|
![]() |
#2281 | |
PC mašinerija
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() jos me zanima jel to bolje od scarta obicnog(valjda je)...jer ne vidin neke razlike... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.07.2009. u 01:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Guest
|
Yep, bolje je od "scarta". A koliko, pitanje je već što je spojeno na scart, koliko udaljeno, kakvim kabelom i o materijalu koji se šalje. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Bok svima po prvi put. Čitam već par dana vaše postove jer moram kupit TV, ali jednostavno ne želim kupit nešto šta ću mrzit čim dopeljam doma. Dakle u pitanju je dvojba 32˝/37˝, HD/FULL HD, plasma/LCD itd. Udaljenost do televizije je do 3 m. Inače, u TV mi malo tuče sunce preko dana. Što se korištenja tiče, nadam se što više (osim igrica ![]() Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
37x10 - nema konkurencije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Ozbiljno sam se napalio na KDL-32V5500. Recite mi gdje griješim, 37x10 gubi utrku, ne dopustite da posustam u samoj završnici. Help! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Jedno ovako zapazanje na P37x10e. Prosao sam onaj pocetni period od cca 200-300h, kontrast i sve na pola i onda sam prema uputama sa HD TV portala podesio postavke. Slucajno sam sad isao za jednom stvari, a to je da sam ostavio Winamp na ekranu 45 minuta, i jos jedan prozor sastrane i onda restartao PC i postavio crni wallapaper. Umalo da nisam mogao procitati koje pjesme sam vrtio. ![]() No zahvaljujuci tehnologiji protiv BurnIn-a za 10minuta slika se "isprala" i pozadina je dosla jasno crna. ![]() Ali cinjenica je da se za cas slika, recimo to tako "zapece" pa cak i pokretni Win logo u screensaveru i nakon sto se on prekine po ekranu ima hrpa WIN natpisa. ![]()
![]() |
#2288 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
onda ti ja neću reći kako sam bio sretan kada je najdraža puštala cd-e na dvdu neki dan cijelo jutro, otišla na posao i ostavila dvd meni na upaljenoj plazmi 37pv-8p... skoro sam u nesvijest pao. ![]() ali također je sve isbrisano nakon 20-30 min rada... ako je to nestalo, onda mislim da nitko više nema straha od burn-ina... p.s. ne radi ono automatsko smanjivanje kontrasta statične slike na av ulazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Guest
|
Ola Ma, meni najbolji lijek ako nešto ostane zapečeno je to da samo prebacim na program gdje nema signala i drzim ni vise ni manje nego minutu. Sve riješeno. Obično to radim nakon kaj gledam neki filmek sa crnim barovima. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Zanima me da li je samsung le32b350 isplativ po cijeni od 2700kn, mislim uzet taj lcd pa ako ga netko posjeduje moze li napisati koje su mu mane i postoji li neki bolji izbor po cijeni od 2700kn? Ako hrt bude prenosio sp 2010 u hd formatu hoce li ovom televizoru trebati neki dodatni tuner ili je to vec ugradeno u njega jer se sjecam da su 2008 ljudi morali za plazme i lcd-ove kupovati neke vanjske uredaje da bi mogli gledati nogomet u hd formatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
i ti isti ljudi su poslije prvenstva prodavali 4k kn standalone dvb-t mpeg4 za više neg upola cijene i opet ih nitko nije kupovao, da bi na kraju krajeva za 4k kupio sony lcd sa ugrađenim mpeg4 tunerom. jedan od većih failova hrvackog naroda. drugi fail je rukometno snimano u hd-u i emitirano na našem teritoriju u sd-u. mislim kupovat telku/tuner da bi pogledo 20-30 tekmi u 1080i i ostatak godine na lošem panelu još lošiji mpeg2 je ono... treći fail. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2298 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Dugoročno nema nikakve veze . Digitalni signal je definitivno budučnost. Mislio sam na to kako se stalno uspoređujemo sa Slovenijom sto po cjenama, brzini interneta i dr. stvarima. Htio sam pokazat da oni trenutacno cak i nazaduju sto se tice DVB-T -a. Back on topic: sto se tice LCD -a pricekaj Nanijev odgovor.
