|
![]() |
#23791 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Danas sam rastavio zadnji kotac prije nego sam ga odnjeo na servis, pa sam izvagao svaku komponentu posebno da vidim tezine ![]() Kotac bez trake je tezak oko 980g (hope pro II sa DT Swiss Champion 1.8mm zbicama i DT Swiss E440S obrucima), disk je 160g (XT 180mm), Zracnica + traka 215g (hutchinson zracnica), guma 760g (eskar 2.3 sport) i kazeta 310g (PG 990) Ukupno sa svime 2425g bez QRa i sarafa za disk. Kada sve sastavim ponovo izvazem da vidim dal sam di fulao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23792 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Bili smo danas na Dotki: Tomo (čovek došo iz Sv. Nedelje da se provoza) i ja. Uf, što sam se ugico. Svaki potočić je pun i Sile požuri dok se nije posušilo! ![]() Bravo i za momke koji su lopatali tamo i kucali ona drva. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23794 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#23795 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ovo je moja XT 11-34 https://lh5.googleusercontent.com/-I...687AB21539.JPG prilično sam siguran da SRAM PG980 koju sam imao prije nje je bila kojih 20g lakša, ali je bila 11-32, pa pretpostavljam da je ova 990 od maxa 11-36 10 speed ![]() edit: ili je 990 samo lockring ![]() edit2: čak sam našao i sliku svoje bivše PG980 kazete ![]() https://lh6.googleusercontent.com/-G...1000000300.JPG Zadnje izmijenjeno od: zubich. 14.06.2012. u 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23796 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jbga, zaboravio napisat raspon zubaca ![]() 11-34 je kazeta 9spd. Bio sam uvjeren da je kazeta laksa, za 11-32 pise da je oko 280g, a za svoju sam nasao da je 305g. Ono kaj me brine je da mi je freehub tijelo od aluminija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23797 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Oče netko na Sljeme oko 16-17h tunel? Sad sam bio u lidlu prije 20min , svi se okupili oko ruksaka i stvari za ribolov , uzeo sam onaj ruksak kaj sam namjeravao , ostalo ih je još 5 komada , sad su vjerojatno prodani. Ako nekog zanima , poslikam ga kad dođem iz škole. 25 litara zapremnina , čini mi se izvrstan za lovu , lagan je jako , 700 grama.
![]() |
#23799 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki, velike su šanse da se ide u Sloveniju sljedeći tjedan, pa ako netko nešta treba nek se javi. S obzirom da sam ja na svoje ime pun što se računa i povrata poreza tiče, morat ćete vjerojatno ići sa mnom ako su neke veće stvari u igri i naravno ako želite povrat poreza ![]()
![]() |
#23800 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jel bi mi mogo pokupit neki bijeli prah od jednog lika u Brezicama? Neki proteini ![]() Za sada nemam nista u planu al ak ti treba drustvo mogu se pridruziti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23801 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Vuco idemo ja i Adaksinjo z tebom, bilo koji dan popodne. Njemu trebaju čniceko a meni neke rukavice ili na neš moram potrošit pare prije nego me moji bližnji osuše ko bakalara. Edit: cigan ne ide, tako da ako ponuda stoji idem samo ja.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 14.06.2012. u 11:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23802 |
Moderator
|
Ja moram po kočnice, tako da što se mene tiče možemo i neki roadtrip napraviti. U Samoboru se pri povratku opet na kavu sjednemo. Moram vidjeti samo koji dan, problem je kaj tek oko 6 popodne mogu krenuti za Sloveniju. A nisam još nit ziher jel idem u Brežice na poštu (da naručim iz Bajkmanije) ili od Aleša. Možda zatrebam još nekoga za chainguide, ali otom-potom. Ovo je više bilo okvirna informacija...
