|
![]() |
#23491 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#23492 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Istina, mutant čovjeka i psa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23493 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23494 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() jel neko jel u west gejtu u onom mit end it ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23496 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Da da štednja je tu bila, ali je za 2 sata vikal kak je gladan, pa je pojel jedan dobar komad pizze, tak da ta štednja i nije nešto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23497 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#23499 |
Registered User
|
Ma nemate vi pojima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23500 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ni ja je ne jedem (blitvu). Probao par puta s kuhanim krumpirom al ne ide. Kod nas se pokojni dida uvijek šalio da to u Hercegovini i Dalmaciji koriste za hranu prascima. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23501 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas za ručak bude ostatak juhe od jučer a sinoć sam malo napacal 1.4kg vratine u komadu pa ide u pećnicu skup sa krumpačima ![]()
![]() |
#23502 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#23503 |
Registered User
|
Blitva na lešo, malo raskuhani krumpir i češnjak, ma fantazija. Kupila sam jučer od Philadelphie namaz sa milkom, nije loše, opće se ne osjeti sir. Jel netko probao? Ako nije preporuke ![]() Upravo se peče kruh, opet neki novi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23505 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Sinoc sam pokleko i vidno alkoholiziran pred jutro smazo neš McDonaldsa....neznam ni sam kaj ![]() A danas specijalitet....odlazak u goste na proslavu Bajrama i kuhinja sa 7 vrsti jela pored kojih egzibicije poput Sofre izgledaju kao čisti amaterizam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23506 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Zagrebački + krumpač + zelje = win win!
![]() |
![]() |
#23509 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23510 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Trebalo je bit na boci ali ovaj put nije, šteta jer je vani bila super temperatura. Ovaj tanjur je jako velik pa su 2 plamenika radila, ma da je naravno bolje na boci ![]()
![]() |
#23513 |
Moderator
|
![]() |
#23514 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam prvo mislio, naravno kad sam vidio šparhet u kombinaciji, da si stavio pomfri umjesto kocki krumpira, kad sam vidio grašak onda su mi bile jasniji žuti štapići. još reci da nisi zapekao meso na domaćoj masti i onda ti personalno brišem slike te blasfemije ![]() inače roštiljke iz kotlovine mi imaju najbolji okus, još ako su malo šarf... mmmm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23515 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da, mahune i grašak baš ne pašu. Ostalo ok. Ja grah zapečem na kraju, skuham ga prije i ubacim na kraju na malo safta. Isto tako i krumpir. S time da sam otkrio da je pileći file jako dobar u kotlovini, roštiljke su mi ipak bolje - na roštilju ![]() U subotu sam radio vajn gulaš, jučer pašticadu s junetinom. Još mi želudac radi, danas moram nekaj jednostavnije ![]() Inače, za vikend sam se uvjerio da nije ljuta paprika za svakoga ![]() Dao sam bratiću da lizne malo praha bhut jolokie, i skoro sam ga morao na hitnu vozit, sat vremena nije mogao doći k sebi ![]()
![]() |
#23516 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23518 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja stavljam samo luk, papriku i paradajz, malo mrkve i češnjaka. Kad ima vrganja ubacim i njih. Nije da ne valjaju grašak i mahune, no po meni su previše slatkasti, pa promijene okus kotlovini, kao što je netko gore napisao to jelo je sličnije finom varivu. Meni je i to fino, ali mi to nije kotlovina. No, ako ti valja, kaj te briga kaj mi velimo, radi po svom ![]() Ja ntii jedno jelo koje radim ne radim po nekom klasičnom receptu, uviejk dodam nešto svoje ili nešto promijenim. To, dakako, ne vriejdi za kolače ![]()
![]() |
#23520 |
Moderator
|
Sjedi 1. ![]() Ne pratiš nastavu (Žderonje). http://forum.pcekspert.com/showthrea...ina#post247548 http://forum.pcekspert.com/showthrea...ina#post291778 http://forum.pcekspert.com/showthrea...ina#post291779 http://forum.pcekspert.com/showthrea...ina#post291781 http://forum.pcekspert.com/showthrea...na#post1911654
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|