vrijeme jebeno , na vrhu dok smo sjedili je malo padala kišica i bilo je mrvicu hladno u kratkim rukavima pošto nije bilo sunca. Spust 12-icom , poprilično fluidan za moje pojmove , malo smo Mirtu čekali al sve 5 , zaronili su Nik i još jedan dečko sa GT-om od 21kg iz 2004 godine. Popeo je lik cijeli Lojstek , svaka mu čast.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24041 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sljeme pohodili Mirta, Zlayo, Lovrix, Onyx, Deni, broj1 i ja. Na Lugarnici je bilo cak prohladno, inace super ugodno na spustu. 12ica uvijek nosi zrtve pa je bilo tako i danas: - prvo je Onyx precvikao gumu; - pa sam ja zalegao bocno bez da sam se i pokusao iskopcati ![]() - Deni (valjda se tak pise) je prosao malo gore, na onom tandrkavom korijenju pred sam kraj je izveo neku opaku baletnu bravuru na GT-u vozivsi se na jednoj pedali (svjedocio Onyx), a kad je ipak morao birati hoce li u drvo ili u stranu - odabrao je stranu i fino pljusnuo, bedro/butina popili su udarac, kad se ohladi bit ce veselja, ali u principu nije ni njemu nista. Fina i brza voznjica danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24042 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Molio bi informaciju na pm ili ovdje gdje se nalazi "zmijoljubac"? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24043 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Sljeme danas odlično, ekipa na nivou. Lojstek 95% pod oblacima i non stop vjetrić puše. Milina je bila za penjati se. Spust fluidan izuzev mog cvikanja gume koje je bilo neizbježno radi brzine ![]() A ono Što je Deni izveo i kak je zgledalo, sam Isus ga nebi prepoznao da je ispalo kak je moglo, no na sreću, bacio se s bajka na vrijeme i samo poderao bokserice (hlače ostale čitave ![]()
![]() |
#24044 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#24046 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ja sam bio na servisu, dva dana bez bajka dok nisu otvorili i pogledali. Rekli su nek vozim ovu dok nova ne dođe....sad cekam, navodno je trebala doć sredinom mjeseca ali svi dobro znamo što to znači trebalo bi i reklamacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24047 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24049 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Bio sam jutros prije vas na Sljemenu sa Crocusom i njegova 2 frenda. Do gore smo nas 2 Lojstekom, a frendovi cestom jer nisu bas u kondi. Dole smo isli 52-ojkom. Kod Siletove bukve smo morali trazit zaobilaznicu, voda je uradila cudo jedno po onom rastresitom terenu nakon toga - kamenja ima posvuda, treba se pazit. Srecom, sumari nisu nista vise petljali po toj stazi. Sutra me nema na Sljemenu, eventualno na Dotki ako ce bit vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24050 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Za Psunj
Elem, Ide 4erac sa kormilarom: Lovro i ja HT raja i FS raja: Nik i Cuks. Startujemo ujutro okolo 7h iz zgb-a, pa ako još ne'ko želi mere upast kod mene (poželjno je da je HT bajs, ali snaći ćemo se mi i sa ostalima, ljudi smo). Živi bili pa se vozali! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24052 |
sto da napisem ?!
|
ubijam za salomon speedcross 3 model, crne boje, broja 47 ! nigdje ih nema u tom broju ! jedini model koji mi se svida i koji mi pase kao saliven ! tko zna gdje bi ih moglo biti... nek vice jer sam obisao maaaasu intersportova, hervisa i sl... i gubim zivce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24053 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ekipica lijepi pozdrav iz Kostrene http://www.pohrani.com/f/2P/WZ/m7oN9YI/bick.jpg hehe Mislio sam da sam pedaliranjem stekao neku kondu,ma kita, skoro se utopio nakon 250metara. Vidim da se kvalitetno provodi vikend, bome ste se raštrkali po stazama
![]() |
#24054 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Jel netko sutra za Sljeme od preostalih ![]() Za spust bi htio "pogledati" 57-cu da vidim kaj je "ostalo" od vršnog djela i šumarskih prstiju ![]()
![]() |
#24055 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
uf danas je bila hebena vožnjica... nije nas puno bilo ali je bilo zabavno. staze ćete prepoznati, a ekipa je bila: Mirta, Zlatko, neki dečko koji ide brzo prema gore i ja ![]() prema dole su nam se pridružija još trojica, od kojih sam prepoznao samo Sašu. track: |
![]() |
![]() |
![]() |
#24056 |
sto da napisem ?!
|
finu ste rutu drapnuli ![]() ja ću laganini večeras nakon hladne zapedlati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24058 |
sto da napisem ?!
|
ne znam kakav je uspon s ove naše strane, jer ne mogu pedlati uz brdo. jedino marširanje ![]() a vezano za psihu, poznavanje terena itd... mislim da ću leustekom drapati gore. za sad čekam večernje sate i nizinske vožnje sa masom izmjena tempa, hopanja, dropanja i svega popratnog, uz neka omanja brdašca na kojima treba potegnuti ![]() sve s ciljem podizanja konde i izdržljivosti ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24059 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ima netko indu lager viška, ne mora biti u dobrom stanju, dimenzije 15x24x5mm? Danas sam jednog odvalio jer sam prejak. ![]() Crocusa sam pmao za njegove stare lagere sa pitcha a možda netko ima... Problem je što je i u ponedjeljak praznik pa nemrem do dućana :/
![]() |
#24060 |
sto da napisem ?!
|
auf, kakav lagerćić ![]() ja doma imam dva komada 7x22x8 ako ti ikako može pomoći ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|