|
![]() |
#2371 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Pa jel besplatno samo jedan tjedan ili za stalno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2374 |
Fresh Juice
|
Piše u onom linku da je lifetime licenca |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Guest
|
taj cerberus koliko vidim ne nudi nista vise/bolje od besplatnog android losta kojeg imam instaliranog vec dugo https://play.google.com/store/apps/d...=search_result |
![]() |
![]() |
#2377 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Licenca vrijedi za 3 uređaja ili je barem vrijedila kad sam ga ja kupovao prije nekoliko mjeseci.
![]() |
#2379 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima: https://play.google.com/store/apps/d...lite.vncserver Ali mislim da ti mora bit rootan. EDIT: Ne mora. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 07.06.2013. u 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
procitaj prvu Caps on recenicu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2382 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2384 |
Premium
|
Što tebi točno treba? Odgovor na prvo pitanje je možda AirDroid koji ja sa zadnjim updateima sve bolji i stabilniji. Drugo pitanje ne kužim ni kujca.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Dobro je Neo stavio. Meni treba da kontroliram uređaj ako sam ja doma, a uređaj bilo gdje na svijetu. @Omerta - da ti objasnim jednostavnije što sam drugo napisao. Znači i ja koristim TV za kontrolirat komp preko moba, a mene još zanima kako kontrolirat mob preko kompa što TV nije u mogućnosti napraviti ili je?. Je li sad jasnije ili ti treba nacrtat? Edit: evo i TV može TeamViewer QuickSupport Edit 2: taj TV je samo za samsung iako mi pokazuje da radi na htc-u Zadnje izmijenjeno od: Šole. 07.06.2013. u 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Treba mi jedan neuobicajen "task" na mobu: Imam dva andorid moba, jedan sa brojem koji stalno koristim (broj "A") a jedan sa privatnim brojem koji rijetko koristim ali primam pozive i poruke na njega (broj "B"). Mob sa brojem "B" ne nosim sa sobom stalno nego ga ostavim u neposrednoj blizini ali ponekad prodje i pola dana da ga ne uzmem u ruke. E sad, zanima me da li bi bilo moguce primiti obavijest na mob sa brojem "A" da mi je na mob sa brojem "B" stigla poruka, da sam imao propusteni poziv, itd itd ? Prosto receno, da mi mob sa brojem "B" posalje poruku/notifikaciju na bilo koji nacin (SMS, instant messengeri i sl.) da na njemu ima neko desavanje. Hvala ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
http://mightytext.net/ ja koristim ovo da mi poruke sa mobitela proslijedi na tablet, pretpostavljam da se može isto napraviti i sa dva mobitela, ako ne, sigurno postoji neka slična aplikacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
El Mattador
|
Reci mi ono sto vec ne znam. ![]() Stvar je u tome sto je 99% dual sim mobova daleko inferiornije single sim varijantama a onih 1% flagship modela koda nas (jos) nema, tipa HTC One dual SIM, Samsung Galaxy S4 i9502, itd. Preveliki kompromis da bih isao na to sve dok se ne dokopam flagshipa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Premium
|
Šuška se o HO i S4 dual SIM varijantama, ali ne za naše tržište nego za Kinu & co. Možda koji ipak doleti i u EU.
![]() |
#2392 | |
El Mattador
|
Citiraj:
Samo se nadam da ce update-i dolaziti redovno kao i za obicnu varijantu, sto dosad nije bio slucaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Premium
|
![]() |
#2396 |
El Mattador
|
5300 kuna za slobodni uredjaj - nista vise nego sto kosta single SIM. Dakle, cijena nije neuobicajena. Ako bude isao legalnim kanalima u prodaju u Europi valjda ce se pojaviti i u ponudi mobilnih providera, te time i s manjom cijenom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Premium
|
Ne znam. Dual SIM mobiteli nisu nikad bili popularni kod naših providera. Znam da je teletina imala svojevremeno par Samsunga dok drugi nisu imali ništa. Sumnjam da se situacija puno popravila u odnosu na onda.
![]() |
#2398 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Teletina ima i dalje u ponudi dualce samsungove, ali i dalje na kapaljku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2399 |
Premium
|
Onda je bila i caka da je SIM1 morao biti tele2 inače mob nije radio. Tko zna je li još uvijek tako.
![]() |
#2400 |
Premium
|
Jel ima kakva photo viewing aplikacija koja ima pinch-to-rotate ili two-finger-rotation funkciju? Il je to jedino HTC imao u Senseu? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|