Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.06.2012., 20:58   #23611
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
uff gadno. Drš se Jack!
murina je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2012., 21:15   #23612
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Jack je zaradio visetruki prijelom podlaktice, ujebao ga lik koji uopce nije vozio s nama nego se na spustu samo prikljucio. Kako se meni cini lik je neka teska lujka.

Kad poslozim slike stavim link, dosta sam ih opalio tako da ce sve biti lijepo fotodokumentirano.

Danas, 115.5km
Nik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.06.2012., 21:20   #23613
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Fina kilometraža Nik , ja napravio 98km i onda otišao na đir po kvartu da skupim 100km u jednom danu što mi je ujedno i rekord.
Staro 07.06.2012., 21:22   #23614
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
Jel je taj fantom stao i vidio sta se je dogodilo ili je samo otiso?
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2012., 21:30   #23615
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Stigoh i ja domov na krilima anđela, Bogu hvala.
137,04 km; 7h12min vožnje

Slidže ću da okačim u sub, jer sam tada na poslu (doma sam na carnetu, pa nemere). Ima i filmić. Super je ova raja GSS i kontam da im neku zafalnicu sastavimo, dole se potpišemo i puknemo jednu sliju koju imam od Jacka kad ima thumbUP i kako se lepo nasmijao, pa taj osmeh bi natjerao i najsretnijeg rejvera da zaplače.

Lovro, nemoj tako, jedan je Kralj samo, ja sam samo vanzemljak

Cuks je meštar, samo taki. Fala ti burke. U jednom brdu od cca 3km sam bio kljast na jednu nogu (podrobili se lageri u spd) i to brdo mi je izvuklo, čini mi se, mnogo bijelih krvnih zrnaca

Živi bili pa se vozali!

P.S. Cuks je meštar, samo taki. Fala ti burke.
Irvin je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2012., 21:35   #23616
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Daniel : Ma preduga je priča za pisat prek foruma , al nije stao i još je lik sa nama bio stajao nekih 10 min nakon kaj se sudar desio , pa smo krenuli natrag prema Jacku i ostatku ekipe. Ništa nije spominjao da se sudario , samo je otišao dalje kad smo se mi krenuli vračati.
Staro 07.06.2012., 21:54   #23617
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Eto i mene doma.

Sports tracker kaze 108,2 km.

Krenuo sam od doma u 8:43, nasao se sa Jackom na savi 5 do 9. Usput smo skocili po sendvice i cugu te se lagano zaputili prema Končaru gdje smo se našli sa Nikom i ostatkom ekipe. Tamo nas se vec skupilo 10ak. Krenuli smo prema Samoboru gdje smo se nasli sa Dedom i ostatkom ekipe iz njihovog kraja. Ukupno nas je bilo 22-23 ...ko da u svadbu idemo

Prije brda smo se odmorili na nekom izletistu, potocica ko u prici. Smocile su se i tenisice, i tako. Sile, samo si nam ti falio

I tako, vozili smo po tim brdima (na kraju je GPS log), bilo je dosta penjanja i spustanja. Irwinu se pedala razletila. Srecom imao sam alat pa smo to rijesili [Btw, odi kupit one kuglice sto sam ti rekao. Ako nije osovina potrosena jos se mozda daju spasit. Vrijedi probat ]
Prije kobnog makadama prikljucio nam se taj neki link na Specializedu. Moram priznat da mi nije djelovao bas cist, kao da je na necemu. Tokom voznje je u jednom trenu proletio izmedju mene i Dede ko idiot i bas smo ga komentirali kako nije bas normalan u bulji. Nedugo nakon toga krenuo je malo brzi spust po makadamu, Jack se vozio iza njega, frajer je u jednom trenu skoro proletio u provaliju, nekako je syebao Jacka jer je odjednom usporio, Jack je odletio u vododerinu, uspio se iscupat van, ali ga je bacilo ulijevo i to bas na putanju kojom ga je Mirta krenula izbjegavat. Nazalost, presla mu je preko ruke sa bajsom, ruka je pukla na par mjesta, uzas ukratko. Zao mi je Jacka. Dobro se drzao s obzirom na bol.

