|
![]() |
#23642 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23643 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Hvala svima na lijepim zeljama. Hvala ti irvine...svima koji su me sms-ali. Koja noc i vecer. Prvo me gipsali bez analgetika vuceci njih trojica ruku svako na svoju stranu oko 15 min jer nisu mogli namjedtit. Inace imam problema sa srcem pa mi ne smiju davat jaku narkozu tak da sam im se probudio na stolu i pokusao pobjeci. Kaze anestezio log da me jebali svi misici nisu me nadrogiranog cetvorica mogla drzat. Dsli su mi jacu dozu pa mi je srce skoro stalo hehe jos i to. I najbolje od svega nakon operacije sam se ponovno probudio nakon 15 minuta i poceo je shou...morali su me vezat zbog bolova a analgetike vise nisu smjeli davat. Ruka puna sipki i sarafa, naotecena ko balvan. I sad mi jo buraz javi da mi stara ponovno dobila rak ali ovaj put je neoperabilan...hehehe sretan mi rockas 6.6.. brijem da bum si nabavi body armor za slijedeci puta.. sorry na tipfelerima mob je upitanju. Ispali ste ljudine hvala vam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23644 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
A u pm. Zao mi je i tebe i tvoje stare. Sta da ti kazem nego drz se. Ako sta trebas tu smo. Brojeve imas, zovi ako treba. Sretan oporavak i izvjestavaj nas kako napredujes. Glupo mi je sad ti jos cestitat i rodjendan. Nek si ti nama ziv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23646 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
U jbt jack ![]() Sretan oporavak, sto reci..
![]() |
#23647 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
evo da se i ja javim i zahvalim svima na lijepoj i ugodnoj voznji ![]() jest da sam zadnjih 30km imao test snage i izdrzljivosti zbog razjebane gume (mamu im i rog joma i njihov continental :@) ali bilo je zabavno ![]() imam i ja nesto svojih slika pa bacite pogled ![]() bilo bi sve super i bolje da se nije dogodilo to s Jack-om :/ stari drzi se! u kojoj si uopce bolnici? ako nista drugo da ti barem dodemo u posjetu, barem tolko mozemo ucinit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23648 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
a ti si daklem rubber queen ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23650 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23651 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Jack, čitam i ne vjerujem, drž se, sve će se to oporavit, samo nemoj gubit volju, nju možeš samo ti oporavit, odnosno zadržat! Jel itko pričao sa ovom curom šta mu prešla preko ruke? Vjerujem da je i ona sad skroz potresena, pa bi bilo lijepo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23652 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma Mirta je skroz ok , bila je zbedirana full al se oporavila. Jack drži se frende , nažalost znam kako ti je ovo sa mamom , imam neizbrisiv trag al sva sreća u nesreći pa imam bajk i Vas za vožnje , pa sam lagano počeo preboljevati. Nedaj se , naći ćemo tog smrada pa ćeš ga sa zdravom lijevom rukom pogodit u facu. Nego sad idem prodat sic štangu , zaljepio sam je sa selotejpom za ramu , ghetto FTW.
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 08.06.2012. u 19:40. Razlog: Ajde, nemoj baš prostačit ko kočijaš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23653 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Dragi drugovi! Mirta je ziva i zdrava, pomalo natucena i izgrebanog bicikla, no sve ce se to zalijeciti. Sok je i dalje tu, vrti stalno po glavi situaciju, sto bi bilo kad bi bilo.... Mislim da je ipak Lovro najgore prosao, koji je do nas dosao doslovce bijel i spominjao otvorene prijelome, vise ljudi i bicikala u padu, citava drama, cak je i Mirtu prozvao Martom, pa sam i ja poceo panicariti. Jack je bio najveca ljudina u tome svemu jer je unatoc slomljenoj ruci i silnim bolovima smogao snage tjesiti Mirtu i govoriti joj da ona nije kriva. JAck je sef. Moram ovim putem pohvaliti i GSS, genijalni i dragi ljudi. I na kraju, da li bi mi mogli sutra poslije Sljemena posjetiti Jacka u bolnici? Pozdrav od Zlatka i Mirte |
![]() |
![]() |
![]() |
#23655 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Slidže
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23658 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23659 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ide netko u Slo ovije dana?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23660 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23663 |
Registered User
|
Vinogradska, Kirurgija. Fran Hudek. KLINIKA ZA KIRURGIJU Medicinskog i stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Vinogradska 29, 10000 Zagreb, Hrvatska Telefon: 01/ 37 68 292, 37 87 322; faks: 37 68 292 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23664 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bili smo Sile , Zlayo , Čuki , Mirta i ja kod Jacka sada u bolnici. Super je raspoložen , svaka mu čast na volji... Na Sljemenu ko i uvijek super , dole ona staza sa Čukijevim dropom , nikad je bolje nisam odvozio , fin je tempo bio. Sutra , 10h tunel , ima zainteresiranih?
![]() |
#23665 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ste škicnuli kada su posjete? Od - do?
![]() |
#23667 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23668 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Zadnje izmijenjeno od: evilZlayo. 09.06.2012. u 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23669 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Čim vas je vidio sigurno je bol otišla nekud, pa ko se ne bi veselio čokoladi ![]() U svaštari je isključen BBcode, možeš koristiti HTML. ![]()
![]() |
![]() |
|
|