|
![]() |
#23161 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Kupio volan 760mm od sancheza sa dropa. Malo je u losijem stanju, oguljena boja oko prihvata na lulicu koja me mrvu iritira ali za 150 kn ko bog. Malo mi je prebijelo i presiroko, moram se naviknut, a smijao sam se maxovoj grafici na volanu, kao previse mi je grafike, a sad bi mi mi taman razbila bijelinu. I da frajer mi je kasnio pol cuke, fino bome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23162 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Destro se vidimo onda sutra u 9h kod sata?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23163 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo mene malo natrag na forum, vidim da se i dalje niš ne vozite. ![]() Jesi siguran Lovrić da si spreman za to? To ti je oko 140km. I do gore zadnjih 15km uspona di se budeš plakal i htio bicikl bacit u pm radi mutavog i strmog terena. Citiraj:
![]() Citiraj:
A dođem i ja koji put na Sleme malo, nije me dugo bilo, a i pašu mi distance jer vozim po programu sad i stalno visim na biciklu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23164 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Dobro, vodic je tu, sad jos samo da se ekipiramo i dogovorimo kada ![]() Ja se upravo vratio sa Sljemena. Kad sam krenuo sunce upeklo ko blesavo, vruce na cesti i sparno do pola Sljemena za popizditi. Cijelo vrijeme mi kroz glavu struji misao kakava je ovo prognoza, di je kisa. Novi asfalt na Sljemenu, jedan vikend eskiviram s domaceg brda i frajeri povuku novu cestu ![]() U gornjoj polovoci je pocelo puhati i vjetar je taman odnio prokletu sparinu, odmah pedlam duplo lakse...eto me kod izvora kad se odjedanput smracilo i pocelo sjevati i grmjeti. Taman izadjem na cestu kad se nebo otvorilo, da vidite kak se sprinta poprecki prema onoj nadstresnici ispred Lugarnice, tu cekam s dva planinara da ploha popusti pa pretrcavanje i pod krov Lugarnice. Odem na wc (3-4min), vratim se i vec se razdanilo, pala je i stala tuca, znaci 10-15min padalina i to je to. Oblacenje i pravac 12ica, sad cemo vidjeti kako Hans drzi ili ne drzi. Na makadamu tece potok, a na singlici super, vlazna zemlja i lisce, niti blata niti bazena s vodom. Guma drzi kao da sam na tracnicama, jedino gdje je skliznula je onaj detalj s kamenjem, tamo su obje popustile, i bas je bilo sklisko kao da je netko nauljio stijenu. Posto je Albert umjesto Sharka iza sad se trebam naviknuti da zadnji kraj ne leti naokolo, Shark je bjezao na sve strane. Sav sam se zaspricao, dok sam se dovukao do doma sve se posusilo i skorilo na meni ![]() Fino sam se provozao, sad sam miran do vikenda. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.05.2012. u 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23165 |
Registered User
|
Isao isao isorobat volan, nisam vjerovao kak se sve odjednom promjenilo. Mozda bi bilo 740 idealno. Imam puuno veci osjecaj stabilnosti, lakse s skrece, nemam dojam da moram volan ko sivonja drzat, jedva cekam spust da ga isprobam...trebali smo na nocnu danas. Nik jesi ti imao spd na velebitu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23166 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Daj se javi kad ideš na neku vožnju , sad sam se nabrijo , a vrijeme bananko. I da , kak se bajk drži?
![]() |
![]() |
#23167 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Naletio sam na ovu panoramu. Cesto odvezem taj uspon 15km od Bihaca. Ne bude cesto biciklista jer je konst. 10% uspon. ukljuci ful viev i uzivaj. http://www.nfilipovic.com/photo-pano...a_Uzljebic.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#23168 | |
Premium
|
Citiraj:
A nije ti to isto, ovo je konstatno uspon do gore, em po makadamu pa asfalt i tak kombinacije. Umori te duga vožnja, još ak si ne pojedeš kak se spada i nije tvoj dan, teško ide. Nama obično iz Samobora treba oko 8 sati za tam i natrag, bez nateravanja za gore. Nije baš nešto napeta staza , više ovak za otić na izlet i vidjet jamu Jazovku, slap Sopot i tak. Ma bicikl ide ko šmajser, radim po 250-300km tjedno. Bumo se dogovorili za neki dan, imam sad za vikend prvu pričest i to otpada, a i vreme ne bu baš dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23170 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23171 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako koga zanima, jaka utrka u Samoboru 03.06. Došlo bude dosta europskih vozača. Promo video - http://video.mpora.com/watch/KUCV7dK97/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23172 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Baš gedam promo, nedavno sam neš čitao kako je Brian Lopes pomeo neku konkurenciju u XC utrci jer je imao teleskopsku sic štangu, opro ih je na startu jer je mogao zapedalirat a'la BMX style i onda ih još oderao na spustu. Ok on je životinja i ovako i onako, ali kako vam se da vozit s tim štangama u grlu, mislim svaka čast i to ali jebote.