To mucko djubre je pobjeglo glavom bez obzira, kako su decki vec napisali.

Srecom, Mirta se nije ozlijedila, bajk je dobio pokoju ogrebotinu, Jacku su opet rucice kocnica dobile isto ogrebotine, al nis strasno.

GSS-ovci su dosta brzo dosli, oko 40ak minuta im je trebalo. Poslao sam Jacku poruku da se javi kad bude mogao tako da vidimo u kakvom je stanju.

Do kraja je sve proteklo u redu. Putem su nas cimali avlijaneri sa lanca, ali bilo je fora. Sve u svemu fina ruta, drustvo je bilo super tako da se biljezim i za neki drugi put, nadam se i do onog vrha, Japetic, kako vec

Slika ovaj put nemam, nije mi se dalo slikat
Evo gps log
http://www.sportstracklive.com/track...ak/641804/full

Btw, dajte vi koji ste slikali stavite slike na neki online share u boljoj kvaliteti pa puknite link
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2012., 21:58   #23618
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Fakat sranje, mi smo pročitali putem za Jacka. Drž se Fran, ajde barem više nisi fokusiran na bol u koljenu :|

Kao što je rekao Jed2i, mi smo odradili odličan đir preko Sljemena u OroGoro i nazad.
http://www.endomondo.com/workouts/qvzPg_X-gC4
Sve je bilo odlično, ajde malo je bilo tehničkih poteškoća s Maxovom žbicom i Crocusovom i Destrojerovom gumom ali nedo bog većeg zla. Zapravo dao, ono smeće od uspona cestom nazad na Hunjku.
Pizza prejebena, spust 39kom odličan, Jed2i i Onyx su išli na 57icu a Max, Croc, Destro i ja na 20ku. I naravno na pive pa se zato tek sad javljam.
Epic avantura, ali teško da ću to ponovit jer sam prebijen ko mačka.
Staro 07.06.2012., 22:12   #23619
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Ja ne planiram tak skoro to ponovit samo zbog ceste, a najviše me dotuklo kada sam već pošteni dio ceste odvozio tj. mislio kao da jesam jer mi se mračilo više i cesti nikad kraja, a onda mi dođe hebena tabla na kojoj piše "Sljeme 9km". Došlo mi je ju pocepam s nožićem i bacim niz provaliju.

P.S. Jack, drž' se, mlad si, brzo će to zarast i brzo si s nama na vožnji.

If you're in control, you aren't going fast enough.

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 07.06.2012. u 23:16.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2012., 22:25   #23620
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Jack drz se

Jedna runda je bila i u tvoje ime.

Rendezvous je bio u 9:20 na Mihaljevcu od kuda krecemo preko Lonjscine do cinovnicke livade i pocetka staze 39. Meni je negdje na pocetku Lonjscine pukla jedna zbica na zadnjem kotacu ali me to nije sprijecilo da odvozim cijelu rutu koju sam i ispalnirao.

Spust po 39tki do 500 Horvatovih stuba/Srneca je odlican (jedino na pocetku spusta Crocus busi gumu te nakon 10min krecemo dalje) na nekim je dijelovima tehnicki zahtjevan al nista strasno. Nakon toga slijedi voznja po sumskom putu po kojem je sumarija izvalcila drva (tu Destroyer reze zadnju gumu i nakon jedno 20min krpanja nastavljamo dalje ) i cijelo vrijeme se vozi po rubu kolotraga, nije bas nesto super.

Nakon izlaska na cestu pratimo markacije i stizemo u Oro goro. Zajebancij ana nivou i punoga zeluca krecemo prema Pila-i pa na cestu koja vodi na Sljeme. Uspon je ubitacan i nakon nekih 2:30h stizemo do Hunjke di odlucujemo da cemo ici na 20tku.

Spust 20tkom je bio odlican i nakon toga sjedamo na pivu

Evo i tracka. Ukupno 56km.

