|
![]() |
#23222 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam SCOT Volage 3, star nekih 2 i pol godine. Koristen je inace ovak zagradsku voznju itak to. E htio bih ga odnjeti na neku malu generalku da se sredi sto se mora, jer nisam od kupnje nista slicno ucnio. Pa me zanima sto predlazete da se napravi i kolikootprilike bi to izaslo ? Inace sam iz Belog Manastira, pa ako netko zna u Osijeku di bi to mogao srediti neka napise.hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23223 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ak ti je vilica tvrda, a vjerujem da je treba izmijeniti ulje u njoj, zamijeniti sajle od kocnica (ak imas v-brake) ili ih odzraciti (ak imas hidrauliku), promijeniti sajle od mjenjaca i zamijeniti i buzire od istih. Ak su gume spucane promijeniti i gume, centrirati kotace, ocistiti i podmazati pogon. MOs jos prekontrolirat stanje kazete, lanca i zupcanika na pogonu i ak su zupcanici kao peraja morskog psa onda ih treba zamijeniti skupa sa lancem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23226 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vidimo se onda. Sad sam se sašio ko pička u ulici , vozim se po rinzolu i radim koljenima da vježbam ravnotežu , i spustim se jedno 5 puta , i reko ajde još jednom i idem se dalje vozit po kvartu. I krenem , sve dobro , kad ono kotač mi upadne u neku grabicu i samo na bok padam , psujem kak sam glup da padnem na ulici , gledam bajk , malo zgrebana pedala i volan , gledam sebe , gležanj zgreban i kravav. Sad sam ga sa nekim sranjem za ozljede našpricao , i omotao sa zavojem pa me ne peče više. Spreman sam za daljnje vožnje i padove ![]()
![]() |
#23227 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Jel mozete mi preporucit neku vilu do 130mm hoda po mogucnosti zracnu do 1000kn? Nabavija san ramu FireEye Bloodhot pa bi je tia osposobit, treba mi samo vila tako da mogu stavit prodavat svog OnOne-a i Fox-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23228 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23229 |
Premium
|
pa nebi se bas slozija sa tin jer nisan nista zacrta. Stvarno neznam koju da uzmen za te pare i do toliko hoda za tu lovu. Da gledan nesto skuplje definitivno bi isa na Pike 454 i stavija ga na 120mm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23230 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Gledaj tore 318 (da imaju motion control) ili ako nabasaš na nekog recona. Marz je osjetno teži u tom rangu, ali sumnjam da će te ikad izdat u radu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23231 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() edit: deda je sutra na slemenu, samo ja krecem u 10 iz zapresica... edit 2: kakve su cijene gore? kolko bi me kostal bazul bez kobase i radler? ili strukle zapecene...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 26.05.2012. u 21:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23234 | |
Premium
|
Citiraj:
Za recona i Toru 318 nisan cua neke pohvale za skakat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23235 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
A za skakat nemaš bolje od marza dj, i to tamo berba 2006.... Eto u tom smjeru odi, ako misliš skakat. No onda opet, pričaš o nekakovih 120mm na pajku i fireeye rami, to zaboravi za skakanje.... 80mm vrh! I to tvrdih 80mm.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23237 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
na bloodshot ide pajk sa 140mm bez beda. jedan poznanik hebe matere na takvom biciklu sa 24 kotačima. inače je taj lik, za mene osobno, jedan od najjačih frirajdera koje sam vidio uživo. a te FE te rame (spitfire, bloodshot...) vole više hoda, preko 100 moraš staviti inače si u podu sa pedalama... al preko 140 ja osobno nebi išao. moj glas ide za Z1 iz 2006, iako je nisam vozio, vidim da su dosta jeftine a i na dobrom glasu su. edit: @sile... pa kaj očeš da te poberem oko deset, možda 11h? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23238 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Z1 u svim varijantama (Light ETA možda najbolji izbor ali skoro nemoguće za naći) ili eventualno Drop Off ali jači modeli (I ili II). Za najbolja godišta slove 05 i 06 ali i druga godišta rade dobro ako je isti sistem. Sve su podesive od 110 do 150mm hoda edit: do 1000kn Drop Off i to slabiji modeli III i IV edit2: Evo dobre ponude ali prodavač ima mutnih radnji u prošlosti Zadnje izmijenjeno od: murina. 26.05.2012. u 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23239 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Tu po "Grobnickim Alpama" ima fina tura, lijepo to izgleda: http://www.youtube.com/watch?v=U_PjHcLO7pU |
![]() |
![]() |
![]() |
#23241 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Tnx mileni, imam povratnu kartu busom, makar bi sigurno radje s tobom neg s materom i tetkom u buwu 3 sata. Btw stanica vlaka u Delnicama je reoativno blizu NP risnjak, koga zanima
![]() |
#23243 |
Premium
|
ok, thnx. na info pokusat cu nabavit nekog starijeg Marza Drop Off ili mozda RS Argyle cua san da je i ona ok. nebi tia ic na vise od 130mm jer iman vanjski headset koji je cca 10mm. Jedino ako bude prilika neka vila od 140mm onda hebiga pare diktiraju ![]() @zubich: Pike mi je skup on je 1500+ kn neisplati mi se ovo ce mi bit kao druga bika. @the55mic: 100mm mi je malo a 80mm premalo, presmotan san za tako malo hoda a i kad naletin na stinu bit ce me svugdi ![]() @murina: vidija san post od Dvopeka, al njega isto tako ignoriram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23244 |
Premium
|
Hod ti više određuje geometriju, nego šta mjeri smotanost ![]() Što se tiče dvopeka, pokušao bi dogovorit s njim nekako da znam da ne mogu popušit. Recimo uplatm 300kn, on je pošalje i ako je sve ok, uplatim ostatak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23245 |
Premium
|
znam da odredjuje geometriju, to bi mi jos i pasalo da digne prednji kraj a i BB. nakon parka uglavnom svi idu odvozit staze pa jos koji mm hoda dobro ce doc, a nisan ni ja neki vozac da radim neke skokove ili trikove ![]() sretno sa dvopekom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23246 |
Premium
|
Ne triba ali da mi je napeto, došao bi nekako do nje bez da me ovaj ima mogućnost zajebat. Upravo sam složio kombinaciju da sljedeći vikend imam bajk u Splitu i bar jedno jutro ili popodne za provest na Marjanu. Valjda ću vidit i koga od domaćih jer će mi trebat vodič da ne lutam puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23247 |
|
![]() |
#23248 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
rice.... sad bi nesto rekao, jako bezobrazno i odrijesito, ali cu se suzdrzati ! ni ja ne kuzim ljude koji su heroji i najpametniji dok nisu za volanom... a kad jesu, takve su babetine i kreteni da to svijet nije vidio. ima jako puno razloga zasto bi se, itko, vozio ac-om ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23249 | |
|
Citiraj:
to ne vidim smisao jer je razlika u vremenu ako se vozi po propisima premala (na vecini dionice su digli kroz naselja na 70, poznam tu cestu ko svoj djep), razlika u financijskom pogledu ogromna... stara rijecka cesta je predivna i PRAZNA... edit: back on topic, ako nije bilo vec u topicu naletio na ovo... http://public.carnet.hr/pedala/staze/
![]() |
![]() |
#23250 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|