![]() |
#23173 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
A kak, lijepo, sam kaj se na spustu ne prehitiš preko volana ![]() Tko dolazi, vidimo se u samoboru. Kad vidiš elitaše na kamenjaru i spustu, ja se sav smrznem. Evo jedan je pretprošli vikend na maratonu polomio 6 rebara i karbonski volan.
![]() |
#23174 |
Registered User
|
I paziš da ne sparkaš bike okomito na stablo? ![]() Danas sam napravio front pivot, pomaknuo sam zadnji kraj za 5-6cm lijevo ilitiga desno. Like a pro. Još da si nisam skoro jaja otkinuo putem ![]()
![]() |
#23175 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 24.05.2012. u 01:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23176 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
kako se po raspravama i natezanjima vidi kakvo je vrijeme vani ![]() ![]() ja ipak mislim da su hard tejlovi bolji i da hans damf saksa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23177 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Dok ti svog HTa sklopis i provozas bu snijeg opal ![]() Citiraj:
Drugo, jako pripazi na uske prolaze i drvece, tamo gdje si prije prolazio zapinjat ces s volanom (npr. singlica prema Hunjki, Stropec, ma ima dosta mjesta), morat ces na nekim mjestima promijeniti tehniku prolaza i dobiti osjecaj za siroki volan, ili ces letiti s bajka ![]() Da, bio sam ukopcan na bajk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23178 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#23179 |
Registered User
|
Jos me najvise strah grada sok dodem do sljemena ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23180 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23181 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam 2 puta opako zahaklao kad sam kupio širi volan, izubijao se ko veliki. 750mm je i bio sam uvjeren da ću ga kratiti ali je eto ostao neskraćen, ispočetka zbog lijenosti, kasnije zbog navike ![]() edit: Željac, zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23184 |
Registered User
|
Koje bi vi rukavice dugih prstiju preporučili, a da nemaju gel na dlanu i da imaju malo pojačano na člancima prstiju? Skeptičan sam glede e-baya otkad su se Adaksinji Dirt Paw razašile nakon jedne vožnje.
![]() |
#23185 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja ti mogu reć samo one koje sam nosio (sad ih imam treću sezonu). Jesu one poderane al se i dalje mogu nosit, dapače, obučem ih tu i tamo ![]() Raceface deus. Lagane, površina dlana i prstiju izvedena iz jednog komada, gornji dio mrežast i prozračan. Ekipa je pričala da ih brzo potrgaju ali ja nisam tih problema imao, cijelu prvu sezonu su čitave bile pa sam ih potrgao kad sam zakvačio zid na izlazu s 52ice kod stepenica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23186 |
Registered User
|
Ne vidim da imaju neku zaštitu za knuckle. Probavao sam bio Atlas ali neki šav unutra me žulja i smeta kad stegnem šaku. Na DB-u mi preporučaju 661 Comp, jel ih netko od vas imao?
![]() |
#23187 |
Why So Serious?
|
Ako te kes ne svrbi (nije me svrbilo za zastitu ![]() ![]() Ono najvaznije, udobne su i ni jedan sav ne zulja prilikom kontakta sa volanom (spust). Cca 350kn, DSG. Ak ti nije hico, slobodno ih probas kad se vidimo. Drugo nazalost nisam probao jer su ove jos kao nove.
![]() |
#23188 |
Registered User
|
Pa probao sam ih u Istri dok nisi gledao (nisam bacio stranca ne brini) Ili ne u Istri, negdje sam ih probao, kad si mislio da si ih negdje ostavio pa si se usro. Ja rukavice furam i na usponu, mislim da bi mi te bi overkill. Ali jebene su, to je istina. Ja se palim na ove DaKine Sentinel ali nemam ih di probat. Samo da su što lakše i prozračnije ali da imaju malo zaštite na člancima jer je sjebano pogotovo kad uđeš u neko grmlje i uski singl pa te mlatara po šakama. Imam Fox Incline i savršene bi bile da imaju to pojačanje.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 24.05.2012. u 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23189 |
sto da napisem ?!
|
tako su prilike uletavale ![]() kad se sve svede na minimum, mogu samo reći da ste gori od mene u slaganju bajkova ![]() Željac bi rado složio bajk u mjesec dana... ali... puno previše toga za pisanje... uz to sam mogao složiti bicikl tek tolko da se vozim, pa onda opet bacati lovu (za prelazak na bolje) i razbijati glavu puno više i duže nego ovako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23190 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|