Psihicki je dosta tesko jer uspon cestom nazad do Hunjke traje pun klinac.
zgmmax je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.06.2012., 22:35   #23621
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Staro 07.06.2012., 22:42   #23622
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Jack, drži se i brzo zacijeli. Ostaloj ekipi svaka čast na pothvatima.
Ja sam nažalost ispao iz bilo kakve forme pa sam danas hodao malo Lojstekom. Kako sam nakupio previše na ionako preveliku kilažu, mislim da ću do daljnjega hodati.
Prekrasan je dan bio danas i stvarno bi bilo grehota da ga se nije iskoristilo u prirodi.
@Nik, fotke su odlične.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2012., 22:44   #23623
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Satro "Dobrica", a da si mu ruku pruzio ostao bi bez nje
Staro 07.06.2012., 22:52   #23624
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Baš mi je žao kad se netko udesi na bilo koji način, al najgore je kad to napravi neka konjina.

Još ajde da je samo pao, ali ovo je prilično ozbiljnija ozljeda...

--

Ja ne znam na što sam razrezo gumu, najvjerojatnije na neki oštar kamen.

Da se razumijemo, fat albert 2.4 snake skin, triplenanocompound, najjača guma jel.

I onda se dogodi ovo:

Pohrani.com

Vjerovali ili ne 4cm reza na gumi. Sva sreća crocus je prije mene probušio gumu i od njegove zračnice sam napravio dupli štit i stavio između zračnice i porezotine i napumpao i to je tako držalo cijelu vožnju i dolje i gore pa opet dolje

Ovim putem mu zahvaljujem i jednom zgodom ćeš dobiti cugu/štrudlu na sljemenu, hvala!
Staro 07.06.2012., 23:08   #23625
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Fina je vasa voznjica bila. Ta 39etka je lijepa staza. Vidim da ste uzivali na pizzi, dvoriste je tamo super.

Probaj pokrpat tu gumu sa komadom stare vanjske gume iznutra (zasit nekako). Steta je bacit.

Btw, vidim i da je Crocus slozio Pitcha
Staro 07.06.2012., 23:09   #23626
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Najjači ste mi, ekipaaaaa...
Olakšavate bice, svaki gram se skida ako može, ali onda kad treba nakrcat hrane u ruksak, e onda se ne štedi keksići, sokići, sendvići, itd, neka neka, ja jučer išao vozit polugladan (samo feta kruha sa salamom i banana), nakon 25km već trbuh počeo zjevat i baš neka slabina me hvatala.. Na kraju sam nekako izdržao 50km..
Kažu da nije dobro bit zavidan, e pa ja vam zavidim (opet)
Staro 07.06.2012., 23:11   #23627
zubich
Premium
Moj komp

zubich's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
@destro
heh, isti peh smo i mi imali danas...

darko (možda ga se mic i murina sječaju sa naše zadnje vožnje), je danas imao još goru porezotinu.

prvo snakebite-a gumu, pa je zamjenimo (5min), i čim smo krenuli, niti 50m dalje, frajer viče da stanemo jer je opet zbušio gumu... ali ne samo da je zbušil gumu, nego vanjska po cijelom sidewallu skroz do sredine gume (gdje su najgušče ripne), prerezana kao skalperom (barem 7 - 8cm dužine)...

uglavnom, istu foru smo pokušali sa unutarnjom gumom, ali nije to bilo to... vidla se ogromna grba i pola te zakrpe je virilo van, tako da je on rekao da će dalje pješice do ceste, a onda polako.

to se desilo na onom "brzom" djelu 12ice, prije nego se presječe cesta, a guma je smart sam (ništa ojačana, tako da me ne čudi).
kad je došao doma javio je da nije više imao problema, al da se vozio ko tetkica jer se bojao da nebi pogoršao)

i tak, bili smo: moj frend, darko i ja... i ljepo smo se zabavili. u lugarnici smo u se pojavili u 12:10, a tamo su bili (od onih koje znam/prepoznajem) Fizio sa DB, Shoshy i Saša, te još jedan dečko.
bio je i Goran (sa titusom), te ubrzo je došao i ibis mojo
uglavnom, zanimljiv dan.

