|
![]() |
#23191 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pa mislim da Predator 2018 nije niti imal namjeru biti kao origigi Predator, od početka se vidi da je film zabavnog tipa i kao takvog ga treba shvatiti, i ne uspoređivati sa originalom. Meni je bio zabavan |
![]() |
![]() |
![]() |
#23192 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23193 |
Premium
|
Pogledal jučer 2 filma, popil pol litre jegera, popušil skoro pol kutije cigara, čist ok subotnja večer ![]() Ghost in the shell. Ok film, tema čovjek/um-mašina već par puta prožvakana, već na pol filma sam skužil kam sve to vodi. Mračna poluapokaliptična atmosfera me dosta podsjeća na Blade Runnera i Robocopa. Skarlet jebeno izgleda, gluma ok. Alien Covenant. Dost mi je dobar film, valjda zato kaj volim RS i njegove filmove. Dosta toga je objašnjeno kak je došlo do sranja sa elijenima. Niti jedan glumac (osim Fassbandera) mi se nije dojmil, pogotovo ona "glavna", ko da ne spadaju tamo. U glumce. Al da je Fassbander jeben glumac, to je. Kapa do poda. Uživam u njegovoj glumi. Makar i u iksmenu ![]() Počel gledati i Blade Runnera. Super atmosfera, dobar početak ali mi se počelo spati pa ga odgađam za drugu subotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23194 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23195 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Hr i Srb titlovi za Leoneov klasik Duck You, Sucker (1971). Soundtrack je radio Ennio Morricone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23198 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23200 |
Premium
|
Ja sam pogledao opis filma, nikakve veze nema s uzbuđenjem, pa mislim da je sprdačina. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23201 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Bird box - meni se film dosta svidio. Cijelo vrijeme me je držao napetim. Solidna 8 od mene. Sljedeći na redu je Phantasam Ravager zadnji dio meni odličnog serijala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23202 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Kad smo kod "artističkih" filmova, novi Von Tierov The house Jack built, radnja je zanimljivija ali nije za svakog ( nasilje nad životinjama i ljudima i sl.) no definitivno ima također filozofije, metafizike itd. I naravno hiperrealizma koji nije baš svačija šalica čaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23204 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Green book odličan film
![]() |
#23205 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao Transformers: The Last Knight Zašto? Imam ga na disku već dugo i gledala mi se nekakva brainless CGI akcija. Ocjena 10/10 Za ovo treba skupiti ekipu u petak ili subotu navečer, jer cijeli film je jedan vrhunski drinking game materijal. Za svaki cringy one liner, seksualnu aluziju ili užasno lošu foru popijete gutljaj i u prvih 40 minuta više nitko garantirano ne stoji na nogama. Kakav film, u suzama sam bio od smijeha
![]() |
#23206 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23207 |
49%winner
|
Bird Box - imam jos pola sata filma, koma, tu sam i citam spoilere i vidim u kojem smjeru to ide. Prespora radnja, vise dinamike je imao How it ends, ali oba su mi losi. Koliko vidim u tih pola sata necu nista saznati pa mu dajem 5icu. Klinac moj najstrasniji horor film, ovi nema veze sa hororom.
![]() |
![]() |
#23208 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Bomba od komedije, preporuke! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23209 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23211 |
49%winner
|
Bio tu neki link na indexov komentar o tom filmu pa se referenciram, ono ljudi navodno seru cigle nakon filma. Njima je Paranormal valjda vrhunac horor zanra ![]() Definitivno pocinjem gledati trailere zabovakve filmove. Mozda ne izgubim opet 2h umjesto da gledam neki random dokumentarac o cvijecu.
![]() |
![]() |
#23213 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni je film sasvim dobar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23216 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23217 |
49%winner
|
@dmr: Ne znam, valjda je u meni problem. Sere mi se na usi od filmova apokalipse u kojima se ne zna uzrok problema. Ima filmova koji su uz sav misterij oko uzroka apokalipse ipak (meni osobno) ostavili bolji dojam. Cloverfield i 10 Cloverfield Lane (Paradox mi je bio bas los glumacki) mi padaju na pamet kao napeti filmovi gdje svakom minutom zelis znati sto se dovraga zbiva, a napetost progresivno raste. I ostaje upitnik u glavi na kraju filma. Zadnjih pola sata Bird Boxa sam gulio gljive za rucak. Svejedno sam uspio ubrati zadnje scene. Ipak mislim da je radnjom malo prespor. @Mommistake: a tada sam citao ono sto nije u spoiler tagovima. To je bilo davno, film gledao tek danas i sjetio se da ste pricali nesto o filmu i krenuo citati spoilere.
![]() |
![]() |
#23219 |
49%winner
|
Nevermind, ukusi i rasprave nikad ne izadju na dobro ![]() Al evo ponjurgat cu se i po Bandersnatchu kao veliki fan Black Mirrora. Nije me se dojmio iako sam se jedno 3h igrao s njim. Kraj s mamom mi je jos i najbolji. Vidio sam jos 3-4 kraja ukljucujuci onaj kao skriveni za muzikom modema (svatko ga drukcije zove). Fora koncept, volio bi vidjeti jos takvih uradaka, ali ne s toliko interakcije i stiskanja po daljincu. 6ica
![]() |
![]() |
#23220 |
Asshole
|
ne znam, dosao jučer umoran, legnem na kauč, upalim netflix, livada mi u glavi... reko pogledat cu film i upalim taj bandersnatch, ugasio nakon 20 min, pa koga volja drkat po daljinskom svako 5 min, birat opcije... da mmi se dalo igrat, upalio bi ps4, a ne netflix, totalno glup koncept...bar meni |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|