|
![]() |
#2281 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Osobno mi radi normalno ta verziji. Pa stavi stariju verziju onda i vidi jel radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Skini na internetu stariju verziju Skajpa pa probaj. Meni se desava isto da mu dugo treba dok se uključi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2284 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Skinuo sam zadnju verziju i 5 starijih (na sd kartici kao .apk fajlove) pa ću popodne probati instalirati kad dodjem do pravog internet hotspota... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Poslao sam i upit na skype.com komunitiju ali tamo nekako i ne odgovaraju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
Fresh Juice
|
Ja bi jos factory reset(uz prethodji backup svega) napravio pa onda vidio jel radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Fresh Juice
|
Jep, ta kombinacija mi posve normalno radi. Bio sluzbeni skype, ili modana verzija s xda ili inverted. Sve rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Fresh Juice
|
Ne mora biti rootan, obrišeš skype koji imaš i instaliraš samo. U ovoj temi: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1148708 Tj, u ovom postu: http://forum.xda-developers.com/show...postcount=2791 Samo zadnja verzija tebi na Miniju će se crashat zbog procesora vjerojatno, pa možeš probat starije neke, ima ih u postu isto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Fresh Juice
|
Ajd, glavno da si riješio problem. FR sve rješava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Premium
|
Danas sam slučajno otkrio novi (barem to prije nisam primjetio) fičr u AirDroid-u.. Kamera.. Znači, dok ste na desktopu PC-a u sučelju app-a, možete gledati ono što vidi vaš mobitel ![]() Funkcionira i prednja kamera. Ne treba čak ni mobitel biti "upaljen" (mislim na ekran).. Fora za kakav brzi video nadzor ![]() Isprobajte.. Kad malo promislim, jeste svjesni što to može značiti? Praktički "oni" mogu pratiti kameru bilo kojeg mobitela koji je na netu, ma mogu "oni" i puno više od toga, ali eto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 22.05.2013. u 00:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2301 |
aka Mali Mirko
|
Riješio sam malo sutra.... ušao sam u zonu sumraka. Napravim FR i prvo što instaliram je Skype ova verzija o kojoj pričamo (trenutno na google playu) i sve radi ok, nema nikakvih problema. Mislim da sam riješio problem i dalje instaliram: Adobe Reader, AppInstaler, Battery Widget, File MAnager, Mx Player, Score Alarm i Viber. Ponovo strtam Skype i opet ne radi.... login ne prolazi. Lud sam više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
aka Mali Mirko
|
Ništa. Nisam uspio. Skype mi jednostavno ne radi... Treba mi neka preporuka aplikacije za android/windows platformu koja podržava i video pozive, a da nije Skype. Viber, Fring, Nimbuzz... ima li tko iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2307 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Guest
|
Ne znam. Ja i dosta mojih koristi g+ tak da... nemam pojma. http://www.google.com/hangouts/ Ja koristim Chrome Extension i radi super (doduše, onima kojima fali complete friend lista će biti zakinuti, ja tak pričam sa dvije, tri osoba stalno pa mi nije problem). |
![]() |
![]() |
#2309 |
Pink Floyd fan
|
Radi on ok, glatko, animirano, više smajlića, integracija sa G+ (ovo je pozitivno/negativno, kako kome)... ali se više ne može postaviti status, niti se dobro vidi tuđi status, lista prijatelja, chat logovi završe u nekom historiju umjesto na chat labeli kao prije. Ovo zadnje se odnosi na Android, u browseru su još uvijek tamo.
![]() |
#2310 |
aka Mali Mirko
|
Na desktop windows platformi hangouts se koriste iz browsera npr. firefoxa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|