moj prijatelj je išao prvi put na sljeme, i iako je UMRO do lugarnice (3:15min uspona), sve je muški izdržao i rekao je da će se ponoviti

Vidim vi na žumberku ste se dobro zabavili, a ovo sa Đekom je prestrašno... drž se đeko!
zubich je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2012., 00:36   #23628
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jack drž se!
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2012., 02:10   #23629
JackZg
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Obje kosti su pukle s dislokacijama, jedna se jos smrskala na nekoliko komada. Trenuyno sam u paklu, bio na operaciji..bol je tqkva da padam u nesvijest. Dvq puta sam zvao sestru da mi pomogne ali me odbila i rekla da vise ne zovem...jako me boli.neopisvo...nedaju mi nis protv bolova, ne znam kak cu prrzivjet noc od bola..
JackZg je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2012., 02:36   #23630
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Stari drzi se, i jebi tamo nekom sve po spisku da ti daju nesto protiv bolova.

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2012., 08:44   #23631
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Ma sve ce to more zalicit, Jack. Ne daj se...ako ne bi ja spavao ne bi bome ni ta sestra.
Staro 08.06.2012., 08:47   #23632
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Drzi se Jack, samo ti zvoni na onaj zvonac i budi uporan. Neko ti bude vec dal nesto za bolove ak bus dovoljno dugo zvonil. Oni skrtare i na najmanim sitnicama na pacijentima moras ih samo uvjeriti da ne namjeravas prestat zvonit.

Brzo nam se oporavi pa idemo u pohod na lika sa specializedom...
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
elvis again je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2012., 09:03   #23633
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Joj kad ga Salvarez sretne negdje u Samoboru i pogodi onim svojim balvanom od noge u mutavu bulju , prepolivit će se. Bik ga jebo ludog , frajer bez kacige , samo cvike sa žutim staklima i BMX volan star 21 godinu.
Staro 08.06.2012., 10:12   #23634
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Jeste da nije ljudski kako se momak pokupijo, ali treba i njega razumjeti: Strah često puta paralizira, a ljudi ko ljudi u velikom broju slučaja bježe od odgovornosti (prometna nesreća, bjeg sa mjesta...). Vjerujem da kad se osvjesti i on da će mu doći na savjest što je i kako bilo i da ćemo se opet s njme naći u Samoboru i da će moći uhvatiti Jacka za ZDRAVU i CIJELU lijevu ruku i reći "Izvini me brate". Ja ću to naravno da fotkam, a i videjam.
Da da Bog i Sv. Georije!
Staro 08.06.2012., 10:28   #23635
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Jack - gde je u bolnici??

Dali netko zna u kojoj bolnici je Jack i na kojem odjelu? (tata mi je spec. ortoped, pa da izvidi...)
Imam mu ime i prezime: Fran Hudek.

Idem sad delat oko kuće, pa ako netko ima ove info mere mi samo sms trznit: 0917894185 ili 0996849714. Hvala raja
Staro 08.06.2012., 10:30   #23636
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Ne vjerujem ja u taj bullshit, savjest i tako to, da ima imalo savjesti ostao bi tamo, EOD
Čuki, Nik i Rajs su već rekli da je tip izgledao kao da je na nečemu, to je za mene dosta
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2012., 13:14   #23637
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Vidim da svi imate bijesne bicikle, pa me zanima bi li se moga i ja sa svojom x-plorericom od 1000 kn ubaciti na neki početnički djir u Zagrebu?
Staro 08.06.2012., 13:49   #23638
zubich
Premium
Moj komp

zubich's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
misliš na sljeme?

jel po zagrebu se vozimo samo do sljemena

a da li možeš "sa nama" je pitanje na koje samo ti možeš odgovoriti.
probat možeš u svakom slučaju, jel ne diskriminiramo, a onda ćeš vidjeti dalje da li će ti se svidjeti
zubich je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2012., 14:01   #23639
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
diplomat (wiseguy)...već mi se sviđa ekipa
kad uvatim vremena, javim se!
Staro 08.06.2012., 14:15   #23640
zubich
Premium