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Duel , imam 2 prijedloga pa ti vidi i raspitaj se još ali ovo su stvarno dobri televizori : No_1 TV Samsung LE40B551A6, LCD, 102cm, FULL HD, 1920x1080, Model Samsung LE40B551A6 Tip LCD Dijagonala 102 cm (40 ") Omjer slike 16:9 Rezolucija 1920 x 1080 Svjetlina - Vidljivi kut - Kontrast High Contrast HD ili HD ready FULL HD Zvuk 2 x 10 Watt RMS Dolby Digital Plus SRS TruSurround HD (Off / On) Audio (MPEG / Dolby Digital) (digital) Tuner 1 DVB-T tuner HD MPEG4 NICAM Stereo tuner 1 PAL / SECAM / NTSC 4.43 / Auto BG / DK / I / L Picture-in-picture (PIP) - Konektori VGA HDMI x4 SCART x2 YUV Composite Stereo RCA Jack Stereo x2 RS232 ? USB 2.0 (eg computer) ? TV Antenna Dimenzije 638 x 998 x 79.3 mm Masa 19.40 Kg Ostale karakteristike Progressive Scan 1 in single pass DNle + (Digital Natural Image engine) Sublimation Color II 24p Real Movie (consistent 24 frames / second) Dynamic, Standard, Natural, Film PCMCIA Link - Part # LE40B551A6 6999 KUNA ( cijena u vemilu ) i na nabavi - http://www.nabava.net/samsung-le40b5...d__45527_p.php No_2 *TV Panasonic TH-42PY8P, Plasma, 107cm, FULL HD, 1920x1080p, V-Real Pro 2, Q-Link 6199 KUNA ( cijena u vemilu ) i na nabavi - http://www.nabava.net/panasonic-th-4...a__30574_p.php Ako netko ima kakav komentar u svezi prijedloga - slobodno neka ga iznese i ukaže na moguće propuste ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kaj ti opće želiš reći sa ovim postom? Svjestan si da je Zamzung LCD a Panny Plazma, što su dvije različite tehnologije.(da se ogradim(o) nitko ti nemre reći kaj da uzmeš, netko je u plazma taboru a netko u lcd, ostaje na tebi da izabereš. Što ti preferiraš, gaming, filmove ili pak oboje..) I treba li ti Full HD na toj dijagonali? Skokni na prvu stranicu ovog topica, pročitaj oba dva posta, posjeti hdtelevizija.com, Nani se je stvarno potrudio da sve to bude idiJot proof, stoga na čitanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 | |
Guest
|
Citiraj:
http://www.ronis.hr/?plazma-tv-50-in...bel/TX-P50X10E I to baš ovdje jer koliko znam samo oni nude 2 godine garancije. Iako nisam siguran za to 100%, pa neka me članovi isprave! @Tech Nema tu nikakvih prokletih tabora. Zna se što čini kvalitetan prikaz slike. Sve ostalo su obično lupetanja. |
|
![]() |
![]() |
#2306 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
evo, da se tema malo probudi ![]() Useljavam se u novi stan i nikada u životu nisam se susreo sa LCD ili Plasma TV aparatima. ![]() ![]() ovako, imam par stavci za što mi TV treba i kako ga planiram koristiti, a vi mi recite koji je model najbolji za mene. 1. budžet: max 5000 kn (ok, dalo bi se nategnuti još eventualno 200-300kn za pravu stvar) 2. daljina gledanja: 3500 mm (3,5m) 3. MaxTV nemam niti namjeravam imati, dakle, gledam "zemaljsku" televiziju. Imam CATV (Karlovačka kabelska televizija) koja ima nekih 40-tak programa i nekoliko ih je digitalno. 4. najčešće gledam DVD-ove i Divx-ove preko Pioneer DVD playera, ali bi htio i spojiti TV na komp i gledati HDTV serije i .mkv filmove, te zaigrati PES ili F1 rFactor ![]() ![]() 5. imam nVidiu 8800GT iz siga. da li je moguće nju i TV spojiti HMDI kabelom preko onog DVI-HMDI adaptera, i da li taj kabel prenosi zvuk ili će za zvuk trebati posebni kabel sa izlaza matične??? molim dobre ljude da me prosvjetle kroz ovih 5 točaka. što uzeti? LCD ili Plasmu? i koji proizvođač/model? Zahvaljujem ![]() edit: Molim preporuku za Plasma i također LCD model/e. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 03.08.2009. u 09:35. Razlog: Zanima me preporuka iz jednog i iz drugog tabora :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Ili još bolje http://www.ronis.hr/?plazma-tv-42-in...bel/TX-P42X10Y jer ima MPEG4 a neznatno je skuplji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ekipa, da ne lutam netom u potrazi, gdje u HR ima za nabavit neki hdmi switch na 4-5 plasmi/lcd-a. Znaci jedan izvor na 4-5 tv-a emitiranje. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo možda ovo može nekome pripomoći u odluci pri kupnji tv-a http://www.msan.hr/default.aspx?tabi...articleId=2306 http://www.ronis.hr/?plazma-tv-42-in...bel/TX-P42X10Y |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|