|
![]() |
#23312 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Lepi je Trance, vidim nisi se dugo na hardtailu zadržavao ;D
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23313 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Hvala! Dobar je bio ht,samo kad sam probao fulija,odmah je ht na bubanj otisao.I jos mi ovaj cura kupi,sretan sam ko malo dijete.Jos samo da naucim vozit ![]() nego,sad sam dosao iz gianta,postimali su mi sve,radi sad dobro. Usput sam stao u trgovini iza baskijere,prodaju naljepnice itd. 55 kn kosta prozirna folija protiv kamencica 60X30c,to bi bilo dosta za downtube i jos neke dijelove,ali cini mi se da je dosta velika cijena,pa ako netko naleti na nesto jeftinije neka javi
![]() |
#23315 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
ganjanje točka u mjesecu svibnju
Soblinec-Zagreb-Međugorje: 1. dan jest i pit stop = Slunj (120 km) 2. dan jest i pit stop = Gračac (110 km) 3. dan jest i pit stop =Sinj (120 km) 4. dan jest i pit stop =Imotski (70 km) 5. dan Imotski-Međugorje = 75 km 6. dan Međugorje-Blagaj-izvor Bune-Mostar-Međugorje = 80km, pospremanje i čekanje busa...povratak u zgb iz Međugorja. Aleluja. Odvoženo od 13. do 19. svibnja. -----odmor tjedan dana----- ![]() Soblinec-Štrepci (Brčko, BiH): 1. dan jest i pit stop = Pleternica (170 km) 2. dan jest i pit stop = Štrepci (140 km), noćenje, uskakanje u Brčkom na bus i pravac kuća. Odvoženo 26. i 27. svibnja Ht Cube ltd comp, 1,75 continetal city ride, topeak nosač+bisage mtx, EFS, Ultragen, magnezijum (smješo mi ga jaran lekar), soda bikarbona, power bar čokse i gelovi, sporo-otpuštajući vitamin C, krmetina, piletina, krompiri, punjene paprike, riža...spavanjac 8h u proseku P.S. točkoPUTopisi uskoro. Dosta je više ceste, sad u šumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 29.05.2012. u 16:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23319 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 29.05.2012. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23320 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Kupio bih SLX666 kočnice p+z, a još se dvoumim da uzmem i SM-RT76 180mm i 160mm rotore. To će biti preko 1000kn, znači da mi treba još jedna "glava" za uvoz u HR ![]() Zgmmax hvala na informaciji za Kali kacige. Ja sam taman bio u potrazi za novom kacigom. Jutros obišao Uvex, Rog Jomu i Marko-Projekt, da bi na kraju uzeo istu zelenu Chakru kao i ti. Najbolje mi je stajala na glavi, a cijena je odlična za takvu kacigu. Inače Uvex u Vlaškoj ima XP CC kacigu za 418kn uz 10% popusta na gotovinu. Kaciga je vrhunska, ali na žalost meni nije baš dobro stajala na glavi, malo je "okrugliji" kalup, što meni ne odgovara. Glupo je i što ta kaciga dolazi u samo jednoj velični, pa nema šanse da odgovara svima. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23322 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
@ Irvin Čestitam na odveženom putu i odvažnosti. Nadam se da si uživao u ljepotama BiH. Ja upravo popunjavam prijavu za maraton 500km u tri dana. Nije me strah, jedino moram mjenjati sic, jer sad izdržim 80-100 km i počne žuljati. Imam još 1 mj. inače se radi o Bihać-Srebrenica i limitirano cca 300 učesnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23323 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Sile ova za 418kn je ovakva http://www.hucknroll.com/images/item...VX0060/BLA.jpg, a imaju i dvije mat crne, međutim one su 550kn. Kaže žena da je razlika u cijeni zbog mat boje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23324 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
da pitam tu... ima tko za prodati 4cm spacera za headset ?? dakle oni koji dolaze između lulice i kapice headseta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23327 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
zovnem te sutra pa se dogovorimo ![]() nismo dugo kafenisali ![]() ali, jebeš me... već mi je neugodno postalo tražit te išta ![]() sad alat, pa opet alat... pa spacer za pogon, pa sad spaceri za vilicu... ![]() ![]() morat ću ti se odužiti nekako ![]() ![]() EDIT: ne pohvalih se ![]() danas se ponovio za spank royala ![]() u zlatnoj boji ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 29.05.2012. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23328 |
Registered User
|
Danas bila super vožnja na Dotki. I onda još bolje pive pred Konzumom i u parku. Taman da se rehidriram nakon što sam se rasplakao kad sam vidio dvojicu na Dotki na Santa Cruz Blur TRC. U pičku mile matere. http://builder.santacruzbicycles.com/builder.html?id=2# U gornjem lijevom kutu odaberite SPX XC setup opreme. Tako bi se dalo vozit.
![]() |
#23329 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Primjetio sam da se u zadnje vrijeme po Dotki voze opake AM pile, dok se iste ne vide na Sljemenu ![]() Dotka mi je 10min. od kuce, ne znam kad sam zadnji puta napravio puni krug, radije odem na Strmopec ili nesto slicno. Nemojte me krivo razumijeti, Dotka je meni super, ali mi je dosadna, dodje mi vise kao turisticka voznja, draze mi je projuriti po njoj u povratku sa Sljemena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23331 |
Registered User
|
Jebiga Nik, dobro da sam uopće Dotku uspio uglavit u raspored. I nije samo stvar koliko vremena imam, Dotka je neizmjerno zabavna i većini nas neistražena, jer ima dosta varijacija glavne stazice. S tim da sam se skoro polomio jer sam toliko pauzirao od prave vožnje da me jedan kanal ispalio prema stablu i moglo je bit grdo. Ovaj vikend opet nisam u Zg, možda se u subotu navečer vratim tako da u nedjelju konačno opet vidim Sljeme. Prošlo je mjesec dana već. Iako koje sam sreće u nedjelju će lijevat ko iz kabla.
![]() |
#23332 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jel netko za Sljeme danas, tunel u 17:40-50? Gore da smo do 19h, a u 19:30 da krenemo dole tako da se vratimo taman prije mraka. Ja idem poslje posla pa ako ima dobrovoljaca javite se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23336 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ima koji junak da bi se sutra popodne provozao? Ja mogu biti kod tunela od 4 pa na dalje, a bas mi se vozi.
![]() |
#23337 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23338 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo iskustvo s Rog jomom, svi znate da sam tražio zadnju osovinu 142x12 od njih pa su me vozali od dućana do servisa i natrag....na kraju sam osovinu kupio preko interneta... Jučer sam prolazio pored Rog jome pa reko da pitam dal su ih napokon dobili (budući da je prošlo više od 2 mjeseca kada mi je čovjek iz servisa rekao da su ih naručili) i pitam za osovinu, rekli su da će provjerit i da im ostavim broj Ostavim broj , nazovu me danas ujutro, kažu da nisu sigurni točno koji je to dio bla bla, kažem ja ok mogu vam javit, interesirala me cijena - i tu me čovjek prekine i kaže mi pa kaj ste nas pustili da se zajebavamo ako vas samo cijena interesira. Mislim si ono WTF!!?? Objasnim čovjeku da sam htio uzet rezervnu jer mi se neda čekat drugu mjesec dana ako ju moram kupit preko faking interneta. Al nema šanse da išta kupim od njih, ne razumijem takav odnos prema kupcima |
![]() |
![]() |
![]() |
#23339 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23340 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
moraš vući još 2 ljudi i imati račune posebno napravljene! i mislim da je 160€ u pitanju po glavi po računu, pa ti je to nešto više od 1000kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|