![]() |
#23805 |
Moderator
|
![]() |
#23807 |
|
![]() |
#23808 | |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23809 | |
Premium
|
Citiraj:
zapravo, uopče nema kazete koja ima tijelo od aluminija (cijelom dužinom), nego se to odnosi samo na prvih 6 zubaca, a zadnja 3 (ili 4), su uvijek čelični zubčanici koji idu samostalno na kazetu (odvojivi spejserom). ovu kazetu koju imaš si ostavi dok je ne potrošiš, a onda samo zemeš XT i to je to, nema ti smisla tražit kazetu koja ti se neće urezat jer je nebudeš našao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23811 | |
Premium
|
Citiraj:
da, istina... skužo sam to malo kasnije, ali svejedno nije radilo (vidim samo online, ne na mobitelu). googlanje mi je otkrilo da skoro svi imaju taj problem, a postoji i pravilo da moraš biti unutar 5km od starta rute da bi proradilo... neznam, sve je to zbrda zdola napravljeno, i ne sviđa mi se... ako zna netko koji program 100% radi po principu FOLLOW A ROUTE, bio bi zahvalan. (pomogučnosti da je free, ali nije bed ako se plaća ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23812 |
Moderator
|
Meni ti se javilo jedno 4-5 njih koji su mi nudili nove Deore, SLX ili XT Shadow mjenjače kad sam stavio thread na dropbike. Cijene su bile od 250-450kn brijem. Možda je i koji polovni tu bio, ne sjećam se više, poruke sam pobrisao.
![]() |
#23813 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Nju koristim za mape i odlicna mi je. NIje toliko komplicirana da se ne moze skuziti i moze se importati gpx ili kml track. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23814 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ma deda nema sanse, kaj bu dolazio. Nisam lud da te vozam radi jednog mjenjaca...Budemo buraz i ja to sredili. ![]() Vuco* probat cu tnx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23815 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Mozes pratiti svoju ili od drugih. EDIT: Sad sam malo prelistao u nazad pa vidim sta te pati. Citiraj:
![]() Prije no sto odes pod "follow route" pozicioniraj se na kartu s kojeg dijela zelis da ti pokupi rutu. Ako ju ne prikazuje odzumiraj se malo!! NA istom principu radi i sajt! Pratiti mozes samo rute koje su sejvane na sajtu pomocu funkcije "to route" ... to vjerovatno znas?
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 14.06.2012. u 21:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23816 |
sto da napisem ?!
|
nisam mogao odoljeti a da se ne bacim u tubeless vode ![]() maloprije čisto iz znatiželje probao složiti prednji kotač ![]() i sve šljaka kako treba ![]() žrtvovao sam kontinentalku, obljepio obruč izolirkom, propucao ventil kroz sve, ulio mlijeko i napumpao ![]() ![]() testni krug po kvartu bacio ![]() drži sve kako treba sutra probam stražnju najšugaviju gumu srediti na tubeless ![]() ako će s njom raditi, onda će raditi svima sa svačime ![]() ![]() obruč wtb freeride, guma maxxis ardent 2,4... 42tpi-a exo protection to je današnji ![]() sutra maxxis high roller na redu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23818 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Uf, dajem ti svoju i jedne cevape ![]() @zeljac Razmisljo sam i ja prijeci na tjubles al kada sam vidio kaj se desilo destru sam za sada odustao od te ideje ![]() Subota neka voznja, brijem da idem malo istrazivati al neda mi se u 10 tak da negdje oko 12 kod dione pa lonjscinom gore, dole di izmislim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23819 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jel se to meni cini il ta light XT kazeta ima 8 brzina? Meni bi se lagano moglo dogoditi da za vikend nemam bajk...a prognoza za voznju odlicna. U pon. sam ostavio bajk u Viva sportu da mi poservisiraju DYAD shock (pokleknuo je i on, odnosno neka od brtvi), kaze lik da je u sri./cet. gotov...ne da mi vrag mira i jucer zovem da provjerim stanje, shock je poslan u SLO jer im je riknula vakuum pumpa...i ako se sutra vrati iz Dezele bit ce to cudo nevidjeno ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 14.06.2012. u 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23820 |
|
|
|
Oglas
|
|